Kızlar yardım eder misiniz???

gmz0634cck

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2016
21
0
1
38
Ben evleneli 11 ay oldu 3 aylık hamileyim.Eşim akşamları dükkanı geç kapatıyo ve ordan da içmeye gidiyo. Evlendiğimizden beri içmediği akşamı görmedim eve gelincede mutfakta içmeye devam ediyo. Beraber hiç bişey yapmıyoruz. Defalarca terk ettim her seferinde söz verdi ama boş. Düzelicem diye verdiği sözler yalanlarla durumu idare etmeye çalışmak oldu ama yakaladım. Şimdi yine ayrıyım ve boşanmak istediğimi söyledim kabul etti. Yarın gidip eşyalarımı alıcam sizce aceleci davranmıyorum değil mi:(((

Ben evleneli 11 ay oldu 3 aylık hamileyim.Eşim akşamları dükkanı geç kapatıyo ve ordan da içmeye gidiyo. Evlendiğimizden beri içmediği akşamı görmedim eve gelincede mutfakta içmeye devam ediyo. Beraber hiç bişey yapmıyoruz. Defalarca terk ettim her seferinde söz verdi ama boş. Düzelicem diye verdiği sözler yalanlarla durumu idare etmeye çalışmak oldu ama yakaladım. Şimdi yine ayrıyım ve boşanmak istediğimi söyledim kabul etti. Yarın gidip eşyalarımı alıcam sizce aceleci davranmıyorum değil mi:KK43:((

Evlenmeden önce yaşam tarzı nasıldı?

Bebek tamamen kazaydı aldırmak istediğimde izin vermedi o bizim son şandımız gibi bahaneler uydurdu ve evet canım hemen kabul etti çünkü sorumluluk almak istemiyo bence

Bebek tamamen kazaydı aldırmak istediğimde izin vermedi o bizim son şandımız gibi bahaneler uydurdu ve evet canım hemen kabul etti çünkü sorumluluk almak istemiyo bence[/
arkadaşlarına eşinden çok zaman ayıran bir eş bence iyi bir baba olamaz zaten. Çocuk istenmediğini hissedebilir. Bu durum çocuk için ayrı ebeveynden çok daha yıkıcıdır.

Alkol sorununu yenmeden hamile kalmasaydınız keşke.
Pişman olmaktan korkuyorum diyorsunuz da nesinden pişman olacaksınız sürekli her an içen bir insan ilerde şiddete de başvurabilir.

Alkolik adam değişmez canım. Sözler verir kısa dönem bırakır gizli içer ama değişmez. Sürekli sarhoş biriyle yaşamak çok zor hem bebeğinide öyle bir ortamda büyütmek istemezsin.

Ben evleneli 11 ay oldu 3 aylık hamileyim.Eşim akşamları dükkanı geç kapatıyo ve ordan da içmeye gidiyo. Evlendiğimizden beri içmediği akşamı görmedim eve gelincede mutfakta içmeye devam ediyo. Beraber hiç bişey yapmıyoruz. Defalarca terk ettim her seferinde söz verdi ama boş. Düzelicem diye verdiği sözler yalanlarla durumu idare etmeye çalışmak oldu ama yakaladım. Şimdi yine ayrıyım ve boşanmak istediğimi söyledim kabul etti. Yarın gidip eşyalarımı alıcam sizce aceleci davranmıyorum değil mi:KK43:((
Cok uzuldum canm ya Allah yardimcin olsun belki cocugu dogunca duzelirdi ne bilim kararsiz kaldm simdi acele mi ettn yksa iyisini.mi yaptn bilemedim ama hersey gonlunce olsn insallah cok mutlu olursun yikilan evliliginizi tekrardan ayaga kaldirabilirsiniz . En buyuk imtihandir es imtihani .

Tedavi sonunda eğer eline bi kadeh bile alırsa eskiye geri dönermiş kapatılan bi cep telefonu gibi dedi doktor açınca içindeki hiç bişey silinmez eline bi daha almaması imkansız bütün ailesi ve arkadaşları içiyo

Back
X