Biraz önce baktım kanın rengi koyulaşmış doktora gitmek için biraz daha bekleyeyim değil mi? Hamileliğin son haftalarında normal mi böyle kanamalarSanmam canım ama zorlandiysan ondan olabilir bebek artık ıyce aşağı iniyor rahime beraber ondan kaynaklı olabilir dogum başlasa şu gelir baya baya ağında başlar yani dikkat et dinlen biraz
Sen yine de doktora git canım ultrasonla falan bakarlar, kalbini dinlerler vs. Az zaman kalmış ilişkiyi de yapmayın diyecektir muhtemelen.34 haftalık hamileyim. Az önce ilişkiden sonra karnıma anlık keskin sancı girdi 10 saniyeliğine. Sonra tuvalette yoğun beyaz akıntıyla beraber bir miktar pembemsi kan geldi. Kan pek az değildi. Cildimden geliyor zannettim ama içeriden geliyor. Doğum mu başladı acaba? Şu an sancım gitti ama çok hafif adet ağrısı gibi birşey var
Kan rengine geldiyse git canım ne olur ne olmaz bakılsın bir çok az kalmış doğuma zaten hayırlısı AllahtanBiraz önce baktım kanın rengi koyulaşmış doktora gitmek için biraz daha bekleyeyim değil mi? Hamileliğin son haftalarında normal mi böyle kanamalar
Maşaallah Allah bağışlasın. Benimki şu an 2200gr sağlığı da iyi görünüyormuş ama yine de erken doğumu istemiyoruz diyor. İnşaallah güzel olur herşeyAllah yardımcın olsun canım olsa bile bir sıkıntı olmaz ınslalah benim ablam 33 haftada doğurdu çok şükür kızımız çok sağlıklı 4 yaşında şimdi
Bizim kizimizda 2200 doğmuştu. Inslalah hayırlısı olsunMaşaallah Allah bağışlasın. Benimki şu an 2200gr sağlığı da iyi görünüyormuş ama yine de erken doğumu istemiyoruz diyor. İnşaallah güzel olur herşey
Kanama devam ediyor, ikinci serumu bağladılar nts sancı görünüyor ama durdurmaya çalışıyorlar. Ne olacak bilmiyorumNe yaptiniz acaba ?
Benimde kuzenimin dogumu o sekilde baaslamisti ama 40.haftasinda.
Evet nişanmışO gelen şeyin nişan olma ihtimali var.
Kasılmayla da tetiklenmiş olabilir, genelde son zamanlarda cinsel ilişki böyle bir etki yapabiliyormuş.
Doktorunuza gittiniz değil mi?
Allah yardımcın olsun canım .gözüm korkmadı değil şimdiKanama devam ediyor, ikinci serumu bağladılar nts sancı görünüyor ama durdurmaya çalışıyorlar. Ne olacak bilmiyorum
Benim nişandan sonra 5 gün dayandı, tam 37 ye girmiştim.Evet nişanmışbu gece yatırdılar, doğumu durdurmaya çalışıyorlar ilaçlarla falan. Bilmiyorum sabaha ne olacak. Nişan geldikten sonra doğum durdur mu acaba ya?
Aksine riskli bir gebelik değilse ilişki öneriyor doktorlar .Sevişmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?