Mutfak Dekorasyonu kızlar yardım edın lutfen

y.emine

Guru
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2009
171
0
296
Giresun
çok kararsızım arkadaslar eskişehirliyim giresuna gelın gıdicem kasımda nasıpse mobılyalaımı nerdn alıcagıma karra veremedım inegolde cok hos mobılyalar var özllkle mobılyam ınegol dıye bı sıte var ınternetende satıs yapıyormus hıc duydunuzmu?nasıldır urulerı?

hayırlı olsun canım. ben adanalıyım edirneye gelin geldim :123:. mobilyaları edirneden aldım. kesinlikle mobilyalarını görerek dokunarak al canım. internetten aldığın zaman beklediğinin dışında bir şey gelebilir. koltuklarımızı katalogdan seçtik geldiğinde baktık ki kumaşı çok farklı göründüğü gibi değil. ben edirneye çeyiz sermeye geldiğimde tam yirmi gün gezdim mobilya almak için. çok güzel değişik şeyler var. karşılaştırarak inceleyerek almak lazım. bence giresundan almalısın hem nakliye sorunun olmaz. ama canlı canlı bakıp beğendiğin bir markanın beğendiğin modeli internette daha ucuzsa o zaman internet de mantıklı olabilir.

bende adanalıyım:) adanadan aldım mobılyamı naklıye getırdıler ısteddıgım yere......

Ben o dediğin siteden almadım ama o sitede satılan modellerden birini buradan aldım inegolden geldi mobilya memnunmuyum evet ama yatağı bazalı ve bazanın üzerine koydukları sunta çok ince hemen kırıldı. Bazanın altı boş ve yine yere sunta koydular görüntü müthiş ama eksileri var. İnegol adı var diye iyi düşünme sağlamlığı ile ün yapmış mobilya ankaradadır. Gittiğin yerde çok güzel mobilyacılar olacaktır emin ol dokunarak ağacına iyice bakarak al ayrıca bu mobilyalar yolda koli ile gelselerde vuuruluyorlar kırılıyorlar değişimi bekle falan hiç uğraşma derim odanın boyutuna göre gör beğen al :) İnşallah mutlu bir hayatın olur.

çok teşekkur ederım fıkırlerıız ıcın ..giresunda cok mobılya ırması yok demıstı nısanlım ama ordanda bakıcam.daha ev de tutulmadıgı ıcın ev e gore de bakamıyorum malesef..zaten ınterrnetn almam bende ama o ınt.den satıs ayapn fabrıksına adresıne gıtsem dıye dugunmustum esk.inegol arası 1,5 saat kadar..

giresun değil de ordu da harika şeyler var ben de eskişehirliyim ve nişanlım giresunlu. biz eskişehirde kalıcaz ama çok benzermiş durumlarımız. şimdiden hayırlı olsun arkadaşım :))

Back
X