Kızlar, yardım edin lütfen...

b1907

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2013
29
2
38
Almanya
Merhaba kızlar.
Biz nişanlımla bir buçuk sene önce sözlendik ama uzun zamandır tanışıyoruz. Ilk çıkmaya başladığımızda daha yeni 16 olmuştum. Başımdan hoş olmayan bir olay geçtiği için ilk çıktığımda nişanlımla buluşmaktan korkuyordum. Bu konu yüzünden zamanında zaten çok kavga çıkmıştı ve ben ondan ayrıldım. Ikimizde dayanamadık ve daha sonra tekrar barıştık ona neden zamanında buluşmadığımı detaylıca anlatmıştım. Beni anladığını söylemişti ve ben gerçekten öyle olduğunu sanıyordum. Zaten tekrar barıştıktan 5 ay sonra sözlendik. Bu dönemde babaannem buluşmamıza izin vermiyordu ve babamı da bu konu da doldurdu o bizim evimize gidip geliyordu. Zaten biz o ayrı kaldığımız sürede Allah ıma şükürler olsun dinime giden yolu tekrar geri buldum. Her neyse sonra nişanlandık artık nadir olsada ( o şuan meslek yapıyor bende okuyorum vakitlerimiz uyuşunca o çoğunlukla bize geliyor) dışarıya çıkıyoruz. Şimdi benim size danışmak istediğim son zamanlarda tekrar çok kavga etmeye başladık ve nişanlım hep o eski konuları açmaya başladı, işte yok benimle bulşmuyordun o zamanlar ama abin olarak gördüğün arkadaşlarınla buluşuyordun felan filan diyor( onlarla bulusmaktan korkmuyordum çünkü uzun süredir taniyordum ve sorunumla başa çıkmama destek oldular, hem hepsinin sevgilisi vardı yani hiç bir şekilde bana dokunmadilar etmediler. Ben ağlarken sarılmak için bile izin isterlerdi). Yani anlicaniz bir yandan eski konuları açmaya başladı bir yandandan da durmadan onu zamanında "terk ettiğimi" dile getiriyor. Bunları unutmasi için ne yapabilirim ?

Kisaca "Gecmisi birakalim ve önümüze bakalim " de.
Hala önüne bakmiyor mu o zaman sen onu arkada birak ve önüne bak ..

söyledim. Tamam diyor sonra bi süre iyi oluyor. Tekrar (gereksiz yere ) büyük bir kavga çıkınca bunlarla geliyor yine. Zamanında annesi babası yanlız başına türkiyede bıraktılar onu okuması için. Birine kaybetmekten korkarken bıraktın diyor...

Bu gidişle bi daha terkedicem de(bu kafi haketmiş aslında ama deme sakin iyice coşar)
Yaşamamız gereken süreçler vardı o yaşın da verdiği çocuklukla yanlış kararlar verdik ama bak artık herşey yolunda. O eski kötü günlere dönmeyelim de

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ne yazikki en son kavga da: "Parmagimda yüzügün olsa bile, hic birseye mecbur degilim. Artik ona göre davran" dedim. Ve dedigin gibi oldu daha da fazla costu...

Isin icinde sevgi olunca okadar basit olmuyor..
Hani bir yerde bende de hata var. Zamaninda yaptigimdan dolayi icinde büyük bi yara kalmis belliki.

geçmişindeki soruunun sende büyük etkiler bırakmış
akla ilk gelen taciz tecazvüz gibi birşey
sonuçta sen unutmadın ise
nişanlında unutamaz
ama yok sayabilirsiniz
aynen böyle söyle
sen zaten yaşadıkların yüzünden çok büyük sıkıntılar yaşadın bu konuları açarak sana bunları hatırlatmaktan vazgeçsin

adamın yapısında yemeklerı süreklı ısıtıp tekrar getırmek var zaten kendın dıyorsun
unutmasını saglamak yerıne bence ılıskını gozden gecırmenı onerırım

Allah ima sükür tecavüz degil, taciz de kaldi. Buna bile sükretmeyi ögrendim artik. Zaten en son kavga ettigimizde gördü bu konulari actiginda benim ne duruma geldigimi, ondan önce göstermemeye calisiyordum. Insallah birdaha hatirlatmaz. Ama ben tamamen o kötü günlerin silinmesini istiyorum...

adamın yapısında yemeklerı süreklı ısıtıp tekrar getırmek var zaten kendın dıyorsun
unutmasını saglamak yerıne bence ılıskını gozden gecırmenı onerırım

Iliskimi gözden gecirinci iki taraftada cok hata buluyorum. Zamaninda onunla bulusmamam ( yaklasik toplam 3 sene beraberdik ve sadece 4 kere yanliz bulustuk, yoksa hep baskalarida vardi), sonra bu konu yüzünden üstüme geldiginde kavga cikmasinin bir sebebi de benim nede olsa. Sonra o kavgalara dayanamayip ayrilmam....
Simdide cok kavga ediyoruz, ama anladimki o gecmisi bir türlü unutamadi. Simdi birde dügün stressleri derken icinde tutamiyor, disa vuruyor skntlarini... Sorun o yasadigim olay 6/ 7 sene geride kalsa bile unutamam, hani rüyalarima girmesi, veya nisanlim veya bir baskasi ( babam bile olsa) böyle birden bana dokunmasi herseyi hatirlatiyor yine. Nisanlimla bunlari yavas yavas asmistik, ama o eski konulari acarak yine basa döndüm nerdeyse... Niye bu kadar takinti yaptim o olayi onu da bilmiyorum, sonucta daha kötüsü olabilirdi, herhalde taciz eden kisi yakin akrabam ve hoca olmasindan dolayi taktim bukadar. Bilmiyorum Allah im hepimizin hakkinda hayirlisini versin insallah...

nişanlınızla yalnız dışarıda buluşamıyorsanız evlenince ne yapacaksınız aynı evde aynı yatakta ???

ayrıca o abim dediğiniz insanlara güvenip derdinizi anlatıp görüşüp nişanlınızla buluşmamanız ilginç.

