Kızlar yardım edin çok kafam karışık ne yapacağımı bilemiyorum! :(

Kızlar erkekleri bilmez misiniz işte hepsi böyledir düşünmeden giderler. Aramızdaki en önemli fark da budur ya zaten. Onlar için bir sebep, geçerli bir durum olması o kadar da önemli değil. Sinirini mi bozdunuz, gider. Kadın her şeyi alttan alır alttan alır düşünür taşınır biriktirir sessizce ayrılık kararını en son verir. Ama erkek için durum tam tersi. Düşünmeden tartmadan alttan almanın ne demek oldugunu da bilmediklerinden ilk kavgada direk bitirirler. Sevseler de sevmeseler de onlar için bunu yapmak çok kolay. Çünkü doğaları gereği kendilerini güçlü görüyorlar...
Tabii kafaya dank edene kadar... Dank ettimi de 1 ay olsun 2 ay 5 ay ya da 1 yıl... İlla ki hatasını anlarsa; geri dönerler. Tabi bazen her şey için çok geç kalınmış olur. Bu sonu baştan tahmin edebilseler gitmezlerdi zaten
Tatlım bence ona biraz zaman ver. Sakın arayıp sorma bırak merak etsin. Ayrılığı anlamasına izin ver, kendini gizlemezsen ayrılığın bir anlamı kalmaz.. Eğer sensiz mutluysa doğru bir karar verdim diyecek, ama öbür türlü yokluğunu hisseder,acı çeker, özler ve merak ederse (ki büyük ihtimalle sonuç hep bu olur) o zaman kafasını toplayıp geri dönmesi icab edecektir...

Son düzenleme:
Konuştunuz mu erkek arkadaşınızla, gelişme var mı acaba ?

Kesinlikle katılıyorum. Belli kalıplarla ilişki yürümez deniyor ama yok yok hep aynı, illa o kalıplar oluyor. Şimdiye kadar ilişkilerime hep " Bu sefer farklı" diyerek başladım, hiç kalıplara bağlı kalmadım. Ama sonuç hep aynı, hep bahsettiğiniz kalıpta bitti. Şu an yine bitmek üzere olan bir ilişkim var, kime kızacağım kime sinirliyim bilmiyorum bile. Ama diyeceğim şey şu ki bu kalıplar genellikle tutuyor.

Ayrılmayı kafasına koymuş erkek, nedenlerini açıklamakla uğraşmıyor maalesef, sadece gidiyor. Her kadında her ayrılıktan sonra yıllarca "NEDEN" sorusuyla kalıp, zamanı gelince de "BOŞVER"e geçiş yapıyor.

Özel değilse biraz açar mısın ne oldu da trip attın?

Merhaba kızlar, ilginiz için teşekkürler bayram nedeniyle pek yazamadım
Konuşmadım o günden sonra ne mesaj attım ne de aradım. Karşısına çıkmaktan da vazgeçtim. Biraz zaman geçsin dediğiniz gibi olanları bi düşünmesine fırsat tanıycam.
Olay şöyle oldu. Cuma günü telefonda konusuyoruz. Her sey guzel gayet gülmece eğlenmece kakara kikiri derken nerden baksan 1 saat konuştuk. Cumartesii arkadaslarıyla dısarı cıkar dıye dusundugumden bana yarın musait oldugunda mesaj at ararım seni dedim. Pazar günü buluscaktık cunku onu ayarlarız dedim. Tamam dedi kapatık. Cumartesi tum gun mesaj atmaynca bende biraz sitemli bi mesaj attm bütün gündr senden haber bekliyorum çok ilgilisin falan dedim. İşim vardı neden tribe giriyosun hemen dedi.
Ben de o mesaja cevap vermedim, olay büyümesn diye. Pazar da görüşemedk konuşmadğmz için. Pazartesi ben böyle triplere gelemem diyerek ayrıldı. Olay bu kadar.

seni haklı buluyorum bu anlattıgına baktıgımda canım

işte dediğim olay. geçerli bir sebep bile yok. beyefendinin sorunu neymiş acaba çok merak ettim yazık ya.

offf off neden böyle yaptı neler olacak pişman olur mu olmaz mı mutlu mu kalbi rahat mı yoksa o da düşünüyor mu.... kafayı yememek elde değil

Seven erkek doner bu kadar basit arkadasim! benim basima geldi boyle bir olay bi kere. Dondu geldi, agladi affet dedi. Tamam devam ettik. Simdi tekrar yasiyorum bu durumu. Sevgisinden emin olamayan gelecegimiz olmadigini dusunen bir erkek var su an karsimda. icinden geliyorsa msj at. Dedigin gibi iliskinizde cok mutlu anlarinizi hatirliyorsa o erkek iliskiniz bir sansi daha hak eder. Her iliski mutlu mesut gidicek kavga ayrilik olmayacak diye birsey yok.
Kavgalar ayrilillar olurki ozlem olsun sevdigini anlasin sevgili. Ben saldim msjimi attim saldim cayira mevlam kayira. Kendini tutamiyorsan msj aticaksan at ama sonra birdaha atma cek kendini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…