kızlar yardım edın bana yoksa kafayı yıyecem :((

ela77

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2012
36
0
46
Eskişehir
kızlar esim gece bı kız ısmı sayıkladı 3 4 kere o an bısey demedım keşke o anda sorsaydım sabah uyandığında sordum kımdı o ne gordun dedım hatırlamıyorum dedı dediği kız ismiylede kımseyı tanımıyoum dedi cok moralım bozuk kimsemde yok konuşacak kızımızın uzerıne yemın ettı oyle bısey yok dıye tanımıyorum oyle bırını dıye ama benm içime kurt düstu aklımdan hıç çıkmıyor sızde yasadınız mı böyle durum yasadıysanız ne yaptınız eslerınız ne yaptı bu durumda

Yaa evet ben de yaşadım buna benzer bi durum canım o an soracaktın ya sabaha birakmak olmuyo ben de öyle yapmıştım bişey ogrenemedim tabi

ßůšr@

Senin yine iyi benimki resmen rüyada işi pişiriyordu olur öle şeyler

evet cok pişman oldum o anda sormadığıma ama kafama takıldı bı kere sürekli kurcalıyor kafamı insann içine süphe düşmesin bı kere kemirip kemirip durur

bence doğru olabilir.çünkü bikaç defa bende sayıklamıştım.annem duymuş.ama sayıkladığım isimleri tanımıyordum.olabilir bence eşin doğru söylüyordur

bilemiyorum ilk defa geliyor basıma içime süphe düştü bi kere

valla doğrudur tabi şüphelenince ama benim başımada geldiği için gerçekten insan hatırlamıyor ve şaşırıyor ben nasıl saydım o isimleri diye.ama oluyor işte

Yaa evet ben de yaşadım buna benzer bi durum canım o an soracaktın ya sabaha birakmak olmuyo ben de öyle yapmıştım bişey ogrenemedim tabi

ßůšr@

canm esin bu durumda hıç bırsey yapmadı mı 1 haftadır sadece yok oyle bısey bı tek sen varsın dedı başka bısey yapmadı aramız bozuk

Yk cnm yaa bişe yapmdi bn d üstünde durmadim açıkçası...uyku ve istemdisi bi hareket neticede öle düşündüm hala sayiklar ama dinlemiorm artk :-D

ßůšr@

Sn sana nasl davrandığını takip et sadece aranıza soğukluk girmesine izn werme

ßůšr@

Uyku ve rüya kontrol dışı oluyor canım yaa çok takma kafanı erkekler inan sandığımız kadar zeki değiller bi halt yese mutlaka yakalarsin ha bu arada kontrollere devam et bence telefon du net.ti bilgisayar di falan ihmal etme :-D

ßůšr@

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…