• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar,yardim edin ihtiyacim var delirmek üzereyim...!!

Whatsaptan yazmami mi önerirsin peki yksa sms mi atayim. ( bu arada yazdgim mesajida paylaicam seninle gndermeden fikrini almaliyim bu durumu kardesimle bile paylasmiyorum )

Canım bence watsaptan yaz çünkü seni görsün sms atarsan cvp vermeyebilir ama watsaptan bakar sensin cvp yazar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tamam canim cesaretimi topladigim an hemen yazicam ve gndercem. İlk mesajta neleri paylasmam gerektgini dsunmeliyim sanirim biraz dgru ve etkilyeci olmam icin dgru sozleri yazmaliyim

Tamam canim cesaretimi topladigim an hemen yazicam ve gndercem. İlk mesajta neleri paylasmam gerektgini dsunmeliyim sanirim biraz dgru ve etkilyeci olmam icin dgru sozleri yazmaliyim

Evet aklına gelen herşeyin bir kapıda yaz ordan toparla kısa ve öz

Bn yazdim smdi gndermeyi dsunuyorum bi bak bakalim nasil iyi mi hemen yaziyorum buraya da bi yorumunu bkliyorum snden

Merhaba... İlk oncelikle sana sunu syleyim snaa yazmaya karar vermem hcte kolay olmadi benim icin hayatimda aldgim zor kararlardan biriydi bu. Ama inan aklimdan cikmayisin beni etkiledi artik hislerimin yerine ulasmasi gerekti smdi ne dsunursun blmiyorum ama seni tanimadgim halde benim icin ozel oldugunu bil istiyorum sadece bu. İstersen oku gec istersen de seni tanimama firsat ver.. Nasil iyi mi ya ya da bastan mi dsuneyim napiyim

Merhaba... İlk oncelikle sana sunu syleyim snaa yazmaya karar vermem hcte kolay olmadi benim icin hayatimda aldgim zor kararlardan biriydi bu. Ama inan aklimdan cikmayisin beni etkiledi artik hislerimin yerine ulasmasi gerekti smdi ne dsunursun blmiyorum ama seni tanimadgim halde benim icin ozel oldugunu bil istiyorum sadece bu. İstersen oku gec istersen de seni tanimama firsat ver.. Nasil iyi mi ya ya da bastan mi dsuneyim napiyim

Güzel olmuş yolla bence

Yok ya biraz gec olsun diye bekliyodum ne bileyim hala kararsizm ya bi gnder tusuna basamiyorum isler daha zorlasirsa dye cok onmli noktadayim smdi zatb cvp yazsa detaylari paylasicamda iste bi turlu yollayamiyorum

arkadaşlar sizlerde kızı heveslendiriyorsunuz. bu saatte atılan mesajla sizce mantıklı bir sonuç çıkar mı?çok gençsiniz. müteahhit diyorsun inşaat firmasında müteahhitlerin ismi yazar.

Son düzenleme:
Kizlar, ilk öncelikle nasil bi karar vermeliyim bilmedigimden yaziyorum. Syle baslayim bn umarim yanlis anlatmam. Oturdugum evin yakinlarinda yeni bina yapiliyodu ve her gun aksamlari karsilastigim biri vardi her aksam karsilastigimz icin baslarda dikkatimi cekmemisti fakat ilerleyn zamanlarda oyle bi dikkatimi cekti ki eve gidesiye kadar gzleri benim uzerimdeydi he grdugumde bakis atiyodu bana bakislarindan ve tavrlarindan gercktn cok etkilenmstim oyle ki dusune dusune onu bilincaltima yerlestrmisim ve birden fazla ruyamda grdum onu her ruyamda mutluyuz onunla. Ama daha ismini bile blmiyorum gunlerden bir gun evin onunde asili olan pankartta numara yaziyodu aldim ve kaydettim tele baktim ki whatsaptan resmini grdum o kisi onun resmi megersem mutahitmis o evi yaptiran o yuzden her zaman basindaymis evi yaptirirkn ama smdi ev tamamn btti hc gelmiyo buralara arada geliyo 5 saniye falan gruyorum onu o kadar o da bana bakip duruyo hissediyorum bana karsi bsey hssettigini fakat adim atamiyorum o da atmiyo.. Smdi asil yere gelelim bnde numarasi var ve bn blinmeyenlerden kime ait oldgunu ogrenmk istedm fakat bilgilerini kapatmis ogrenemiyorum bi trlu kim oldgunu ogrensem faceden eklicem ama yokkk.. Bn smdi napmaliyim mesaj atsam ne diye aticam kim oldgunu ve hayatinda biri var mi onu ble blmiyorum ama onunla hep gelecek icin hayal kuruyorum aklimdan cikmayisini seviyorum lutfennn yardim edinn bana kac kez mesajatmaya kalkissamda vazgctim alacagm cvp daha ktu ederse beni diye dsundugumden caresizimmm '(((((

Bencede kezbanlikla alakasi yok hep erkekler adim atacak diye bisyede yok canm cesaretini topla ve calde kapat bencede olnazsada olmaz olum yokya ucunda. Bidaha gormezsn bilee

İnsaat firmasinin ismini bilmiyorum ki adini ogrenmk icin neler yaptim sirf faceden eklemek daha mntikli diye ama bulamadim ismini..

mesaj falan atma , erkekler biriyle konuşmak istediklerinde zaten konuşurlar. eğer sen arasan bu sefer senin için iyi şeyler düşünmeme ihtimalleri yüksek.

ya napiyim o zaman bn smdi unutmayi ve aklimdan ckarmayi cok denedim olmuyo o gun hatrlamdysam elbet karsilasiyoruz sil bastan hersey bi daha kafamda netlesiyo

Back
X