Bende bişey sandım. Konu 2014 ağustos siz hala aynı yerdesiniz. Dedim bir gelisme vardır herhalde. O zamandan beri acilmadiysa ki yaptığı çok yanlış resim begenme falan. Anladigim kadarıyla İlginizi fark etmiş cepte bulunduruyor sizi. Ne açık kapı birakiyor ne kapıyı kapatiyor. Ne kurnazmis öyle.
Tum sayfalari tek tek okudum.
Begensin o bosver.
Bune boyle vurup vurup kacar gibi.
Tanismak istese mesaj atar o sana.
Kizlar aklima gelmisken silere bi animi paylasmak istiyorum ben buuna hic bisey yazmadan once yani hislerimi paylasmadan once elimde sadece numarasi vardi ya o zamn calistigim sirketten aradim bn bunu sesini duyuyaim bari diye yanlis numara olarak dicektm her nyse aradimm bunu efendm dedi bu bnde emre beyle goruseblirmiyim yabanci dil kursundan ariyorum dedim bn o an ismi kafamdan uydurdum o da yanlis numara dicekti kapatcakti ama ne dese begenirseniz buyrun benim dedii o an sok yasadimm snraa kapattim teli o da aramadi bndee o ani anlatamam size icime dogan isim gerckten onun ismiymis bana simdi gelin soyleyin tesaduf degilmıdir bu
Hahaha.
Ise bak
Boş hayaller peşinde koşmayın lütfen!
Ay cok heyecanli en basindan beri üsenmedim okudum
Onca zamandan sonra bir gelisme olmasi inanilmaz bir durum seni unutmamis belli ki ama neden dogru düzgün iletisime gecmiyor bu gercekten garip bir durum :/
Hep senin msj atmanda üstüne düsmüs gibi görünür am a bazen sormak gerekir cünkü iletisim olmadan hicbir sey yürümüyor
Şimdi mesela izzet deseydiniz adamın adı da o olsa tutsaydı neyse de Emre ismi oo yaşlarda çok popüler bence on kişiden biri bile o ismi koymuş olabilir hoş şimdi de öyle mesela benim sınıfımda 17 erkekten üçü emre. Siz anlam yüklemeyin bence adam sağlam dengesizlerden
Canim pardon disardaydim sen yaz istersen ama gecen seferki yazdigin zamanlar cocuk hep odun gibi cevaplar vermisti bilemiyorum o yüzden hep senin adim atmanda dogru diil sanki seni istiyosa pesinden kosmali canim cünkü sen gördügüm kadariyla elinden geleni yaptin.Evet oyle de bana akil fikir verin lutfen cikmazin icindeyim kafam allak bullak ne zamana kadar surecek artik sabrrdemiyorum bu suskunlugu
Evet canim vazgectim zaten anladim iyice onu duusnmucem o yokmus gbi yapicamCanim pardon disardaydim sen yaz istersen ama gecen seferki yazdigin zamanlar cocuk hep odun gibi cevaplar vermisti bilemiyorum o yüzden hep senin adim atmanda dogru diil sanki seni istiyosa pesinden kosmali canim cünkü sen gördügüm kadariyla elinden geleni yaptin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?