Bebek Beslenmesi Kızlar yardım edin bebek arabası seçemiyorum

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

bernolli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2011
49
7
86
3 aylık bebeğim var artık havalar ısınyor,eve tıkılıp kaldım bebek arabası olmadığı için dışarı çıkamıyorum .eşim beğendiğini al dedi ama çok çeşit var yardımcı olun lütfen
Hafif olsun
Kolay katlansın
Sürüşü kolay olsun
Başka nelere dikkat etmeliyim?
Travel sistemmi almalıyım?
Kullanıp oh süper dediğiniz marka ve modelleri paylaşın lütfennnnn

Sıcak havada dışarı çıkarım dersen 0+ baston alabilirsin. Biz gezmeyi sevdiğimiz için kızım 30 günlükkenden beri geziyoruz bu yüzden travel sistem almıştık. Pierre cardin twist kullanıyoruz. Bastonu da chicco liteway 2 aldım. Şimdilik bastonu evde kullanıyorum. Kızım şu an 4,5 aylık Ve her iki arabasını da çok seviyor.

Mamas Papas Armodillo Flip.. kesinlikle tavsiye ederim. Rahat, geniş, tentesi tam kapanıyor. tam yatıyor, renkelri güzel, 4 tekerlekte süspansiyon var konforlu oluyor bozuk yolda bebek için. ayrıca sürüşde kolay. öyle takılma falan yok. tek elle kapatabilirsin. oturma kısmı ile toplam 9 kg. bi çok marka ana kucağı ile de uyumlu. ama yenidoğana da kullanılıyor

Biz wellgro preleo travel sistem 2017 aldık biz. Şuan daha pusetini kullanıyoruz ama çok memnunum içinde kadife korumalıkları var hem çok şık hemde çok kullanışlı arabasıda çift yönlü çıkarılıp takılabiliyor ben bordosunu aldım gümüş detayları çok hoşuma gitti çok kaliteli ve şık duruyor ben indirimdeydi 800 tlye aldım

Alüminyum gövde tek elle ac kapat sürüş rahat. Casual marka . Travel sistemlerin katlanisi zor. Bunu tek elle ac kapat köy kenara hopp. modelin adını bulursam yazarım.

bir arkadaş yazmış tentesi tam kapansin buna dikkat et. travellerde bu özellikte yok benim bildiğim.

Sorularım var size
Tek elle kapanıyormu
Araba ağırmı
Ana kucağı arabaya monte ediyormu
Şimdiden teşekkürler

Sorularım var size
Tek elle kapanıyormu
Araba ağırmı
Ana kucağı arabaya monte ediyormu
Şimdiden teşekkürler
Arabanın ağırlığı 12,5 kg olması lazım çelik kasa olduğundan biraz ağır gibi ama taşınmıcak kadar değil tabi, sürüşü çok rahat kayıyor resmen. Tek elle kapanıyormu bilmiyorum eşim kurdu pek incelemedim. Ana kucağı dediğin puset sanırım evet oda monte ediliyor araba yatağı çıkıp ayrı bi aparat takıp onuda takabiliyosun

Merhaba,
Ben de uzun araştırmalar ve denemeler sonrası Pierre Cardin Twist aldım. Benim önceliğim kolay açılıp kapanması, az yer kaplaması ve hafif olmasıydı. Travel sistem istiyorduk zaten. Bu arada ana kucağı tek elle çıkarılabildiği için bebeğiniz içindeyken daha güvenli hareket edebiliyorsunuz. İkinci ve üçüncü tercihlerimiz Bebeconfort Elea ve Casual Cadillac'tı çünkü ikisinin de puseti oldukça ergonomik. Ancak ikisi de ağır ve katlandığında daha çok yer kaplıyor.
Pierre cardinin pusetinde sırt desteği yok ama saşesi çok şık :)

Ben de kraft londondan çok memnun kalmıştım. Birbuçuk yaş arası olan kızlarımın ikisini birden taşıdım hep, hem dayanıklı hem fahiş fiyatı yok

Kesinlikle casual quantum. 2. Çocuğumu büyütüyorum. Konfor, kullanım, hafiflik yani her yönden süper 1100 ₺ aldım çok memnunum. İnternette videoları var izlerseniz görürsünüz ayrıca oto koltugu ile birlikte kullanılmasıda ayrı bir rahtlık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…