Kızlar yardım edin çok acı çekiyorum :(((

rmysadige

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2012
111
0
46
Ankara
yarın 3 ay olacak ayrılalı ama ben hala dün gibi hatırlıyorum yaşananları çok seviyorum bazen estiriyor mesaj atıyorum cevap gelmese bile bazen o mesaj atıyor herşeyden soğuttun falan diye ben onu cok seviyorum aynı şehirde yaşıyoruz şuan başka bi adresten onu takip ediyorum neler yaptığıını az cok biliyorum normalde istanbulda yaşıyor şuan istanbula gitti bende tatile gidicem unuturm belki diye ama olmuyor ben onu unutamıyorum kimseyi yerine koyamıyorum hayatımda sadece uyuyabileceğm sadece elini tutabileceğm nefesini hissedebileceğm insan oymş gibi geliyor kalbim cok acıyor hep ağlıyorum 3 aydır bir kere yüzüm gülmedi onsuz yapamıyorum her yerde onu görürürm hevesi ile dışarı çıkıyorum evine yakın yerlerde ağlıyorum zırlıyorum ben napıcam tatilden sonra arayıp konuşsam mı tekrar birleşelm diye inanın beni terketmesi hiç umrumda değill sadece yanımda istiyorum onuuu sadece onu istiyorum...soğumaya çalışıyorum olmuyor görmeyince unuturum diyorum olmuyor her sabah aklımda her yattıgımda yemek yedigimde su içtiğimde herşeyde o herşeydeee ben napıcam kızlar ya napıcam

Inan babalarimiz ve kendi ozkardeslerimiz disinda hic bir erkek icin bu kadar uzulmeye degmez.
Yapman gereken sey sosyal hayata full bir sekilde atilmak.
Bos zamanin olmasin, kurslara git kendini gelistir.
Analar ne yigitler dogur, ondan cok daha iyileride vardir.
O kadar iyi biri olsa senin bu kadar aci cekmene dayanamazdi.
Numarani felan degistir, bir an once onu takip etmeyi birak.
Takip ederek canin daha cok acir.. Hayat devam ediyor.

çok çok çok haklısın...Ama yapamıyorum işte...Unutmak için yapmadığım şey yok ki ama olmuyor hep o hep o...Sanki hayatımda tek sevebilecğm erkekmiş gibi geliyor ondan başkasını düşünmek bile istemiyorum yanımda.Sadece onu istiyorum

Canim bende ocak ayinda nisanlimdan ayrildim, inan hayata inadina cok daha iyi baglandim.
Guclu oldugumu gorsun anlasin, senin mutlu olmak icin ona ihtiyacin yok.
Kendi mutlulugun kendi icinde. Illa bir baskasini sevmene gerek yok.
Benimde hayatimda suan o niyetle gorustugum kimse yok.
Hic ihtiyacimda yok buna. Hayat 2 li iliskilerden ibaret degil,
cok daha onemli seyler var. Insanlara yardim etmeye calis hayirseverler derneklerinde.
Ruhun huzur bulsun, vicdanin rahat etsin.
Arkana donup bakma sakin. Dun dunde kaldi, biz bugune ve yarine bakalim..

Evet öyle tabi...Ölümlü dünya Allah hayırlısı neyse onu versin inşallah,ama kalbim çok acıyor böyle boğazımda bişeyler düğümleniyor sanki kendimi cok kötü hissediyorum çok eksik,yorgun

aslında hepbaharolsa arkadaş bütün söylediklerinde haklı

ama ortada önemli bi ayrılık konusu yok eğer ki davranışlarından eminsen bi adım at

onun duygularında değişiklik olduğuna emin misin

yani senden soğuduğu için mi cevap atmıyor yoksa hatanı anla diye mi

Evet öyle tabi...Ölümlü dünya Allah hayırlısı neyse onu versin inşallah,ama kalbim çok acıyor böyle boğazımda bişeyler düğümleniyor sanki kendimi cok kötü hissediyorum çok eksik,yorgun

Canim benim, o acilardan eser kalmicak bana guven lutfen..
Kendin icin yeni hedefler belirle..

Bilmiyorum duygularını...Ama ayrıldktan 2 ay snra msj attgmda severler seni artık benden daha fazla emın ol dediğmde sevmesnler gerek yok demişti...Aşk lazım değil şuan demişti

Bilmiyorum duygularını...Ama ayrıldktan 2 ay snra msj attgmda severler seni artık benden daha fazla emın ol dediğmde sevmesnler gerek yok demişti...Aşk lazım değil şuan demişti

Onun duygularinin senin icin onemi olmasin canim.
Seni uzuyo onun duygulari baksana.
Onun neyi nicin yaptigi onemli olmasin, neticeye bak.
Canini acitiyo bu yuzden sende yoluna devam et..

Niye üzüyorsun kendini bu kadar anlamadım.Bi kere karşındaki adam olsaydı saçma bir tartışmayla,sıkıntıyla ayrılalım demezdi.Sen de öyle bir insan için kendini üzüyorsun şu an.Bırak gitsin gör sen de gerçek yüzünü.Geri gelirse de sen isteme.

ah ah bi olsa dediğiniz gibi şuan gelse yine evet derim yine evet derim malesef napıcağmıda bilmiyorm

boşverr tatiline git bol bol yüz dinlen eğlen. hem bakarsın bir yaz aşkı çıkar karşına şöyle yakışıklısından :) keyfine bak canım

eğlenebilirsem eğlenecğm inşallah ama inan şşuan brad pitt bile gelse kabl etmem :) gözümü kör etti

hadi hadi o kadar da değil artık hem brad pitt' i boşver o yaşlı zaten şöyle civan gibi bir italyan falan olsun bari gençsin güzelsin bak yaz geldi tatile gidiyosun bugünleri böyle elalemin oğlanları için üzülerek mi geçireceksin keyfine bak güzelim bugünleri daha sonra çok ararsın bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…