Beraber olduğu insan görüşmelere gelmeyip , başka arkadaşlarıyla görüşmeye gidiyorsa kusura bakmayın ama buna bende bozulurdum.. Kim olsa bozulurdu bence..
Başınızdan geçen durumu o zaman anlatmış olsaydınız ,belki şuan bu sıkıntıları çekmiyor olabilirdiniz..

Sizde oluşan ön yargıyı , sevdiğiniz adama uygulamakla yanlış etmişsiniz..Yani yapmış olduğunuz hareket karşı taraftan ''güvensizlik'' olarak algılanmış..
Bu olayı hazmedememesinin sebebi sizsiniz.Yani eski mevzuları açıp açıp kavga ortamı çıkarıyor diye karşınızda ki insanı suçlamayın.. Her iki kişininde davranışlarını bir gözden geçirin ve ona göre ayrılığa karar verin..

Düşünsenize, birlikte olduğunuz insan geçmişinde yaşadığı bir olay yüzünden size seviyeli ve sizinde böyle bir şey yapacağınıza inanıyor olsa ? Yani bir kişinin cezasını, bin kişiye kesse ne hissederdiniz ?

Birde babaanneniz neden babanızı dolduruşa getiriyor ?

O zamanlar nisanli degildik. Ben o olayi yasadikdan bir birbucuk sene sonra tanistik ve ben o abim dedigim kisileri o olaydan önce de taniyordum ve konusuyordum. Baslarda hic biriyle konusmuyordum etmiyordum zaten ve hic bir zaman kimsenin olmadigi bir yerde bulusmadim. Zaten abi dedigim iki kisi vardi ve o iki kisi ben onlara karsi ne kadar kapansam da yanliz birakmadilar, okulun önünde beklediler sürekli mesajlar aramalar etmeler. Nisanlimla o dönemde yeni yeni konustugumuz icin ona pek güvenemedim. Evet yinede ciktim, cünkü o zamanlar ben yoldan cikmistim. Simdi cok pismanim yaptiklarima, ama zamani ne yazikki geri alamiyorum. Hani zaten nisanlimlada hemen cikmadim, ilk baslarda yazisiyorduk ve bana yazdiklari bana güven veriyordu bir yerde, moral oluyordu benim icin.
Hem artik bulusuyoruz. Dedigim gibi bir bucuk senedir sözlüyüz. Hani hala pek fazla yanliz cikmiyoruz disari evet ama hani sürekli bizde alistim artik ona aslinda, eski konulari acip hatirlatmasa daha kolay olucak..

geçmişi geri alamayacağına göre unutacak mecbuıren...
isteyerek olmamışya sen zaten kendini yeterince kötü hissetmişsin daha üstüne gelmenin ne anlamı var...
dönüp dönüp geçmişi kurcalayacağına önüne bakarsanız daha mutlu olursunuz bunu ona söyle ve hissettir...

Tabiki ozamanlar bozulmakta hakliydi. Ama ozamanlar pek ses cikaramiyordu. Ben onunla cikmaya basladigimda ne yazikki cok kötü bir durumdaydim, kendime her türlü kötülügü yaptim, ne yazikki incanimi bile kaybetmistim Allah ima binkere sükürler olsunki geri buldum. Hani tekrar ciktigimizdan beri hic bir zamanla onunla bulusmak yerine baska biriyle bulusmadim, hele bide bir erkekle. Hani madem güvenini zamaninda ozaman yiktim, neden tekrar denedikki ozaman, neden sözlendik neden yarim sene sonra benimle evlenicek ? Ben tekrar birbirimize bir sans verdigimizde ona herseyi anlattim, kabul etti anlamisti beni, hani hem öyle diyordu hem öyle görünüyordu... Zaten ben onu suclamiyorum, unutmasi icin ne yapabilirim diye sordum

Babaannem yanliz bulusmamizi uygun görmüyor. Hem dini acidan, hem laf söz cikar diye. Hani kardesimle, amcalarimla felan cikip geziyoruz, arada bir yanliz da cikiyoruz ( suan babaannem türkiyede ondan beri daha sk görüsüyoruz yanliz zaten )

Daha sk derken eskisinden fazla yani, her hafta cikmayiz. Zaten son dönemde onun önemli sinavlari vardi benimde, bos vakit buldukca bize geliyordu oturmaya. Bide ayrica yanliz cikmaya pek firsatimiz olmadi. Ama Allah ima sükür en azindan bi 3 haftaya cikabiliyoruz

Yapacak şeyi yapmışsın ama unutmamış.Yani kısacası unutturamazsın =)

GEÇMİŞ OLSUN
silinmese de alışmayı öğrenmelisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…