- 27 Temmuz 2024
- 136
- 57
- 18
- 24
- Konu Sahibi yagmurluhavaaaa
Merhaba annelerim tecrubeli annelere özellikle bir sorum olacak ben 2 aylık hamileyim. Tedaviyle hamile kaldım ve aileye benim tarafımdanda eşimin tarafımdanda ilk torun olucak kayınvalidemde gözlemlediğim ve beni korkutan bişeyi paylaşmak istiyorum kendisi beni çok sever bende onu ama bebek için inanılmaz heyecanlı sanki kendi çocugu olucakmıscasına bi elime alsaydım bi kucagımda tutsaydım falan diye bu cumleleri beni çok rahatsız editoe nedense bugun yine onlardaydık yeğeninin. 3 aylık bebeği var sanki kendi dogurmus gibi asla kucagından indirmedi altını değiştiriyor uyutmaya calısıyor vs bunların hiçbirini kendi çocuguma yapmasını istemiyorum bazı arkadaslarımda inanki dogum yaptıktan sonra onun o yardımına muhtac olucaksın diyolar ya tabiki yardımcı olsun ama kendi cocugunu buyutur gibi olsun istemiyorum ne konuda uyarsam hep dikkat ediyor ne dersem asla ikiletmez mesela 1 haftalıgına tatile gitmiştim giderken biraz evi toparlasın diye ricada bulundum geldiğinde heryeri dolaplarımın içine kadar pırıl pırıl yapmıştı yani istiyorum ki dogumdan sonrra bi süre yanımda kalıcak zaten yakın oturuyoruz 3 sokak var aramızda ben cocukla işgileniyim o evle cokmu abartıyorum yoksa gözümdemi büyütüyorum bide küsen biri duygularımı normal yolla şimdiden ona nasıl aşılayabilirim acaba