Sivilceli Ciltler Kızlar yardım çok yağlı bir cilt ve sivilceler!!

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

4Leyla4

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2015
4
1
1
33
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 5 senedir azılı sivilceler ile uğraşıyorum ben de. Ancak son 2 senedir sivilcelere artı olarak cildimde anormal bir yağlanma söz konusu. Yani mat ürünler kullanarak makyaj yapsam bile kısa süre sonra yüzüm aşırı parlamaya vıcık vıcık durmaya başlıyor. Makyajla bile örtemez hale geldim yani artık. Bazı sağlık sorunlarımdan dolayı da roactune tarzı hormonlara etkeyen ilaçlar kullanamıyorum. Yardım edin bir çözüm bulalım şu aşırı yağlanmaya:((

LR Microsilver Yüz Bakım seti kullanabilirsiniz. Hassas ve derinlemesine temizlik sağlar. cilt kususrlarını azaltır, cildi arındırır, defensil iltihabı azaltır. Ürün için detaylı bilgi için mesaj atabilirsiniz.

Merhaba arkadaşlar yaklaşık 5 senedir azılı sivilceler ile uğraşıyorum ben de. Ancak son 2 senedir sivilcelere artı olarak cildimde anormal bir yağlanma söz konusu. Yani mat ürünler kullanarak makyaj yapsam bile kısa süre sonra yüzüm aşırı parlamaya vıcık vıcık durmaya başlıyor. Makyajla bile örtemez hale geldim yani artık. Bazı sağlık sorunlarımdan dolayı da roactune tarzı hormonlara etkeyen ilaçlar kullanamıyorum. Yardım edin bir çözüm bulalım şu aşırı yağlanmaya:KK43:(
Yardım etmeye geldim beraberce kurtulalım inşallah sivilcelerinden

Merhaba arkadaşlar yaklaşık 5 senedir azılı sivilceler ile uğraşıyorum ben de. Ancak son 2 senedir sivilcelere artı olarak cildimde anormal bir yağlanma söz konusu. Yani mat ürünler kullanarak makyaj yapsam bile kısa süre sonra yüzüm aşırı parlamaya vıcık vıcık durmaya başlıyor. Makyajla bile örtemez hale geldim yani artık. Bazı sağlık sorunlarımdan dolayı da roactune tarzı hormonlara etkeyen ilaçlar kullanamıyorum. Yardım edin bir çözüm bulalım şu aşırı yağlanmaya:KK43:(

ben önceden elimi attığımda elime yağ gelirdi o kadar yağlıydı sen düşün.. ilk olarak çok acil netrougena nın yeşil serisi var syağlı ciltler için.. kullandığın an sonuç alacaksın. bununla başla. daha sonra sivilcelerine lokal olarak la roche posay effaclar duo al onu uygula. ama sadece sivilcelerinin üstüne uygula. ve cildini çok yorma öyle binbir türlü kozmetik ürünü kullanma.. bu ikisiyle çok iyi sonuçlar elde ediceksin inan bana..

Benm de cildim cok yagli ve sivilce lekeleri var. Matlastirici temizleme jeli, matlastirici tonik kullanmaya basladim gunde 3 kez bunlarla uygulama yapiyorm. Ve cilt kurumasin ama kesinlikle de yaglandirmasin tekrar diye su bazli bir nemlendirici uyguluyorum gun ortalarinda 1 kez. Yani toplamda 4 kez 2 dk mi ayiriyorm gun icinde. Cildim toparlanmaya basladi gibi. :) fazla yagdan ariniyor

Back
X