Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar kocam bana hediye almak için ta geçen aralık ayında benim arkadaşımı arıyo eşime hediye alcam gelirmisin benle diye sonra kızı evinden almaya gidiyo iş çıkışı tuvalete gitmesi gerekmiş sonra komşuların rahatsız olmazsa çıkabilirmiyim size demiş oda çık demiş kız normalde ailesiyle yaşıyo ama o gün ailesi yokmuş. sonra tuvalete giriyo bide kahve içiyo. buraya kadar eşimle kız aynı şeyleri söylüyo. şimdi gelelim olay gününe kapı çalındı eşim balkondaydı kimsin diye sorunca aşağıdaki ben şuyum işte o kızın erkek arkadaşı ilk defa görüyoruz çocuğu bende eşimde ama o eskiden arkadaşım olan kızla bi senedir çıkıyolar. sonra ben kıza filan bişey oldu sandım yukarı gel dedim daire kapısında eşime sen benim kız arkadaşıma elle tacizdemi bulundun demesinmi kafayı yicektim sonra git dedim o kızı al gel aşağı indi on dk içinde o burda olmazsa ben evlerinee çıkcam deyince kız arabadan çıkmasınmı bana sana hediye almaya gittiğimiz gün kocan beni taciz etti dedi.sonra yukarıda anlattığım gibi başı ama kız kocan bana karımla aramız iyi değil fln dedi beni taciz etti diyo biz 4 sene çıktık eşim benimle evlenmek için deli gibi çabaladı sonra daha evleneli bir yıl olmadan böyle bişeyi niye yapsın bide bunları göze alıp yüksek lisans mezunu adam cahil değil bişey değil ayrıca bu kız benim evime bu yaşadığını iddia ettiği günden sonra defalarca geldi eşimlede konuştu insan tacize uğrasa tacize uğradığı kişiyle muhabbet edermi bide niye bu kadar saklayıp aylarca sonra ağlıyodum sevgilime sordu anlatmak zorunda kaldım deyip anlatsın savcılığa flnda gittiği yok ben eşimee güveniyorum ama işte bi kurt girdi içime işliyo napcam bilemedim kızda öyle sağlam ayakkabı değil erkek arkadaşı askerdeyken onla bunla yatıp bana anlatıyodu ben zaten görüşmeyi kesmiştim ufff ufff
eee kizim bir kere esinin sana hediye almak icin o kizi secmesi cok sacma!!!!ikincisi ben buna izin veremem,kizin saglam pabuc olmadigini biliyorsunda nasil esinle iletisime gecmesine izin veriyorsun hic anlamadim...dua etde evliligin bitmesin bu tur insanlardan hersey beklenir gercekten taciz onun icin önemliyse neden cok kisiyle beraberlik yasamis nisanlisi askerdeyken mi ne unuttum yazdiginizi ayyy ne kötu bir durum anlasmadigim siz neden arkadassinizki ....kızlar kocam bana hediye almak için ta geçen aralık ayında benim arkadaşımı arıyo eşime hediye alcam gelirmisin benle diye sonra kızı evinden almaya gidiyo iş çıkışı tuvalete gitmesi gerekmiş sonra komşuların rahatsız olmazsa çıkabilirmiyim size demiş oda çık demiş kız normalde ailesiyle yaşıyo ama o gün ailesi yokmuş. sonra tuvalete giriyo bide kahve içiyo. buraya kadar eşimle kız aynı şeyleri söylüyo. şimdi gelelim olay gününe kapı çalındı eşim balkondaydı kimsin diye sorunca aşağıdaki ben şuyum işte o kızın erkek arkadaşı ilk defa görüyoruz çocuğu bende eşimde ama o eskiden arkadaşım olan kızla bi senedir çıkıyolar. sonra ben kıza filan bişey oldu sandım yukarı gel dedim daire kapısında eşime sen benim kız arkadaşıma elle tacizdemi bulundun demesinmi kafayı yicektim sonra git dedim o kızı al gel aşağı indi on dk içinde o burda olmazsa ben evlerinee çıkcam deyince kız arabadan çıkmasınmı bana sana hediye almaya gittiğimiz gün kocan beni taciz etti dedi.sonra yukarıda anlattığım gibi başı ama kız kocan