Kizlar,yardim edin ihtiyacim var delirmek üzereyim...!!

rosee35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2014
112
5
28
İzmir
Kizlar, ilk öncelikle nasil bi karar vermeliyim bilmedigimden yaziyorum. Syle baslayim bn umarim yanlis anlatmam. Oturdugum evin yakinlarinda yeni bina yapiliyodu ve her gun aksamlari karsilastigim biri vardi her aksam karsilastigimz icin baslarda dikkatimi cekmemisti fakat ilerleyn zamanlarda oyle bi dikkatimi cekti ki eve gidesiye kadar gzleri benim uzerimdeydi he grdugumde bakis atiyodu bana bakislarindan ve tavrlarindan gercktn cok etkilenmstim oyle ki dusune dusune onu bilincaltima yerlestrmisim ve birden fazla ruyamda grdum onu her ruyamda mutluyuz onunla. Ama daha ismini bile blmiyorum gunlerden bir gun evin onunde asili olan pankartta numara yaziyodu aldim ve kaydettim tele baktim ki whatsaptan resmini grdum o kisi onun resmi megersem mutahitmis o evi yaptiran o yuzden her zaman basindaymis evi yaptirirkn ama smdi ev tamamn btti hc gelmiyo buralara arada geliyo 5 saniye falan gruyorum onu o kadar o da bana bakip duruyo hissediyorum bana karsi bsey hssettigini fakat adim atamiyorum o da atmiyo.. Smdi asil yere gelelim bnde numarasi var ve bn blinmeyenlerden kime ait oldgunu ogrenmk istedm fakat bilgilerini kapatmis ogrenemiyorum bi trlu kim oldgunu ogrensem faceden eklicem ama yokkk.. Bn smdi napmaliyim mesaj atsam ne diye aticam kim oldgunu ve hayatinda biri var mi onu ble blmiyorum ama onunla hep gelecek icin hayal kuruyorum aklimdan cikmayisini seviyorum lutfennn yardim edinn bana kac kez mesajatmaya kalkissamda vazgctim alacagm cvp daha ktu ederse beni diye dsundugumden caresizimmm '(((((

Canim bende esimi ilk camda görmüştüm ve görür görmez vurulmuş o an neler hissettim anlatamam aylarca takipte oldum uzaktan gizli sakli ama hepkorkuyla ya eeliyle ya sevgilisi varsa diye so ra esimde benj farketti derken konuşmaya başladık çok sukurki evli değildi ins senınkı de değildir çok kaptırmadan kendini bence engeli yoksa ve sevgisi ilgisi varsa elbet birseyler yaoar kaç yaşlarında acaba :26:

Bu adam mütahit değilmi onun numarasına atıyorum ayşe geçerken gördüm bak bu numarayı arabi belki satılık daire vardır vs falan zaten ilgisi varsa emin ol sohbet girer ozmn sende tanışırsın

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yasi 25 vardir ya da yoktur ya. Zaten bana baktiginda biseyler hssetmesem bakislarinda hc dusunmem ama arkadasima bile arattirsam karsilastigimizda anlicak bi numara oldgunu yani ne dsunursem dsuneyim tökezliyorum cok iyi olsun baslangicimiz istiyorum ama aklima hc bsey glmiyo mesaj atmayada kalkssam kezban hallerine girmek istemiyorum snra hc takmicak beni zavalli kiz konumuna dusucem

Bnce sana karşı bişeyler hissediyorsa o adım atmalı

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet ama hc yalniz olmuyo ki yanindakileri birakip bnmle tanismak icin yanima falan gelmez. Hem allah bilir bi daha ne zamn gelicek otrdugum evin yakinlara isi bitti buralrda yaptrdgi eve bile herkes tasindi offf ya mesaj atmaya kalkissam ne yazmaliyim ki

Ozmn çaldır kapat o zaten seni geri arıyacak o aradığında meşgule at o seni bir kaç kez arıcak emin ol sürekli meşgüle at sonra watsaptan yaz özürdilerim yanlışlıkla oldu en mantıklısı bu olmaz mı keZbanlıkla alakası yok ama olsun bölesi sanki daha iyi olur

Hcrky doğru bir öneride bulunmuş yarın sabah daire soruyormuş gibi ara

Ya içimden bir ses bu numaraya yazmamı söyledi, birkaç kere görmüştüm falan filan diye giriş hemen. İlk adımı atmış olacaksın ama yapacak bir şey yok. Üstte bir arkadaş yanlış numara de demiş ama sakııın. Adam salak değil ki yesin bunları. Dürüst ol.

Hcrky cok tesekkur ederim ya en azindan denemeye değer sagolasin gerckten :)

Değer canım değer hem anlarsada anlasın sonuçta sen utanılcak bişi yapmıyorsun beğenmişsin hoşlanmışsın ki bunlar güzel şeyler boşver sonunda ölüm yok ya hiççç cesaretini kırma dik dur utanma da sesin sakın titremesin sesinden sen bile güven duyy bu konu sonuçlana na kadar takipteyimmmm hadiii bakalımmm

Ama canım böle biri bana dese ben derim ki sen her gördüğün numarayı arıyon mu böle erkek olsa tmm ama bayan olunca adam düşünür hımm ozmn bu böle gözüne kestirdiklerini arıyo diye

Eee o zaman bn napiyim simdi kaliteli kiz olmak icin ve oyle tavir sergilemem icin arayip mesgule alsam snra bi daha aradgmda ya o bana geri dnmezse bi daha bu mesgule alir dsuncesyle hem whatsaptan yanlislikla oldu desem o da tamam srun degil der gcer ya da bu kiz mesgule alip yanlislkla mi diyo ya deyp kafasnda onu kurup hc cvpta vermez

Onunla 15 ya da 20 kez karsilastim her grdugumde ilk grdugum gbi davraniyo bi tik yok bi adim yok bi keresinde hatta gulumsedim o da bi kere en azndan bi cevap olur blki diye yine bisey yk basinda nasilsam hala ayni isin kotusude is bende btiyo bn ona gre bi tik avantajliyim en azndan numarasi var bn adimi atmaliyim ama nasill ((

Ozmnn canım en güzeli wataapdan açık net bir şekilde dürüstçe yazmak zaten sana bir adım atarsa tmm ama karşılık vermezse engellersin zaten bidaha da büyük ihtimal karşılaşmazsın

Yada onun yaptığı binada satılık kiralık varsa arıcan arkadaşım yeni evlencek evi görebilirmiyiz dicen getircen onu oraya sonra işte arkadaşım il dışında fotoları çekebilirmiyim falan dersin sonrada o seni ararsa istemedi falan işte

O cesareti kendimde bulamamda acik ve net bi sekilde anlatmaliyim galiba dygularimi en azndan keske atsaydim demem ilerleyn zamanlarda

O cesareti kendimde bulamamda acik ve net bi sekilde anlatmaliyim galiba dygularimi en azndan keske atsaydim demem ilerleyn zamanlarda

Yani en güzeli nacizane bir msj yazmak en azından oda buna karşılık verir belki oda senle tanışmak istedi ama elinde hiç bişi yok sende telefon numarası var bu bile senin için artı

Whatsaptan yazmami mi önerirsin peki yksa sms mi atayim. ( bu arada yazdgim mesajida paylaicam seninle gndermeden fikrini almaliyim bu durumu kardesimle bile paylasmiyorum )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…