Kızlar yardım edin bu duruma çok sinir oldum ya lütfennn:(((

canım sana abla tavsiyesi her erkek bazı şeylere takılır yani su anda böyle göbek filan normal ne desin sana çocuk daha bir ay olmuş. ama emir vermek gibi konuşması hiç hoş değil tabiki. üslüba sınıra şimdiden dikkat et. diğerine sıra gelince bende çook zayfım ve guatrdan dolayı kilo alamıyorum. eşim sevgiliyken oooo sürekli ye kilo al diye hep baskı yaptı. evlendik yine aynı. baktı afedersin ama öküz gibi yesemde kilo almıyorum. artık sustu. sende hiç takılma laflarına. rahatsızlığın varsa yapacak birşey yok. oda buna alışacak.

canım sana abla tavsiyesi her erkek bazı şeylere takılır yani su anda böyle göbek filan normal ne desin sana çocuk daha bir ay olmuş. ama emir vermek gibi konuşması hiç hoş değil tabiki. üslüba sınıra şimdiden dikkat et. diğerine sıra gelince bende çook zayfım ve guatrdan dolayı kilo alamıyorum. eşim sevgiliyken oooo sürekli ye kilo al diye hep baskı yaptı. evlendik yine aynı. baktı afedersin ama öküz gibi yesemde kilo almıyorum. artık sustu. sende hiç takılma laflarına. rahatsızlığın varsa yapacak birşey yok. oda buna alışacak.

aynen ablacımm biraz kulak tıkamak gerekiyor sanırım çok teşekkr ederm :)))

1.5 aylık bir süre, "o göbek eriyecek" demek için de, evlilik düşünmek için de çok kısa. Erkek arkadaşın biraz çocuk ruhlu sanırım, 22 yaşında bir erkek için normal aslında. Bence sen "ben halimden memnunum" demeye devam et, yakında askere gidecekmiş madem, o askerdeyken kendine bir beslenme ve egzersiz programı hazırlar, döndüğünde verdiğin kilolarla da onu şaşırtırsın. :) Ama bunu herkesten önce kendin için yap. Elbette sevdiğimiz insanlar için fedakarlık yapmalıyız ama hangi konuda fedakarlık yapacağımız da çok önemli. O seni olduğun gibi sevmeyi öğrenecek, sen de hem kendin için, hem de onun sevgisi için yapman gerekenleri yapacaksın, böylece ilişkiniz de sağlıklı bir yönde ilerleyecek. ;)

Ben de söyleme tarzını itici buldum.
İnsan seviyoruz beden değil.
O göbek erir ama o laf unutulmayabilir. :2:

Son düzenleme:
Erkek arkadasinizin tavrini dogru bulmadim sonucta sizin kilonuz yemekle icmekle olusan birsey degil bir takim saglik sorunlariniz varmis buda kg almaniza sebebmis bazi kg lar yemekle icmekle olmuyor bazi rahatsizliklar varki insanlarin kg almasina neden olur o yuzden moralini bozma sen once kendi sagligini dusun tedavini ol ilaclarini duzenli kullan gerisini bosver arkadasim.

O 22 yaşındaki erkek bilmiyor mu ki o kız o göbeği eritse bile hamile kalacak, doğumdan sonra da bir süre göbeği kocaman gezecek, 30 lu yaşların sonunda metabolizma yavaşlayacak, vücut kilo almak isteyecek... Bu arada kendisi de bir biskolata erkeği gibi kalmayacak... Görünüşe bu kadar takmamak lazım. Sonuçta sabah uyanma kısmı bile var :1:

Herkes adamın hitap şekline takmış ama bakalım normal muhabbetleri nasıl...
Diyiş şekli belki yanlış ama isteği gayet insani...
Ozaman salalım kendimizi beni seven böyle sevsin yoksa çeksin gitsin diyelim:1:
Ki hastalık olayını bilmiyormuş bunu söylerken...
Valla benim erkek arkadaşım da kilo aldım mı söyler bu ara dikkat edelim hamburger yok tamam mı sağlık bu diye adam spora giderken ben tabii bi'şey diyemiyorum aksine gaz vermiş oluyo işime geliyo:31:Şahsen o da kilo alsa veya çok kilo verse diyorum ben de.

Back
X