Kızlar yardım edin lütfen, bu elbiseye nasıl bir sac modeli?

karamellitrilece

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2011
2.603
680
248
Kızlar sizden rica ediyorum bana biraz yardımcı olun..

Ayın 29.nda erkek arkadasımın ablasının düğünü var, düğün için bu elbiseyi sectim.

Sacımı acık bırakmak istemiyorum, diyorum ki topuz yaptırsam..
Abartısız, sade tepeden bir topuz mu yaptirsam..
Sunun gibi mesela,

Yoksa örgülü bir model secim dalgalı bir şekilde mi bıraksam.. Karar veremiyorum hangisi daha güzel olur.. Avatarım da yüz şeklimi görebilirsiniz, sizce hangisi olur?

Birde bu model de canta arıyorum, göreniniz var mı?

Simdiden teşekkür ederim.

Yakasi yuksek oldugu icin ballerin topuzu veya at kuyrugu tercih ede bilirsin. Dugun icin ballerin topuzu daha uygun olur, at kuyrugu biraz gunluk kacar bu elbise ile. Ballerin topuzunu buyuk kupeler ile tamamlarsan hos bir goruntu olur.

cok tesekkür ederim.. basit bir topuz yaptırmak istesekk kuaförler illa ki kuaöfrden cıkmıs gibi abartı hale sokuyolar bizi, ondan korkuyorum.. yardımın için tesekkür ederim...

cok tesekkür ederim.. basit bir topuz yaptırmak istesekk kuaförler illa ki kuaöfrden cıkmıs gibi abartı hale sokuyolar bizi, ondan korkuyorum.. yardımın için tesekkür ederim...

Ballerin topuzunu cok basit evde yapa bilirsin canim, kuafore hic gerek yok. Kuaforler cok basit bir topuzu bile cok abartili bir hale getiriyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…