kızlar yardım edin kafayı yemek üzereyim

ne kız nede erkek arkadası saglam ayakkkabı deıl esınızı bılemem ama suan maduır durumda dedıgınız gıbıı aylar olmus ve bu surecde gorusmuslerse ya esnızden bı beklentısı varmıskı bu tur kızlar maddı beklentıden baska ne bekleyebılır evlı bı erkekden yadaaa bı bok yedıı sucu kocanızın uzerıne attı hem o nasıl erkek arkadasmıs sen bı erkekle gıt evınde otur sona yalar sona bana tacıoz ettı de bıkerem o erkek olsa senın o evde neısın vardı kızım der dıı neyse esınız magdur bence

şunu merak ettim şimdi eşinle bu kız hediye bakmaya gidiyorlar ya ve sen bunu öğreniyorsun ya ne zaman öğreniyorsun kızın gelip eşin beni taciz etti demesinden sonramı öğreniyorsun yoksa eşin sana hediyeyi getirip vermesinden hemen sonramı öğreniyorsun..işte arkadaşınla gittik baktık haberin olsun gibi.. önemli bi durum bence senin ne zaman öğrendiğin...

Kızlar araştırdım zaten kocamın mailllerini telefonunu bişey yoktu. Ya bide bazıları tecavüz fln demiş işte burda dur artık kız kocamın iki katı valla vursa yapıştırır bi itekleyip bağıramıyomu ayrıca kız kapıma gelmiş böyle böyle oldu diye anlatıyo sonunda ''ben nası uydurayım bunları diyo'' ben ona uydurdunmu fln demedim ayrıca kocamı savunmak gibi bi derdimde yok insan beş yıldır tanıdığı adamıda bilir dört yıldır tanıdığı kızıda. Ben bekarken daha evli değilken bu adamın evine defalarca girdim çıktım gece kaldım adam bekarken yapmadığı şeyleri bi anda evlenincemi yaptı bekarken dur dur ondan sonra birden sapık ol ayrıca benim kıza inanmam için kızın bunu sevgilisine değil ablasına yada başka bir kız arkadaşına anlatması lazım sen dur taciz yada tecavüze uğradığın adamın evine benimle iş çıkışı gel gir çık muhabbet et adamla aradan dokuz ay geçsin bu sürede sonra birden ağla sevgilinin yanında nessshin eşi beni taciz etti diye ayrıca benim yanımda daha önce insanları etkilemek için durup dururken ağlayabiliyorum demesi var. Bide komik olan birşey çocuk sen benim kız arkadaşımı tacizmi ettin demeden biliyorum mutlu bir evliliğimiz varmış fln dedi. Kız ona olayı anlattıktan sonra oğlan gitcem deyince onların mutlu bir evlilikleri var gitmemi dedi ne dediyse. Yani bunlar değil benim takıldığım nokta bu konuda ne kahvesi içiliyo bunu defalarca sordum eşime o kahve içermisin deyince bende birden olur dedim diyo ayrıca ben bu olayı sadece size anlatmadım aynı işyerinde çalıştığımız için gidip ordaki insan kaynaklarına anlattım böyle bir olay oldu ben o burda çalıştığı için ayrılmak istiyorum diye insan kaynakları dahil herkes birbirini tanır küçük bi yerde çalışıyorum bana saçmalama zaten bi garipti senide eşinide tanıyoruz denilerek onun işine son verildi. Bunun dışında onun ablaları, annem, komşularımız (eşim evlenmeden öncede bu binada 5 yıl bekar yaşadı) dahil herkes biliyo öyle kendi kendime düşünce üretip yazmadım buraya ayrıca onlar hep eşimi savundukları için ben içimde bişey kaldığı için buraya yazdım.

Şekerim bizim kk kadınlarının kocişlerine laf etmede ne dersen de...
Karşı tarafa yüklen o kuyruk sallamıştır, o aklını çelmiştir...ne masummuş erkekleri maşşallah, yazık onlara hatta tuzaklara düşürülüyorlar, oyuna geliyorlar vah vah...
Yaparmı kocişleri yapmaz adam mastır yapmış yani :) nasıl bir kriterse artık
Adam mastır yapmış mürekkep yalamış ama karısına bi hediye almayı beceremediği için sözüm ona fingirdek kızla buluşup alışverişe çıkıyor...duyulmuş şey değil
Ve ne hikmetse o gün seçemiyorlar hediyeyi...artık zaman mı bulamadılar nedir
Sonra pırlanta alıyor adam, baştan alamıyor mu halbuki... ama neden kendini suçlu hissettiyse önce üst baş bakıyor sonra pırlanta alıyor
Uyuyun bacım siz uyuyun, toz da kondurmayın aman aman

çok doğru bir sonuç katılıyorum ne hikmetse hediyeyi ogün alamamışlar ve hediyeden vazgeçip pırlanta alıyor. hani aldatan erkekler eve her aldattığında çiçekle gelirmiş ya pırlanta alıp günahmı çıkarıyor ne

ben anlamadım bu işi !!!! konu açıyorsun, dert yanıyorsun. "kocan suçsuzdur" diyenlere teşşekkür ediyorsun..."kocan suçludur" diyenlere de başlıyorsun kızı kötülemeye... bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu... çıkar o at gözlüğünü gözünden. Bence eşinle o kız arasında birşeyler yaşandı, sonra da eşin bir sebepten bitirmek isteyince kızda herşeyi açığa vurmak istedi.....

