• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar yardım & destek & öneri lütfen

Selam..ben aralıklarla 20 sene sigara içtim.10 mayıs akşamı biranda korkuyla bıraktım.ben bile inanamıyorum ama başardım.sizde başarabilirsiniz bence.korku cok ise yariyor.kokusu beni cok rahatsiz ediyor artik.ama halen kahveden koladan zevk almiyorum.bazi seyler beynime sigara ile kodlanmis:(((kolay gelsin diyorum ve simdiden tebrik ediyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ilaç veriyorlar diye aramak istemiyorum ilacı istemememin sebebide 7 yıl düzenli ilaç kullandım geçen yıl bıraktım artık ilaç kullanmak istemiyorum ahh midemden çok sıkıntı çektim uyku ve depresyon ilaçları yüzünden yoksa aramazmıydım :(((

Benim arkadasımda zanax kullanıyordu bir kaç depresyon ilacıda kullanıyordu ama İnan hiç bisey olmadı ona kesinlikle ara orayı farklı yöntemleri var

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hadi inşallah canım.
Bende yakın zamanda denedim eşim bırakmadı birkaç gün sonra ondan bir fırt ver yok iki fırt ver derken olmadı. Bizde bebek düşünüyoruz daha kendimi iyice şartladım hamile olduğumu öğrendiğim an bırakacağım. Kendim için değil bebeğim için olacak

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

konuyla pek alakalı değil hatta hiç alakalı değil ama size bişey sormam gerekiyor.. normalde sigara kullanmıyorum fakat denemişliğim var ve 5 6 kere de içtim içime falan çekmedim hiç boğazımda yanmadı daha 18 yaşındayım sizce akciğer filminde sigara içtiğim belli olurmu ? yazarsanız çok sevinirim..... :5::5::5::5::5:

konuyla pek alakalı değil hatta hiç alakalı değil ama size bişey sormam gerekiyor.. normalde sigara kullanmıyorum fakat denemişliğim var ve 5 6 kere de içtim içime falan çekmedim hiç boğazımda yanmadı daha 18 yaşındayım sizce akciğer filminde sigara içtiğim belli olurmu ? yazarsanız çok sevinirim..... :5::5::5::5::5:

Belli olmaz

belli olmaz diyosunuz.. umarım olmaz ya zaten içmiyorum normalde

İçtiğim dönemlerde çok kötü öksürük olmuştu doktora gittim hiç birşey çıkmadı ki siz içmiyorsunuz o dönemlerde çok fazla içmeme rağmen hiç birşey çıkmadı sonra da bıraktım zaten ama kişiden kişiye değişir pasif içici olmak bile etkiliyo bazı insanları

Öncelikle bu kararı almanıza çok sevindim :) benim annemde yıllardır sigara içerdi 27 28sene olmustur içmeye başlayalı..bi kere yıllar önce 5 ay icmemisti ama onda çok canı istiyordu tekrar baslamisti.. Simdi 6ay oldu tamamen birakti. birakmayi istedi çünkü gerçekten nefes alma problemi yasamaya baslamisti doktor yardimiyla birakti 6.ayın icindeyiz ve kokusundan nefret ediyor yüzüne renk geldi nefesi düzeldi bunlari gördükçe hic içmeyi istemiyor artik :) doktor ona bi sakiz verdi önce onu çiğniyordu ama 1 ay ancak cignedi sonra birakti 2.ayında çekirdek ve abur cubur çok yemeye basladi ama şuan gayet normal hic biseyi yok.. İlaç filan kullanma ama sakizi eczanelerede sorabilirsin.. canim inşallah sende birakirsin ne güzel istemissin en önemlisi bu karari almak zaten..

O belli olmaz canim illa icmen gerekmiyor ki benim bi arkadaşım sigaradan nefret eder farklı bisey için doktora gitmişti doktor inatla sigara iciyorsun dedi pasif içici etraftan daha çok etkileniyor gerçekten :)

Nikotin bantı kullanabilirsin. Bant varken içersen kalp krizi riski çok yüksek oluyormuş. O yüzden sigara içemezsin.
Nikotin sakızı var ama ben kullandığımda kalp çarpıntısı yaptı çiğneyemedim.

Bende 3 yıl kadar günde 1 paket camel içtim ne kadar agir bi sigaradir bilen bilir sonra 2 yıl önce nişanlim dedi ki bırak bebeğimiz olana kadar temizlenirsin ama o kadar itiraz ettim ki bırakacagima arttirdim ondan sonra bi akşam yürüyüşe ciktik gece bi duvarda durduk sigara içtik o an nasil tiksindim midem bulandı başım döndü 18 ekim 2012 aksami bıraktım ve bidaha da hiiic icmedim ama kendime bi yol buldum nisanlima doğum günü hediyesi olarak bıraktım ve bidaha canım istese bile icmedim vicdan yaptım

Merhaba ilaç kullanmadan veya doktor tedavisi dışında sigarayı bırakmak istiyorum. doktor veya ilaç olunca tekrar başlarım diye korkuyorum. 9 yıldır sigara içiyorum 2 kez denedim ama başarılı olamadım. bebek istiyorum hamileyken sigara içen arkadaşlarım var ama ben bu tehlikeyi göze alamam hem bebek için hemde kendi sağlığım için. eşim de içiyor ve sen bırakırsan bende bırakırım diyor. sigarayı nasıl bıraktınız lütfen yardım edin siz veya çevrenizdekiler nasıl bıraktı? sonuçlarını biliyorum ama sanki davranış gibi çay içmek gibi uyumak gibi yaptığım bişey.

meyan derler şerbet onun kökünü bulup laıp sarıp sigara kâğıdına emin onu canınız her istediğinizde yapın bunu tanıdıklarım bu yöntem ile bıraktı

Back
X