• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KIZLAR YARDIM BUNALDIM ARTIK

sadece çocuklar içinmi?ne yani sizin de çocuğunuz olup sevdiğiniz kişinin olmayabilirdi ki çocuklar birde anne deymiş ailen sırf bu yüzden mi istemiyor ,yoksa belirtmek istemediğiniz başka bişey mi var?boşanan çiftler ömür boyu çocukları olanlarla evlenemez diye bir kuralmı var yoksa bunu genel anlamda yazıyorum.

ben 31 yaşındayım o 32 yaşında benimde başımdan bi evlilik gecti boşandım onunda .sadece onun çoçukları var biri kız biri oğlan kız 6 oğlan 10 yaşında ben özel bi şirkette calışıyoıourm oda özel bi kurumda çalısıyor .genelikle onbeş tatilinde yada 3 haftada bir hafta sonunda görüyor

ben 31 yaşındayım o 32 yaşında benimde başımdan bi evlilik gecti boşandım onunda .sadece onun çoçukları var biri kız biri oğlan kız 6 oğlan 10 yaşında ben özel bi şirkette calışıyoıourm oda özel bi kurumda çalısıyor .genelikle onbeş tatilinde yada 3 haftada bir hafta sonunda görüyor

seninde çocukların olabilirdi, bence aileni güzellikle ikna etmelisin

ne kadar zamandır birliktesiniz?

bakın sizin ikinci evliliğiniz. bu yüzden iki kere değil üç kere dört kere düşünmeniz lazım. iki çouklu adam evlenmesin mi? tabi ki evlensin ama siz bu sorumluluğu alabiliyo musunuz?

Aileler haklı çıkıyor genelde... Ailenle tanışmadıysa ailenle tanıştır. Belki fikirleri değişir.

Back
X