Inan babalarimiz ve kendi ozkardeslerimiz disinda hic bir erkek icin bu kadar uzulmeye degmez.
Yapman gereken sey sosyal hayata full bir sekilde atilmak.
Bos zamanin olmasin, kurslara git kendini gelistir.
Analar ne yigitler dogur, ondan cok daha iyileride vardir.
O kadar iyi biri olsa senin bu kadar aci cekmene dayanamazdi.
Numarani felan degistir, bir an once onu takip etmeyi birak.
Takip ederek canin daha cok acir.. Hayat devam ediyor.
neden ayrıldınız peki
Canim bende ocak ayinda nisanlimdan ayrildim, inan hayata inadina cok daha iyi baglandim.
Guclu oldugumu gorsun anlasin, senin mutlu olmak icin ona ihtiyacin yok.
Kendi mutlulugun kendi icinde. Illa bir baskasini sevmene gerek yok.
Benimde hayatimda suan o niyetle gorustugum kimse yok.
Hic ihtiyacimda yok buna. Hayat 2 li iliskilerden ibaret degil,
cok daha onemli seyler var. Insanlara yardim etmeye calis hayirseverler derneklerinde.
Ruhun huzur bulsun, vicdanin rahat etsin.
Arkana donup bakma sakin. Dun dunde kaldi, biz bugune ve yarine bakalim..
niçin ayrılmıştınız ki?barışma ihtimaliniz hiç mi yok?
http://www.kadinlarkulubu.com/ah-erkekler/156640-ayrilikta-erkegi-geri-getirmenin-yolu-347.html
bu konuyu oku bi bakalım belki işe yarar bişey bulursun:)
Evet öyle tabi...Ölümlü dünya Allah hayırlısı neyse onu versin inşallah,ama kalbim çok acıyor böyle boğazımda bişeyler düğümleniyor sanki kendimi cok kötü hissediyorum çok eksik,yorgun
aslında hepbaharolsa arkadaş bütün söylediklerinde haklı
ama ortada önemli bi ayrılık konusu yok eğer ki davranışlarından eminsen bi adım at
onun duygularında değişiklik olduğuna emin misin
yani senden soğuduğu için mi cevap atmıyor yoksa hatanı anla diye mi
Bilmiyorum duygularını...Ama ayrıldktan 2 ay snra msj attgmda severler seni artık benden daha fazla emın ol dediğmde sevmesnler gerek yok demişti...Aşk lazım değil şuan demişti
Niye üzüyorsun kendini bu kadar anlamadım.Bi kere karşındaki adam olsaydı saçma bir tartışmayla,sıkıntıyla ayrılalım demezdi.Sen de öyle bir insan için kendini üzüyorsun şu an.Bırak gitsin gör sen de gerçek yüzünü.Geri gelirse de sen isteme.
eğlenebilirsem eğlenecğm inşallah ama inan şşuan brad pitt bile gelse kabl etmem :) gözümü kör ettiboşverr tatiline git bol bol yüz dinlen eğlen. hem bakarsın bir yaz aşkı çıkar karşına şöyle yakışıklısından :) keyfine bak canım
eğlenebilirsem eğlenecğm inşallah ama inan şşuan brad pitt bile gelse kabl etmem :) gözümü kör etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?