yakın zamanda sözüm var. Sevgilimin bi ablası samimi komsumuzdu evli bizim apartmanda oturuyordu. Bastan beri aramızı bozmaya beni aileye kötülemeye çalıştı sevgilimle de küslerdi bu ve bikaç sıkıntı için sıkmamak için özet geçiyorum. Benle hep arasını iyi tuttu ama çok yalancı iki yüzlü davrandı. Beni kötüledi kulağıma geldi yok öyle demedim yok böyle yanlıs anlasıldım vs Ben çok ciddiye almadığımdan he diyip geçtim içinin almadığını kıskandığını biliyorum zaten. Şimdi söze gelmeyeceğim ne işim var sen bişey soracaksan ben yardımcı oluyum sor ama gekmem filan dedi. Sevgilim de arayıp cagırmadı diğer ablalarını çağırdı. Annesi çağırmıstır tabi sevgilime böyle günlerde yanında bulunsn evlenince görüşmezsen görüşme yine demiş. Neyse işte sorum şimdi şu ben istemiyorum gelmesini eğer gelmesin ara söyle desm sevgilim arar gelme der. Kendi de gelse bile benim için bişey değişmez dyor eniştesiyle de küs baska nedenlerden. Sizce bigünlük idare edeyim mi yoksa gelmese mi acayip lafcı ben sonrasnda da aramız bu kadından yüzünden bozulur biliyorum. Sözüm için hediyelik yaptırdım gelmicem diyince seni saymadım diyip süs vermeyim diyorum gekmesne karar verirsek. Vaktinizi aldım teşekkürler şimdiden
Yani kadın her durumda konusuyoGereksiz olur gelmesin demek. Gelmezse beni istemediler diye arkanızdan konuşacak.
Öz ablası. 4 tane olduğu için öyle yazmışımBi ablasi derken gercek ablasi mi yoksa komsu abla gibi bisey mi.
Gelmemesi kötü olur, sonra ailenin diğer üyeleri tarafından haklıyken haksız duruma düşersiniz. Siz karışmayın onlar ailece bu konuda karar versin sonra sizin başınıza kalır. Ayrıca onun gelmemesi etrafın dedikodu yapması demektir.Kimseye laf vermeyin içinizde yaşayın.yakın zamanda sözüm var. Sevgilimin bi ablası samimi komsumuzdu evli bizim apartmanda oturuyordu. Bastan beri aramızı bozmaya beni aileye kötülemeye çalıştı sevgilimle de küslerdi bu ve bikaç sıkıntı için sıkmamak için özet geçiyorum. Benle hep arasını iyi tuttu ama çok yalancı iki yüzlü davrandı. Beni kötüledi kulağıma geldi yok öyle demedim yok böyle yanlıs anlasıldım vs Ben çok ciddiye almadığımdan he diyip geçtim içinin almadığını kıskandığını biliyorum zaten. Şimdi söze gelmeyeceğim ne işim var sen bişey soracaksan ben yardımcı oluyum sor ama gekmem filan dedi. Sevgilim de arayıp cagırmadı diğer ablalarını çağırdı. Annesi çağırmıstır tabi sevgilime böyle günlerde yanında bulunsn evlenince görüşmezsen görüşme yine demiş. Neyse işte sorum şimdi şu ben istemiyorum gelmesini eğer gelmesin ara söyle desm sevgilim arar gelme der. Kendi de gelse bile benim için bişey değişmez dyor eniştesiyle de küs baska nedenlerden. Sizce bigünlük idare edeyim mi yoksa gelmese mi acayip lafcı ben sonrasnda da aramız bu kadından yüzünden bozulur biliyorum. Sözüm için hediyelik yaptırdım gelmicem diyince seni saymadım diyip süs vermeyim diyorum gekmesne karar verirsek. Vaktinizi aldım teşekkürler şimdiden
Daha sözde gelin görümce tartışması yaratmayın. Siz davet edersiniz gelmezse kendisi bilir. Arkanızdan konuşması gayet normal aile içi de küslükleri seven bi tip belli.yakın zamanda sözüm var. Sevgilimin bi ablası samimi komsumuzdu evli bizim apartmanda oturuyordu. Bastan beri aramızı bozmaya beni aileye kötülemeye çalıştı sevgilimle de küslerdi bu ve bikaç sıkıntı için sıkmamak için özet geçiyorum. Benle hep arasını iyi tuttu ama çok yalancı iki yüzlü davrandı. Beni kötüledi kulağıma geldi yok öyle demedim yok böyle yanlıs anlasıldım vs Ben çok ciddiye almadığımdan he diyip geçtim içinin almadığını kıskandığını biliyorum zaten. Şimdi söze gelmeyeceğim ne işim var sen bişey soracaksan ben yardımcı oluyum sor ama gekmem filan dedi. Sevgilim de arayıp cagırmadı diğer ablalarını çağırdı. Annesi çağırmıstır tabi sevgilime böyle günlerde yanında bulunsn evlenince görüşmezsen görüşme yine demiş. Neyse işte sorum şimdi şu ben istemiyorum gelmesini eğer gelmesin ara söyle desm sevgilim arar gelme der. Kendi de gelse bile benim için bişey değişmez dyor eniştesiyle de küs baska nedenlerden. Sizce bigünlük idare edeyim mi yoksa gelmese mi acayip lafcı ben sonrasnda da aramız bu kadından yüzünden bozulur biliyorum. Sözüm için hediyelik yaptırdım gelmicem diyince seni saymadım diyip süs vermeyim diyorum gekmesne karar verirsek. Vaktinizi aldım teşekkürler şimdiden
+1Seni saymadim ne demek ya ?
Bi cesitsiniz
Gelirse eğer size düşen ağzına laf vermemek
Seni saymadim ondan hediye yok dersen
Ben bile konuşurum senin hakkında
Azıcık mantık
Sözüm için hediyelik yaptırdım gelmicem diyince seni saymadım diyip süs vermeyim diyorum gekmesne karar verirsek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?