Kizlar, ilk öncelikle nasil bi karar vermeliyim bilmedigimden yaziyorum. Syle baslayim bn umarim yanlis anlatmam. Oturdugum evin yakinlarinda yeni bina yapiliyodu ve her gun aksamlari karsilastigim biri vardi her aksam karsilastigimz icin baslarda dikkatimi cekmemisti fakat ilerleyn zamanlarda oyle bi dikkatimi cekti ki eve gidesiye kadar gzleri benim uzerimdeydi he grdugumde bakis atiyodu bana bakislarindan ve tavrlarindan gercktn cok etkilenmstim oyle ki dusune dusune onu bilincaltima yerlestrmisim ve birden fazla ruyamda grdum onu her ruyamda mutluyuz onunla. Ama daha ismini bile blmiyorum gunlerden bir gun evin onunde asili olan pankartta numara yaziyodu aldim ve kaydettim tele baktim ki whatsaptan resmini grdum o kisi onun resmi megersem mutahitmis o evi yaptiran o yuzden her zaman basindaymis evi yaptirirkn ama smdi ev tamamn btti hc gelmiyo buralara arada geliyo 5 saniye falan gruyorum onu o kadar o da bana bakip duruyo hissediyorum bana karsi bsey hssettigini fakat adim atamiyorum o da atmiyo.. Smdi asil yere gelelim bnde numarasi var ve bn blinmeyenlerden kime ait oldgunu ogrenmk istedm fakat bilgilerini kapatmis ogrenemiyorum bi trlu kim oldgunu ogrensem faceden eklicem ama yokkk.. Bn smdi napmaliyim mesaj atsam ne diye aticam kim oldgunu ve hayatinda biri var mi onu ble blmiyorum ama onunla hep gelecek icin hayal kuruyorum aklimdan cikmayisini seviyorum lutfennn yardim edinn bana kac kez mesajatmaya kalkissamda vazgctim alacagm cvp daha ktu ederse beni diye dsundugumden caresizimmm '(((((
Evet ama hc yalniz olmuyo ki yanindakileri birakip bnmle tanismak icin yanima falan gelmez. Hem allah bilir bi daha ne zamn gelicek otrdugum evin yakinlara isi bitti buralrda yaptrdgi eve bile herkes tasindi offf ya mesaj atmaya kalkissam ne yazmaliyim ki
Evet ama hc yalniz olmuyo ki yanindakileri birakip bnmle tanismak icin yanima falan gelmez. Hem allah bilir bi daha ne zamn gelicek otrdugum evin yakinlara isi bitti buralrda yaptrdgi eve bile herkes tasindi offf ya mesaj atmaya kalkissam ne yazmaliyim ki
Hcrky cok tesekkur ederim ya en azindan denemeye değer sagolasin gerckten :)
Ya içimden bir ses bu numaraya yazmamı söyledi, birkaç kere görmüştüm falan filan diye giriş hemen. İlk adımı atmış olacaksın ama yapacak bir şey yok. Üstte bir arkadaş yanlış numara de demiş ama sakııın. Adam salak değil ki yesin bunları. Dürüst ol.
Onunla 15 ya da 20 kez karsilastim her grdugumde ilk grdugum gbi davraniyo bi tik yok bi adim yok bi keresinde hatta gulumsedim o da bi kere en azndan bi cevap olur blki diye yine bisey yk basinda nasilsam hala ayni isin kotusude is bende btiyo bn ona gre bi tik avantajliyim en azndan numarasi var bn adimi atmaliyim ama nasill((
O cesareti kendimde bulamamda acik ve net bi sekilde anlatmaliyim galiba dygularimi en azndan keske atsaydim demem ilerleyn zamanlarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?