kızlar yardım cinsiyetle alakalı

qzleem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2016
542
611
53
Arkadaşlar 15 haftalık hamileyim doktorum %80 kız dedi, oran yüksek evet ama genede tam değil, başına böyle yüksek ihtimal söylenip değişen bir durum gelen oldumu çok meraktayım cevap verenlere şimdiden teşekkürler

Canım çoğunlukla doğru çıkıyor. Kız çocuklarda sanırım yanılma payı daha çok oluyor erkeğe göre.
Sağlıkla büyüsün :)

Bana da erkek dedi doktor şimdi kız olduğunu öğrendik. 2 3 hafta daha bekle netleşsin değişme ihtimali var canım.

Bende 13. Haftamda gittim kıza benziyor dedi.. çıkıntı yok dedi bakalım inş yanılmaz kız hissediyorum bende

Doktor eger kiz dersem yanilma payi yoktur eger erkek dersem yanilma payi vardir demisti.
Cunku gobek kordonu bazen pipi gibi gorunebiliyormus. Oyle durumda erkek diyorlarmis ama kiz cikiyormus.

14. Haftada kiz, 16. Haftada erkek dedi. Erkek :)

Yok canım deme öyle ya :) bana kız dedi 15. Hafta da salı gidicem. ama kesin kız dedi. Değişmez benim umarım. Hamile kalmadan önce hep kızım olsun isterdim. Hamile kaldığım ilk günden beri kız hissediyorum. İnşallah değişmez :/

Yok canım deme öyle ya :) bana kız dedi 15. Hafta da salı gidicem. ama kesin kız dedi. Değişmez benim umarım. Hamile kalmadan önce hep kızım olsun isterdim. Hamile kaldığım ilk günden beri kız hissediyorum. İnşallah değişmez :/
Biz 2017 mayis annelerindeyiz, bizim grup da cok fazla kizdan erkege donen oldu.

Senin icin hayirlisi olsun canim :)

14.haftada kiz dedi baska bir doktor 17.haftada erkek dedi :eek:merakla ayrintili ultrasonu bekliyorum:anneadayı:

13.hafta Erkek, 15.hafta %80-%90 kız, 16.hafta %49 erkek, %51 kız, 17.hafta %100 erkek :)

Arkadaşlar 15 haftalık hamileyim doktorum %80 kız dedi, oran yüksek evet ama genede tam değil, başına böyle yüksek ihtimal söylenip değişen bir durum gelen oldumu çok meraktayım cevap verenlere şimdiden teşekkürler
Canım 13+2 de kendi doktorum harici bi doktor kız dedi. Daha sonra kendi doktorum iki kere büyük olasılıkla kız dedi. Üçüncü muaynede %90 erkek dedi. Fakat Allahın izniyle kızım olacak. Yani ilk tahmin doğruydu. Oran çok yüksek diye kafam çok karışmıştı. Senin de yüksek. Zor ama bir hafta daaha beklesen güzel olacak.

bana tum.doktorlar kiz dedi basta hastaneye gittigimde bile kiz diyorlardi renkli ultrasonla erkek olduğu belli oldu

doktorun doğru baktıysa eğer o haftadan sonra erkeğe dönmez zaten ayrıca 20.haftadan sonra ayrıntılı ultrasona girersen %100 cinsiyetini zaten söyleyecekler

sen yine de tam güvenme, akrabama bir kız bir erkek bir kız bir erkek diye diye delirttiler.

Back
X