Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar göbeğinizin biraz altı rahatsız edecek ve patlayacakmış gibi şişiyormu belirli kısmı mesela vede canım çok yanıyor birden hareket edemiycek kadar kötü oluyorum nedemek sizce bu doktorumu aramalımıyım sizce:uhm:
canım bende de var o..
ki ben mart annesiyim.
doktorum bana onu bilgisayardaki bir kopyayla gösterdi..
kasık bölgesinde bir kemik var.bebek büyüdğkçe o kemiği zorluyo.
bu olmaması içinde bana bir gebelik kemeri önermişti.
Allah korusun öyle erken doğum filan düşünme..herşey yolunda:a.s.:
canım böle birşeyi yaşamıyorum ama bebek büyüdüğü için baskı yapıyor olabilir.ama sen yinede her ihtimale karşı dr bu konuda bilgi vermelisin diye düşünüyorum.herkezin şikayetleri aynı olacak diye birşey yok.geçmiş olsun canım...
hayatım panik yapma...benim özellikle akşam yemeğinden sonra acayip ızdırabım oluyor...birazdan karnım patlayacak, çocuk da çıkacak diyorum...sağa dayanıyorum olmuyo, sola dayanıyorum olmuyom...3-4 saat cebelleşiyorum...normal vücut şekil şemal değiştiriyor...cilt/kaslar/kemikler zorlanıyor tabi...üzme kendini...
içim çok rahatladı ben çok stresli geçirdiğim için herşey gelip beni buluyor korkmuştum açıkçası biranönce eli ayağı düzgün sağ salim gelselerde bu korkulardan kurtulsak ben hergün stres yapıyorum off