- 1 Aralık 2014
- 19
- 0
- 1
- Konu Sahibi yasemin0168
-
Ortada varmi yokmu bilmiyorum ki esofmanini cikarmadi hic. Hani eline deymis se yada banada deymisse gibi ihtimaller ihtimaller...Agzindan sperm mi salgiladi yani? O nasil bir yaratikmis oyle soklardayim
farkettin mi cidden?Konuyu actiktan sonra farkettim duzeltemiyorum uzgunum kizlar
Ayriyiz..peki madem gerçekten cahilsin sana gerçeği söyleyelim, tam tamına 3 aylık hamilesin ! erkek arkadaşına söyle de hemen evlenin !
Ortada varmi yokmu bilmiyorum ki esofmanini cikarmadi hic. Hani eline deymis se yada banada deymisse gibi ihtimaller ihtimaller...
Emin olmak istedim sadece.harcadığın zamana yazık
Bu nasil bir fantezidir arkadasOrtada varmi yokmu bilmiyorum ki esofmanini cikarmadi hic. Hani eline deymis se yada banada deymisse gibi ihtimaller ihtimaller...
Bakireyim giren cikan bisi yokBu nasil bir fantezidir arkadaselini yalayipta sana şaaptiysa hamilesin o kesin
Owww hem bakire hem hamileeee. Rekorlar kitabina girmeye adaysinBakireyim giren cikan bisi yok
O olaydan sonra 4 defa adet oldum 3 u normal agrili geldi son adetim agrisiz geldi. kafami karistiran o stresten galiba midem le karnim sis gibi yeni bitti halbuki adetim.Owww hem bakire hem hamileeee. Rekorlar kitabina girmeye adaysin
NedenHamile değilsiniz ama bekaretinizi kaybetmiş görünüyorsunuz.
Kan testi yaptiramam kolum morarir ailem gorur. İdrar testi yaptim bugun 10 dk ici de cikan sonuc tek cizgi 4 saat sonra bida baktim teste cok hafif 2. pembe cizgi varsonhnda bir kac test alacam surdaki konu acanlara dagiticam...
Yahu hamile degilsin.
Oyle olsa bile git tedt yaptir biz ne bilelim. .
O olaydan sonra 4 defa adet oldum 3 u normal agrili geldi son adetim agrisiz geldi. kafami karistiran o stresten galiba midem le karnim sis gibi yeni bitti halbuki adetim.
Adet tarihlerinizden dolayı.
Tesekkur ederim.neyse madem 4 ay bekledin biraz daha bekle doğurursan hamilesin doğurmazsan değilsin demektir
bi yeter uzatma artık yaaa..K.İ.B.
28 gunde bir hepsiAdet tarihlerinizden dolayı.
Eğer internette biraz araştırma yaparsanız adet tarihleri 31 agustoz, 28 eylul 26 ekim ve 24 kasim olanlar bekaretini kaybetmiş sayılıyor. Bir tür kehanet.28 gunde bir hepsi
ne kahkaha attım gece gece yahu :)Eğer internette biraz araştırma yaparsanız adet tarihleri 31 agustoz, 28 eylul 26 ekim ve 24 kasim olanlar bekaretini kaybetmiş sayılıyor. Bir tür kehanet.
İcime giren hicbirsey yok oraldan kastim tam kapsamli degilEğer internette biraz araştırma yaparsanız adet tarihleri 31 agustoz, 28 eylul 26 ekim ve 24 kasim olanlar bekaretini kaybetmiş sayılıyor. Bir tür kehanet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?