• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar,yardim edin ihtiyacim var delirmek üzereyim...!!

off ya üzüldüm belki de kafa yaptığını falan düşündü keşke direk duygu olarak girmeseydin :31:

Canım sende soylediginde hakli olabilirsin ama o adam kızdan gozlerini ayirmiyomus.e madem bisey hissetmiyodun o zaman öküzün trene baktigi gibi ne halt etmeye bakiyodun allahın odunu töbe töbe

samsung'dan Kadınlar kulübü aracılıgıyla gönderilmiştir.

Kizlar, ilk öncelikle nasil bi karar vermeliyim bilmedigimden yaziyorum. Syle baslayim bn umarim yanlis anlatmam. Oturdugum evin yakinlarinda yeni bina yapiliyodu ve her gun aksamlari karsilastigim biri vardi her aksam karsilastigimz icin baslarda dikkatimi cekmemisti fakat ilerleyn zamanlarda oyle bi dikkatimi cekti ki eve gidesiye kadar gzleri benim uzerimdeydi he grdugumde bakis atiyodu bana bakislarindan ve tavrlarindan gercktn cok etkilenmstim oyle ki dusune dusune onu bilincaltima yerlestrmisim ve birden fazla ruyamda grdum onu her ruyamda mutluyuz onunla. Ama daha ismini bile blmiyorum gunlerden bir gun evin onunde asili olan pankartta numara yaziyodu aldim ve kaydettim tele baktim ki whatsaptan resmini grdum o kisi onun resmi megersem mutahitmis o evi yaptiran o yuzden her zaman basindaymis evi yaptirirkn ama smdi ev tamamn btti hc gelmiyo buralara arada geliyo 5 saniye falan gruyorum onu o kadar o da bana bakip duruyo hissediyorum bana karsi bsey hssettigini fakat adim atamiyorum o da atmiyo.. Smdi asil yere gelelim bnde numarasi var ve bn blinmeyenlerden kime ait oldgunu ogrenmk istedm fakat bilgilerini kapatmis ogrenemiyorum bi trlu kim oldgunu ogrensem faceden eklicem ama yokkk.. Bn smdi napmaliyim mesaj atsam ne diye aticam kim oldgunu ve hayatinda biri var mi onu ble blmiyorum ama onunla hep gelecek icin hayal kuruyorum aklimdan cikmayisini seviyorum lutfennn yardim edinn bana kac kez mesajatmaya kalkissamda vazgctim alacagm cvp daha ktu ederse beni diye dsundugumden caresizimmm '(((((

Mütehitse para var para varsa çapkın her bına yaptıgında birine baksa numara dagtsa ohoo ki adam 25yasında mutahıt ne hatunlarla karsılasıyordur altında arabada vardır bunun bilemedim guvenemedım

Belkide sen oyle olmasini istedigin icin oyle hissettin canim.adam belkide sana o gozle bakmadi.
Insan karsisindakini baktigi gibi gorur

Rosse kusura bakmayın rahatsız ettim iyigeler size yaz yolla bu şekildede eğer kestirip atıyosa demekki istemiyo demektir

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ve numara dagtmadi ki bn pankartta asili olan numarayi kaydettim whatsaptanda o numaranin ona ait oldgunu ogrendm hpsi bu

Sen adımını attin hicte uzme kendini

ayy ayy gençlik heyecanları bunlar :) kendimi çok yaşlanmış hissettim....duyguların heyecanın ne kadar temiz ne kadar masum geldi anlatamam bence artık bişi yazma eğer senin dediğin gibi özel bir durum varsa o sana gelsin sen elinden geleni yaptın neticede ben olsam bu kadarınada cesaret edipte yazamazdım

ayy ayy gençlik heyecanları bunlar :) kendimi çok yaşlanmış hissettim....duyguların heyecanın ne kadar temiz ne kadar masum geldi anlatamam bence artık bişi yazma eğer senin dediğin gibi özel bir durum varsa o sana gelsin sen elinden geleni yaptın neticede ben olsam bu kadarınada cesaret edipte yazamazdım

Baska yol bulamayinca careszlik herseyi yaptiriyo iste byle

Canım aklimdan cikmayisin beni etkiledi bolumuni atla bi anda bu kadar acilma :) o kısmı bence sil sonra gonder gitsin.ne zaman gondermeyi dusunuyosun

Bende arkadaşa katılıyorum daha hiç muhabbetin yok bukadar açılma belki beyin yaşı küçük tuhaf tuhaf espiriler yapacak itici gelecek sana sonra uğraşma

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Peki canim bnm onceki yazdklarimi okumusmydun sen orda yazacagim mesaji paylastim nasil ilk mesaji byle atsam mi dye ben o yaziyi atacaktim hangisi snce iyi olur bi bakarmisin rica etsem

Okudum canim şimdi bence sdn önce benim yazdığımı yolla evlimi sevgilisimi var belli değil tepkilere gore duygularını acarsin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Belkide adam evinin karşısına apartmanı dikip üstüne de numarasını yapıştırarak sana açık bir mesaj göndermek istiyordur :) Bir de onun açısından düşün bence şimdi gelip seninle nasıl iletişime geçebilirki. Hem belki o da senin ona sapık demenden korkuyordur... Aynısına benzer bir şeyi bende yaşadım. İlk bakışta aşık oldum fakat 12 yaşındaydım. Bu yüzden karşılık vermedim ve çok üzgünüm :( Üstelik bende numarasını bir yerlerden almıştım fakat seninle aynı düşüncedeydim ve hiç bir şekilde arayıp mesaj atmadım. Sonra avea bilmem ne çalışması yaparken onun numarasıda değişti:5: Senelerdir görmeme rağmen hala onu seviyorum ve içimde kaldı. İnan bu his küçük düşme korkusundan bin kat daha zor tatlım. Bence bu senin kaderinde var. En azından şansını dene ki içinde kalmasın. Ya aklın hep o adamda kalırsa :50: En azından ev için ara gizli numaradan ara ya da filmlerdeki gibi kendine bir lakap tak (yani kimliğini gizle) ve onunla whatsapp tan sohbet etmeye başla ama mutlaka yap bir şeyler iyi biri değilsede en azından öğrenmiş olursun içinde kalmaz. Aşkta gururu tatile çıkarmak gerekiyor bazen. :8:

Tanimadgin insanlara yazdgin icin bu cevap nrmal gelmeli sna . Cnku senin ne adini biliyorum ne de seni taniyorum. Ve seninde bni tanimdagina eminim. Yazmis bnde gerekli cvabi ona verdim merak etmeyinn suanda akis bu yonde gerekli detaylari paylasicam szinle

Back
X