• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar yardım edin kalçalarım çok küçük ne yapmalıyım :(

karabibeer

tek aşkım sensn Allahım..
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2012
195
2
96
Ankara
kızlar 2 ayda 5 kilo verdim ve kalçalarım o kadar küçüldü ki normalde de yedklerim kalçama gitmezdi ama bu kadar küçük değildi nolur yardım edin :(

kalçaların sarktıysa, dikleştirici güzel egzersizler var onları yap bol bol. poponu sıkarak yürü, bacağı dik bi şekilde geri atma hareketini yap, toparlayacaktır...

kalçaların sarktıysa, dikleştirici güzel egzersizler var onları yap bol bol. poponu sıkarak yürü, bacağı dik bi şekilde geri atma hareketini yap, toparlayacaktır...

egzersizleri yapıyorum bir haftadır işe yarar umarım :( kalçayı sıkarak yürümeyi ilk defa duyuyorum hep mi öyle yürümem gerekiyor

bu durum yapısal bazı kadınları kalcası duz oluyor
olmayan bısıyı sporlara olustrabılcegını sanmıorm ama
bunun ıcın estetık opersyonlar war
sılıkon gbı bısı koyuolarmıs tv de bı kadın yaptrmıstı

bu durum yapısal bazı kadınları kalcası duz oluyor
olmayan bısıyı sporlara olustrabılcegını sanmıorm ama
bunun ıcın estetık opersyonlar war
sılıkon gbı bısı koyuolarmıs tv de bı kadın yaptrmıstı

doğallıktan yanayım her zaman ama böyle de kötü görünüyor :(

egzersizleri yapıyorum bir haftadır işe yarar umarım :( kalçayı sıkarak yürümeyi ilk defa duyuyorum hep mi öyle yürümem gerekiyor

yani adım atarken bi lobunu sonra diğer adımda diğer lobunu sık. ama dışarıda belli olur evde falan yap, ya da belli etmeyecek bişiler giydiğinde :55:

Tabi ki canım önemlide.
Son zamanlarda gördüğüm engelliler, kolu bacağı olmayanlar.

Back
X