Kızlar yardım eder misiniz???

Neden uzun bir süre tanımadan evlendiniz ki? Keşke tanısaydınız nişanlanmadan önce.

Çok teşekkür ederim yazınız çok aydınlatıcıydı yarınki görüşmemizde usülünce teklif edicem kabul eder umarım ama etmezse başka çarem kalmayacak

Maalesef nişanlılık dönemimiz çok kısaydı ailesi çok baskı yaptı düğünü yapalım diye bende hazırlıklarımı tek başıma yaptığım ve bi yandanda çalıştığım için oldun bitsin dedim ailemde hiç böyle bişey görmediğim için hayatta aklıma gelmezdi böyle olacağı

11 aylik evli sind
Esin evlendiginden beri her aksam iciyo
3 aylik hamile esinin bosanma talebini Kabul etmis

Senin acele davrandigin tek konu BEBEK olmus.

Çok teşekkür ederim yazınız çok aydınlatıcıydı yarınki görüşmemizde usülünce teklif edicem kabul eder umarım ama etmezse başka çarem kalmayacak

Kabul etmezse ve olası boşanma davasına giderse sonuç. Mahkemede bunu kullanın. Belki terapi alması yönünde bir karar çıkar ve eşiniz terapi esnasında tedavi olmaya ikna olur. Sonuçta ortada doğmamış bir bebek ve onun geleceği var. Her yol denenmemeli bana göre.

Şu zamanda belli bir limitin üzerinde ve birden fazla kez alkollü araç kullanımında dahi rehabilitasyon ve belli bir süre kanda alkol bulunmadan sürücü lisansı geri verilmiyor.

Anladığım kadarıyla eşiniz sadece içerek kendine zarar veren bir tip?

Umarım her şey sizin ve çocuğunuz için daha güzel olur.

İçince trafiğe çıkıyo ama yakalanmıyo evet kendine zararı var ama psikolojik olarakta bana çünkü o tek başına içerken ben tek başıma zaman geçirmek zorunda kalıyorum

Bu ne bicim bi mantık valla canim hicde acele etmedin boyle hayatin mi gecer dahada yenievlisiniz üstüne ustluk hamilesin

Olan olmuş biten bitmiş . Niye korunmadın , niye tanımadan evlendin falan demeyeceğim . Akıllı geçinsekte yapıyoruz malesef bazı hataları . Ancak Zararın neresinden dönseniz kârdır . İçki bağımlısı bir adam , Çocuğunuz doğduktan sonra hayatınızı Dahada kabusa çevirebilir . Pek düzeldiklerini görmedim . Su testisi su yolunda kırılır . Zaten sorunlu adamları , evlensin düzelir mantığıyla , hiç düşünmeden bir kadının hayatını mahvetmek pahasına foyası ortaya çıkmadan alelacele düğün yapmaya Çalışır böyle aileler . Ailesi uğraşsın siz değil .

Ailesine göre çocukları çok normal çünkü bütün aileleri öyle ama eşlerinin sesi çıkmıyo. Evim var arabam var yediğim önünde yemediğim arkamda mantığı maalesef:(onlar bunu sorun olarak görmüyolar benim kabul etmemem sorun onlara göre

Ailesine göre çocukları çok normal çünkü bütün aileleri öyle ama eşlerinin sesi çıkmıyo. Evim var arabam var yediğim önünde yemediğim arkamda mantığı maalesef:KK43:onlar bunu sorun olarak görmüyolar benim kabul etmemem sorun onlara göre
Bigün içip içip araba sürmekten kaza yaparsa yada başka bişey olursa görürler sorunmu değilmi . Siz kendinizi vs Çocuğunuzu düşünün .

Yahu evliligin basindan beri boyleymis ne diye hamile kaldin dur tahmin ediyim duzelir diye dusundun ah biz kadinlar artik su evlatlari cocuklari boyle seylere alet etmesek adam duzelmiyomusda duzelmezde hep boyle gider olan cocuga oldu allah yardimcin olsun

Başta eve çekmeye çalışsanız, dışarda içme, gel evde iç hem de muhabbet ederiz falan diye. Bu sayede ilk etapta miktarı azaltabilir muhtemelen. Sonra kademe kademe bir iki biraya kadar indirebilirsiniz belki

Back
X