şimdi ben biraz balık etliyim
dolguncana yani göbek falan var çokta şişmanlık olmasa göbek var yani neyse sevgilimle biz gayet iyiyz 1 bucuk ay oldu bugün mutlu mesut geçiniyoruz dün beraber arkadaşlrmzla eglendk göbeğme falan elledi bune bune dedi snra eve geldm işte bugün sabah bi uyandm mesajında o göbek eriyecek yazmş bende neden aşkm ya iyi böyle falan dedm o da sağlığın için dedi aynen böyle msjlarmz kızlar bendede polikistik over var yani istemsiz kilo alıp veriyorum bnde bi rahatszlğm var ondan dolayı kilo alıp vermem kaynaklanıyor dedm rahatszlgn ne dedi söylemek istemedim çünkü bu durum moralimi gerçekten çok bozuyor hani ilerde kısır kalma olaslğı falan olabilir diye çok korkuyorum o yuzden söylemek istemedim Allah ın takdiri ne de olsa..... neyse kızlar işte spora git çok uyuyorsn vb vb gibi şeyler söyledi o göbeği eriteceksn dedi ben çok sinir olurum böyle şeylere ben ne yapmam gerektiğini zaten bliyorum bende dışarıda zayıf kız göbeksiz kız çok git bul o zaman dedm msj atıyor sen benm aşkımsn tatlmsn kötülüğün için demedim seni çok seviyorum canımsın falan yazmş hayatım tatlm falan gbi msjlar atıyor 1 saat arayla ama ben cevap vermek istmeiyorum cünkü cok sinirlendm ve uyardımm begenmiyorsan gidebilrsn dedkce bunu yapıyor hep sizce ne yapmalıyımmm???