Kızlar yardım (doğumla ilgili)

Muezzaa

Ey akşam vapuru, sana mı kalır dünya
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2019
741
972
33
34 haftalık hamileyim. Az önce ilişkiden sonra karnıma anlık keskin sancı girdi 10 saniyeliğine. Sonra tuvalette yoğun beyaz akıntıyla beraber bir miktar pembemsi kan geldi. Kan pek az değildi. Cildimden geliyor zannettim ama içeriden geliyor. Doğum mu başladı acaba? Şu an sancım gitti ama çok hafif adet ağrısı gibi birşey var

Sanmam canım ama zorlandiysan ondan olabilir bebek artık ıyce aşağı iniyor rahime beraber ondan kaynaklı olabilir dogum başlasa şu gelir baya baya ağında başlar yani dikkat et dinlen biraz

Sanmam canım ama zorlandiysan ondan olabilir bebek artık ıyce aşağı iniyor rahime beraber ondan kaynaklı olabilir dogum başlasa şu gelir baya baya ağında başlar yani dikkat et dinlen biraz
Biraz önce baktım kanın rengi koyulaşmış doktora gitmek için biraz daha bekleyeyim değil mi? Hamileliğin son haftalarında normal mi böyle kanamalar

Sen yine de doktora git canım ultrasonla falan bakarlar, kalbini dinlerler vs. Az zaman kalmış ilişkiyi de yapmayın diyecektir muhtemelen.

Biraz önce baktım kanın rengi koyulaşmış doktora gitmek için biraz daha bekleyeyim değil mi? Hamileliğin son haftalarında normal mi böyle kanamalar
Kan rengine geldiyse git canım ne olur ne olmaz bakılsın bir çok az kalmış doğuma zaten hayırlısı Allahtan

Allah yardımcın olsun canım olsa bile bir sıkıntı olmaz ınslalah benim ablam 33 haftada doğurdu çok şükür kızımız çok sağlıklı 4 yaşında şimdi

Sakin ol Allah buyuk ınslalah zamanını doldurur gelir minnoş hayırlısı allahtab

Allah yardımcın olsun canım olsa bile bir sıkıntı olmaz ınslalah benim ablam 33 haftada doğurdu çok şükür kızımız çok sağlıklı 4 yaşında şimdi
Maşaallah Allah bağışlasın. Benimki şu an 2200gr sağlığı da iyi görünüyormuş ama yine de erken doğumu istemiyoruz diyor. İnşaallah güzel olur herşey

Maşaallah Allah bağışlasın. Benimki şu an 2200gr sağlığı da iyi görünüyormuş ama yine de erken doğumu istemiyoruz diyor. İnşaallah güzel olur herşey
Bizim kizimizda 2200 doğmuştu. Inslalah hayırlısı olsun

O gelen şeyin nişan olma ihtimali var.
Kasılmayla da tetiklenmiş olabilir, genelde son zamanlarda cinsel ilişki böyle bir etki yapabiliyormuş.
Doktorunuza gittiniz değil mi?

O gelen şeyin nişan olma ihtimali var.
Kasılmayla da tetiklenmiş olabilir, genelde son zamanlarda cinsel ilişki böyle bir etki yapabiliyormuş.
Doktorunuza gittiniz değil mi?
Evet nişanmış bu gece yatırdılar, doğumu durdurmaya çalışıyorlar ilaçlarla falan. Bilmiyorum sabaha ne olacak. Nişan geldikten sonra doğum durdur mu acaba ya?

Evet nişanmış bu gece yatırdılar, doğumu durdurmaya çalışıyorlar ilaçlarla falan. Bilmiyorum sabaha ne olacak. Nişan geldikten sonra doğum durdur mu acaba ya?
Benim nişandan sonra 5 gün dayandı, tam 37 ye girmiştim.
Tabi ilaç falan olmadı 35. Hafta ciğer gelişimi tamamlandığı için.
Kimi 24 saat kimi 2 hafta sürebiliyor nişandan sonra doğum kısmı, şuan bebeğiniz için ciğer geliştirici iğne yapıyor olmalılar.
Sıkıntılı süre 1 hafta, hareket etmeden yatmanız sadece wc için kalkmanız şart.
35 dolduğu anda hiçbir sorun olmaz Allahın izniyle.
Şuanda bile doğsa sadece ciğeri için 2 hafta kadar küvözde kalır, içinizi ferah tutun kilosu da gayet iyi.
37 haftada doğumumda hastaneden çıkışta 2400 dü bebeğim.
Allah bebeğinizi size sizi de ona bağışlasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…