Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ÇOÇUGU OLDUĞU İÇİN BENİM YOK O YÜZDENNeden onay vermiyorlar?
BEN DEN Bİ YAŞ KÜÇÜK ESKİ EŞİYLE Bİ BAĞLANTISI YOK .ANNESİNDE KALIYO ÇOÇUKLARçocuk kaş yaşında? eski eşle hala aralarında bi husumet var mı?
BEN DEN Bİ YAŞ KÜÇÜK ESKİ EŞİYLE Bİ BAĞLANTISI YOK .ANNESİNDE KALIYO ÇOÇUKLAR
BEN DEN Bİ YAŞ KÜÇÜK ESKİ EŞİYLE Bİ BAĞLANTISI YOK .ANNESİNDE KALIYO ÇOÇUKLAR
çocuk sizden bir yaş mı küçük?BEN DEN Bİ YAŞ KÜÇÜK ESKİ EŞİYLE Bİ BAĞLANTISI YOK .ANNESİNDE KALIYO ÇOÇUKLAR
ÇOÇUK BENDEN Bİ YAŞ BÜYÜK YANLIŞ YAZMIŞIM .O KONUDA BİŞEY DİYEMEM COÇUKLARIN SUCU YOK GÖRÜŞECEK ÇOÇUKLARIYLA .AYNI DURUM BENİM BAŞIMDA DA OLABİLİR Dİ .OFFFFEski eş çocuk nafakası için,ihtiyaçları için sürekli görüşecek eşinle ki haklı.Sen bunları kaldırabilecek misin yoksa habire eski eşi bırakmıyor kocamın peşini ,yılan o kadın vs gibi dert mi açacaksın buraya.
Burda hep onları görüyoruz çünkü.
Kıskanmayacaksan,çocuğa gıcık olmayacaksan,ona yapılan harcamalar gözüne büyük görünmeyecekse aileni ikna et.
İKİ ÇOÇUK VARKaç çocuk var
Ailen haklı seni korumaya çalışıyorlar
Çocuklu biriyle evlenmek öyle bekar biriyle evlenmek kadar kolay değil
Sorumluluğu olacak evlendiğin adamın
Sen bunları kabul edebilecekmisin
Çocuklar senin yanında kalacak belki ilerde
ÇOÇUK BENDEN Bİ YAŞ BÜYÜK YANLIŞ YAZMIŞIM .O KONUDA BİŞEY DİYEMEM COÇUKLARIN SUCU YOK GÖRÜŞECEK ÇOÇUKLARIYLA .AYNI DURUM BENİM BAŞIMDA DA OLABİLİR Dİ .OFFFF
İnsan yeri geliyo kendi çocuğuna zor bakiyo sen kendini zorla ateşe atmak istiyorsunİKİ ÇOÇUK VAR