çok doğru söylemişsin arkadaşım madem olumsuz eleştirilere dayanamicaksın o zaman niye bu kadar özelini herkesle paylaşıyosunki
sen zaten kocana inanmışsın bizlerdende o kıza yüklenmemiz onu kötülememiz için yorumlar bekliyosun kocana iftira attığını düşünüyorsun buyüzdende buraya konu açtın hep beraber o kıza lanetler yadıralım diye ama biz ne seni ne o kızı nede kocanı tanımıyoruz dolayısıyla olaya tarafsız bakıp tarafsız yorumlar yapıyoruz
söylenicek dahafazla söz yok zaten sen eşinin masumiyetine çoktan inanmışsın inşallah öyledir ama artık daha fazla dikkatli ol.
kendi de inanmıyor aslında eşinin masumiyetine. inanırmış gibi yapıyor sadece.
çünkü eşinin kendi haricinde başka birkadını arzulamış olma ihtimali onu delirtiyor. ve haklı da normalde, ama bütün kanıtlar aldatıldığını gösterirken hala "KOCAM MASUMMMM!" demek abartı artık.
bu tip kadınların önüne fotoğraf göstersen montaj der.
video göstersen ona da montaj der.
bilir aslında aldatıldığını. ama amacı etrafa "ben aldatılmıyorum. kocam benden başka kimseyi gözü görmez" şeklinde mesaj verip yaralanan egosunu onarmaktır.
konuyu silmesi beni şaşırtmadı o yüzden.
kaldı ki biz burda yapmıiştır ya da yapmamıştır demedik, sadece şüphe et dedik, araştır dedik ama onu bile kaldıramadı.
1. kocası eve çıkıyor
2. kahve içiyor
3. beraber hediye seçiyor
4. kız tacize uğradığını itiraf ediyor
5. kızın sevgilisi destekliyor.
ve arkadaş hala diyor ki "yoooo bi kerem tacize uğrasa ablasına söyler niye sevgilisine söylesin" böyle saçma bir mazeret duymadım ömrümde. kimse söylemişse söylemiş, ortada bi olay var kardeşim.
büyük ihtimalle aldatıldın. kendine yediremesen de kabul etmek istemesen de bu böyle.
bu kadar sert ifadeler kullanmak istemezdim ama hem kocandan şüphe et diyenleri azarlayıp, hem fikir belirten bir sürü kk üyesine saygısızlık yapıp, hem de konuyu silersen sana da böyle karşılık veririz arkadaşım: büyük ihtimalle al-da-tıl-dın.
yolun açık olsun
hadi eyvallah