Menfaatçi kaynana

Sen altınları takmıyordun zaten şimdi en azından bişeye yaradı demişti bana.Ben gerçekten altın takmayı sevmem ama zaten altını çoğu insan yatırımlık alıyor kötü gün parası diye.Teşekkür ederim desteğiniz için🥹♥️

O onu ilgilendirmez. Takarsin takmazsin..o zaman Adam olsaymis, aldigi arabayi Karisinin üzerine yapsaymis. Sana cok sert gelebilir tepkim ama bu sekilde konusup o rezil olmakdan cok korkan kocanin zaten rezil bir koca oldugunu ona söylemen lazim

O onu ilgilendirmez. Takarsin takmazsin..o zaman Adam olsaymis, aldigi arabayi Karisinin üzerine yapsaymis. Sana cok sert gelebilir tepkim ama bu sekilde konusup o rezil olmakdan cok korkan kocanin zaten rezil bir koca oldugunu ona söylemen lazim
İşte ben de konuşmaya başlayınca kavga ediyorum sonra yine bişe değişmiyor.Arabayı üstüme yapmayı bırak ehliyetim var ama tecrübem yok öyle hep kandırıyor öğretecem diye ama benim salak gibi evde oturmamı ona bağımlı kalmamı istiyor sadece.Ben kpss çalışıyorum iyi kötü bir mesleğe atacam inşallah kendimi sonra da anasıyla hava mı atıyor napiyorsa yapsın

İşte ben de konuşmaya başlayınca kavga ediyorum sonra yine bişe değişmiyor.Arabayı üstüme yapmayı bırak ehliyetim var ama tecrübem yok öyle hep kandırıyor öğretecem diye ama benim salak gibi evde oturmamı ona bağımlı kalmamı istiyor sadece.Ben kpss çalışıyorum iyi kötü bir mesleğe atacam inşallah kendimi sonra da anasıyla hava mı atıyor napiyorsa yapsın
Şu süreçte barınacak bi yerim yok.Ailemde babam sıkıntı.Bu sebepten ayrılamazsın diye diretirler.Birkaç defa açtım konuyu annesidir gönderir elleme dediler.O zaman size de göndersin aynısını benimki aile değil mi dedim.Ben evliliğimde gelecek göremiyorum kendimi geliştiremiyorum evde temizlik yemek yaparak bir yere varamam.Mutlu değilsem mutlu da edemem.Yani ben her an çocuğum olsa acaba ona yetecek miyim sürekli ailesi bize ortak mı olacak düşüncesiyle yaşamak istemiyorum kimse de istemez

Benden daha kötü bir durumdasın. Allah yardımcın olsun. Fikir yurutemedim. Benimde eşimin ailesi evlendik ev tutmamızı dahi istemediler. Üstüne birde eşimden sürekli para istiyorlar. Görümce ve kaynata bizim neyimiz varsa istiyorlar. Eşime bende bazen şu borç bu borç diye masrafları söylüyorum ben söyleyince o da onlara vermiyor benden gizli de vermez inşallah.

Kızlar merhaba.Bir derdim var benzer şeyi yaşayan biri bana akıl verebilir mi😢Biz yeni evlendik eşya alamadık bir öğrenci evinde oturduk.Borç içindeyiz altınlarımı falan da verdim hep.Eşimin annesi eşim çok küçük yaştayken bırakıp gitmiş .Ama şimdi memur oldu diye her ay bizden 3-5 bin (en kötü )para istiyor.Hani bir şeye ihtiyaç olur hastalık zaruri haller falan insan tabi ki ailesidir yardım eder ama her ay düzenli olarak "parayı yatır diye aradım" diye mesaj atılır mı ??Lütfen bana bir akıl verin.
Sorun eşinde önce bunu kabul et ...

Ben çalışmıyorum.Bulur aynı şehirde yaşıyorlardı.Eşin de evde oturmasın çalışsın bize çok para lazım diyince benim tüm hevesim kaçtı çok küçük bi yerdeyiz iş imkanı da yok ama
Kullanılıyorsunuz, eşiniz ve kayınvalideniz tarafından, çalışın ama sadece kendiniz için, kendinizi kimseye kullandirmayın, eşiniz asla masum değil...

Hamile kalmaya çalışmadım plansız bi gebelik yaşadım onu da kaybettim.Ben çocuğu da kendimle rezil edecek bi kafada değilim zaten.Sadece kaynanam sürekli bebek istiyor
Kaynana istediği kadar bebek istesin ne hükmü var , biraz dişli olun ya huuu...

Gönderiyor.Göndermezsem ben rezil olurum diyor.Ona da bişe diyemiyorum.Ama ben yeni bebeğimi kaybettim.

borç istenir mi ondan😂😂yani ağzını açsa beni gezdirin beni tatile çıkartın yedirin içirin hediye alın diyor.Biz balayına bile gidemedik bunlar yüzünden.Ve ben bebeğimi yeni kaybettim hamile kalmamda çok zor buna rağmen sürekli çocuk yapın diyip duruyor her açıdan zarar bana işin içinden çıkamıyorum.Kızı evlendi çocuğu oldu onun çocuğuna bakıyor bizden para istiyor ben çözemedim
Sen de bişeyler talep et hep idare etmişsin, yanlış çok yanlış...

Benden daha kötü bir durumdasın. Allah yardımcın olsun. Fikir yurutemedim. Benimde eşimin ailesi evlendik ev tutmamızı dahi istemediler. Üstüne birde eşimden sürekli para istiyorlar. Görümce ve kaynata bizim neyimiz varsa istiyorlar. Eşime bende bazen şu borç bu borç diye masrafları söylüyorum ben söyleyince o da onlara vermiyor benden gizli de vermez inşallah.
Bu herhalde tüm erkek ailelernde var .

Kavga etmeden hiçbirşey değişmez. Cinnet geçireceksin...
Kavga da ettim ne yaptıysam ben haksız çıktım.Hiç vicdanın yok mu ortada mı bırakayım anneme bakıyorum diye mi kötü oluyorum mecbur göndercem falan. ne laflar işitiyorum asla haklı çıkamıyorum.O gün beni ittirdi tartışırken çok korktum

Kavga da ettim ne yaptıysam ben haksız çıktım.Hiç vicdanın yok mu ortada mı bırakayım anneme bakıyorum diye mi kötü oluyorum mecbur göndercem falan. ne laflar işitiyorum asla haklı çıkamıyorum.O gün beni ittirdi tartışırken çok korktum
Eğer öyleyse çocuk yapmayıp acilen çalışmaya başlayıp bu herifi boşayacaksın, asla hayır gelmez asla ...

Hakkını yedirme , acilen bulunduğun düzeni değişmeye bak , yeni ev yeni eşyalar al , talep etmekten vazgeçme yoksa başkası yer ...

Eğer öyleyse çocuk yapmayıp acilen çalışmaya başlayıp bu herifi boşayacaksın, asla hayır gelmez asla ...
Gelmeyecek biliyorum.Başka çarem de kalmadı zaten ömür boyu çekeceğime kurtulurum hayatımı ona adayacak kafada değilim.

Back
X