bana karımla aramız iyi değil fln dedi beni taciz etti diyo biz 4 sene çıktık eşim benimle evlenmek için deli gibi çabaladı sonra daha evleneli bir yıl olmadan böyle bişeyi niye yapsın bide bunları göze alıp yüksek lisans mezunu adam cahil değil bişey değil ayrıca bu kız benim evime bu yaşadığını iddia ettiği günden sonra defalarca geldi eşimlede konuştu insan tacize uğrasa tacize uğradığı kişiyle muhabbet edermi bide niye bu kadar saklayıp aylarca sonra ağlıyodum sevgilime sordu anlatmak zorunda kaldım deyip anlatsın savcılığa flnda gittiği yok ben eşimee güveniyorum ama işte bi kurt girdi içime işliyo napcam bilemedim kızda öyle sağlam ayakkabı değil erkek arkadaşı askerdeyken onla bunla yatıp bana anlatıyodu ben zaten görüşmeyi kesmiştim ufff ufff
siz böyle ahlak anlayisi olmayan biriyle neden bu kadar samimisiniz anlamadim arkadasini söyle bana kimoldugunu söyleyim sana...kızlar kocam suçsuzdur deyip kesip atmışşın demişsiniz ama öyle olsa kafayı yemek üzereyim yazmam kocamın ilk tepkisi kızı görünce sen ne diyosun neden bahsediyosun oldu kızın tepkisi sana hediye alamaya gitcektik neyse işte kahve fln sonra beni taciz etti bu kadar şeyi uyduramamki oldu insan doğruyu anlatır ve bu doğrudur bu kadar şeyi uyduramamki ne oluyo bide kız benim arkadaş olduğum kişilerden beni uzaklaştırmak içinde hep elinden geleni yapıyodu onların hakkında birsürü şeyler anlatıp beni onlardan soğutmuştu anlamadım ben artık işin içinden çıkamıyorum kızmı hasta yoksa benim çevremdeki kocam dahil herkesmi bi garip
bir erkek ve bir kadin kapali bir alanda yalniz basina kaliyorsa ucuncu sahsiyet seytandir!!!!!öyle bir kadinla esinin yalniz kalmasi cok tehlikeliii iki gun sonra hamileyim diye tepenize cikmazsa uzulm,eyin ama yorumumu yaziyorumbence kıza da eşinize de bu durumu defalarca sorun amaç şu bir insan yalan söylüyorsa yalanı anlattıkça değiştirerek anlatır aynı şeyi anlatıyorsa eşin kız gerçekten bir halt yemiş
kusura bakmayinda sizdede tuhaflik cok mfazla gibime geldi sizde kiskanclik yok galiba....benim esim o tarz konusma olan yerde dahi durmaz...ben hic gelemem kusura bakmayin siz ya cok saf siniz yada rol oynuyorsunuzkızın sürekli yaptığı bişey var bide eşim bana sürekl, hediyeler çiçekler alır evlenmeden öncede şimdide eşim ne zaman bana bişey alsa sanki onu ilgilendiren bişey varmış gibi herkese anlatır sürekli bizim ilişkimiz dilinde bide benim daha önce şaka fln yapıyo deyip geçtiğim bi konu var kız kocamın yanında hep işte film izliceksek çok yakışıklı çocuklar var ama bak işte güzel kızlarda var filmde senide unutmadık flnlar magazinde selülütle ilgili bi konu çıkmıştı lerzan mutlununkıçı taş gibi deyip kocamın gözüne bakıyodu ne tepki vercek diye yada içtik evde komşumuz X te bizdeydi çoştu sütyenine kadar çıkardı demeler ben şaka yapıyo diye ya boşver kim bakar ona deyince aa öyle deme taş gibiymiş gibi şeyler söylüyodu ben hep şaka yapıyo fln diyodum(
ben nişanlı idim bize bir gün misafir geldi benim yaşlarımdaydı..kızı anlatamm ... aklı fikri kadın erkek ilişkilerindeydi ...sonra ben kızın tavırlarından hoşlanmadığım için muhatap olmadım her gördüğü yerde konuşmak istiyordu falan ama benden yüz bulamadığı için sonra oda uzaklaştı .....aradan zaman geçti birde duydukki birisiyle kaçmış.... eğer senden yüz bulmasa o kadar rahat olamaz...diyorum ben......