çok doğru söylemişsin arkadaşım madem olumsuz eleştirilere dayanamicaksın o zaman niye bu kadar özelini herkesle paylaşıyosunki

sen zaten kocana inanmışsın bizlerdende o kıza yüklenmemiz onu kötülememiz için yorumlar bekliyosun kocana iftira attığını düşünüyorsun buyüzdende buraya konu açtın hep beraber o kıza lanetler yadıralım diye ama biz ne seni ne o kızı nede kocanı tanımıyoruz dolayısıyla olaya tarafsız bakıp tarafsız yorumlar yapıyoruz
söylenicek dahafazla söz yok zaten sen eşinin masumiyetine çoktan inanmışsın inşallah öyledir ama artık daha fazla dikkatli ol.

çok doğru söylemişsin arkadaşım madem olumsuz eleştirilere dayanamicaksın o zaman niye bu kadar özelini herkesle paylaşıyosunki

sen zaten kocana inanmışsın bizlerdende o kıza yüklenmemiz onu kötülememiz için yorumlar bekliyosun kocana iftira attığını düşünüyorsun buyüzdende buraya konu açtın hep beraber o kıza lanetler yadıralım diye ama biz ne seni ne o kızı nede kocanı tanımıyoruz dolayısıyla olaya tarafsız bakıp tarafsız yorumlar yapıyoruz
söylenicek dahafazla söz yok zaten sen eşinin masumiyetine çoktan inanmışsın inşallah öyledir ama artık daha fazla dikkatli ol.

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

kendi de inanmıyor aslında eşinin masumiyetine. inanırmış gibi yapıyor sadece.
çünkü eşinin kendi haricinde başka birkadını arzulamış olma ihtimali onu delirtiyor. ve haklı da normalde, ama bütün kanıtlar aldatıldığını gösterirken hala "KOCAM MASUMMMM!" demek abartı artık.
bu tip kadınların önüne fotoğraf göstersen montaj der.
video göstersen ona da montaj der.
bilir aslında aldatıldığını. ama amacı etrafa "ben aldatılmıyorum. kocam benden başka kimseyi gözü görmez" şeklinde mesaj verip yaralanan egosunu onarmaktır.
konuyu silmesi beni şaşırtmadı o yüzden.
kaldı ki biz burda yapmıiştır ya da yapmamıştır demedik, sadece şüphe et dedik, araştır dedik ama onu bile kaldıramadı.
1. kocası eve çıkıyor
2. kahve içiyor
3. beraber hediye seçiyor
4. kız tacize uğradığını itiraf ediyor
5. kızın sevgilisi destekliyor.

ve arkadaş hala diyor ki "yoooo bi kerem tacize uğrasa ablasına söyler niye sevgilisine söylesin" böyle saçma bir mazeret duymadım ömrümde. kimse söylemişse söylemiş, ortada bi olay var kardeşim.

büyük ihtimalle aldatıldın. kendine yediremesen de kabul etmek istemesen de bu böyle.
bu kadar sert ifadeler kullanmak istemezdim ama hem kocandan şüphe et diyenleri azarlayıp, hem fikir belirten bir sürü kk üyesine saygısızlık yapıp, hem de konuyu silersen sana da böyle karşılık veririz arkadaşım: büyük ihtimalle al-da-tıl-dın.

yolun açık olsun
hadi eyvallah

demek konuyu silmiş ha kaydirigubbakcemile3 sadece ilk mesajı silmişsin konu burda ama beyninden de silebilecek misin sengözlerimebaksanab
eğer gerçekten aldatıldıysan eğer sen at gözlüklerini takmaya devam et :3:
kulakları çınlasın bizim bi adnan bey vardı, en sonunda aldatıldığına ikna olmaya başlayınca çok büyük bir travma geçirdi adamcağız :3:

siteye üyeliğim 1 senelik belki ama 3 senedir siteyi takip ederim aldatıldıkları gün gibi açık olan arkadaşlarda hep aynı son akannehirbir süre sonra kocalarını savunmaya başlıyor gerçeği görmek istemiyor veee tatatatammmm en sonundada kocam masummmmmm kanıtladıııı ben yanlış anlamışım diye konuyu kapatıyor bir iki istisna hariç hep böyle olmuştur yahu madem baştan inanacaksınız ki sizin hayatınız bize ne bayanssulusmilene diye konu açıyorsunuz bunu konu sabibi arkadaşa yazmadım genelde hep böyle oluyorr daasempatiksalakcinni

siteye üyeliğim 1 senelik belki ama 3 senedir siteyi takip ederim aldatıldıkları gün gibi açık olan arkadaşlarda hep aynı son akannehirbir süre sonra kocalarını savunmaya başlıyor gerçeği görmek istemiyor veee tatatatammmm en sonundada kocam masummmmmm kanıtladıııı ben yanlış anlamışım diye konuyu kapatıyor bir iki istisna hariç hep böyle olmuştur yahu madem baştan inanacaksınız ki sizin hayatınız bize ne bayanssulusmilene diye konu açıyorsunuz bunu konu sabibi arkadaşa yazmadım genelde hep böyle oluyorr daasempatiksalakcinni

aynen öyle bide öyle bi hale geliyoki sanki konuyu biz açtıkta onlar kocalarının savunmasını üstlenmiş gibi oluyor.:1:

Konu silmek yasaktır,Edit tuşu yapılan imla hatalarını düzenleme amaçlıdır,konularını veya mesajlarını silen üyeler kurallara uymadıkları için uyarı alırlar.

Konu içeriği silindiği için okuyanların yorum yapmasına engel teşkil etmektedir ve bu sebeple topik yorumlara kapatılmıştır...

Back
X