• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar yardım edin bulantı mahvetti

ugurbocegi38

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
10
Puanlar
13
Kizlar altı hafta olana kadar bulantım yok ama son bir haftadır her şeyden midem bulanıyor her şey kokuyor sanki yemek yapamıyorum kendi yaptığım yemeği yiyemiyorum Kuru bulantım var öldürüyor beni bulantı için ilaç başladık 7+1 haftaligim önceki gebeliklerimde hiç böle olmamistim ve gün boyu yatıyorum vucumds sanki üstümden kamyon geçmiş gibi ağrı var aynı şeyleri yaşayan varmi

Değerleriniz düşük olabilir mi
Yok zannetmiyorum ama vitamin değerlerim düşük d vitamini filan kullanıyordum kansızlık için toz kullanıyordum doktor kalp atışları duyalım ona göre düzenleyelim dedi vitaminleri su an sadece folica kullaniyorum

Yok zannetmiyorum ama vitamin değerlerim düşük d vitamini filan kullanıyordum kansızlık için toz kullanıyordum doktor kalp atışları duyalım ona göre düzenleyelim dedi vitaminleri su an sadece folica kullaniyorum
Benim hamileliğimin ilk 3 ayı çok zor geçti. Doktor her hamilelik birbirinden farklıdır demişti

Kız. Ama benim gibi olup erkek olan da çok var. Alakası var mı bilmiyorum
Erkek bebekte heralde değerler yüksek bulantı filan olmuyor beta kıza göre daha fazla ve hızla artıyor diye biliyorum sağlıklı oldunda gerisi önemli deil ben kızında aşırı kilo vermiştim 79 hamile kalıp 70 ile doğuma girmistim

Back
X