Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
14. Haftada kiz, 16. Haftada erkek dedi. Erkek :)
Biz 2017 mayis annelerindeyiz, bizim grup da cok fazla kizdan erkege donen oldu.Yok canım deme öyle ya :) bana kız dedi 15. Hafta da salı gidicem. ama kesin kız dedi. Değişmez benim umarım. Hamile kalmadan önce hep kızım olsun isterdim. Hamile kaldığım ilk günden beri kız hissediyorum. İnşallah değişmez :/
Canım 13+2 de kendi doktorum harici bi doktor kız dedi. Daha sonra kendi doktorum iki kere büyük olasılıkla kız dedi. Üçüncü muaynede %90 erkek dedi. Fakat Allahın izniyle kızım olacak. Yani ilk tahmin doğruydu. Oran çok yüksek diye kafam çok karışmıştı. Senin de yüksek. Zor ama bir hafta daaha beklesen güzel olacak.Arkadaşlar 15 haftalık hamileyim doktorum %80 kız dedi, oran yüksek evet ama genede tam değil, başına böyle yüksek ihtimal söylenip değişen bir durum gelen oldumu çok meraktayım cevap verenlere şimdiden teşekkürler
doktorun doğru baktıysa eğer o haftadan sonra erkeğe dönmez zaten ayrıca 20.haftadan sonra ayrıntılı ultrasona girersen %100 cinsiyetini zaten söyleyeceklerArkadaşlar 15 haftalık hamileyim doktorum %80 kız dedi, oran yüksek evet ama genede tam değil, başına böyle yüksek ihtimal söylenip değişen bir durum gelen oldumu çok meraktayım cevap verenlere şimdiden teşekkürler