• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar,yardim edin ihtiyacim var delirmek üzereyim...!!

Evet ya bi de yarin ise gtcem ama inanin bu cok farkli bi duygu bi de bu kisinin bnde yeri o kadar ayri ki butun skintilarimi stresimi onu grunce unutuyorum 2 yildir kimse grmemisti hayatima istemiyodum kmseyi ama karsimdaki cok farkli yani benim esim gbi bisey sadece bakista olsa anlayabiliyorum bunu umarim duvara tökezlememde dua edinn :))

Hakkında hayırlı ne ise olsun canım.haber ver ama mutlaka.

samsung'dan Kadınlar kulübü aracılıgıyla gönderilmiştir.

Hayatta herkes ikileme duser ama bence insanın mumkun oldugunca keske ve acaba sayisini az soylicek sekilde kararlar almasindan yanayim.tabi hayat bazen planlandigi gibi gitmiyor.
Ama aşk bu planda dinlemiyor.sen dogru olanı yapıyosun canım.duyguların icin adim atiyosun.olumlu olsada olmasada yuzun hep gulsun :)

Insallah hersey guzel olurr çatlıcam simdi valla he

Hayatta herkes ikileme duser ama bence insanın mumkun oldugunca keske ve acaba sayisini az soylicek sekilde kararlar almasindan yanayim.tabi hayat bazen planlandigi gibi gitmiyor.
Ama aşk bu planda dinlemiyor.sen dogru olanı yapıyosun canım.duyguların icin adim atiyosun.olumlu olsada olmasada yuzun hep gulsun :)

Ben tamamen kapatmisken aska kapilarimi o geldi hayatima bi an daha tanimazken onu askin ilk belirtilerini yasadgimdan belki de ozelim oldu onun icin ruyalarimda grdum onu

Nasil ya profil resmin yok mu senin

Hemen degistir canım.yuzunun net olarak belli oldugu yakın bi resmini koy

Gece gece ilgimi Çektin kizz heyecanlandim bende
İnşallah duygularına karsilik bulursun ama hemen atlama cesaretini yanlis dusunmesin çok çekingen davran

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Rosse fotolar her zmn yanıltır kendini tanıttr

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Resmini degistir.sonra taniyamadiysan yazdiklarimin bi onemi yaz gonder bakalim ne dicek

Blöf yapacaksin zaten tanimak isterse israr eder..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X