Kızlar, yardım edin lütfen...

ıste bende bunu dıyorum uc sene de uc kere bulustun bıde sımdıyı dusun dıyorum sen bu adamı tanıdıgından emınmısın

benım kuzenım 6 sene bole bırıyle cıktı sonrası bır ıs yerınde kamuda ıse basladı ,aradan uc ay gectı bırıyle anlastı o 6 sene cıktı cocuktan ayrıldı sımdı o cocukla evlendı 2 yasında cocugu var o kadarda mutlu

demeye calıstım sey sen bu adamla uyum saglıyomusun sen sıyahı o beyazı mı sevıyor
huyunu suyun ılıon musun ıyı
kötü bır durum olsa yaklasımı ne
aılesı nasıl
bunlar cok onemlı
evlenme duurmunu bence bır dusun derım sana

Evlilik olsa bile bunları önüne getirip durur değişmezler malesef hakkında hayırlısı.

ikili ilişkilerde sürekli geçmişin didik didik tekrar sorun olması sinir ediyor beni uyuz oluyorum tamam geçmişten ders almak hataları yenilememek gerekir ama sırf kavga çıkartmaktan öteye gitmiyor çoğu zaman

Kusura bakmayın nişanlınız çok düşüncesiz.
Bu konuları size unutturmaya çalışacağına tekrar tekrar ısıtıp önünüze koyuyor, ve siz ona unutturmaya çalışıyorsunuz!!
Ne demek benle görüşmüyordun ama onlarla görüşüyordun ne ima etmeye çalışıyor?
Çok saygısızca, İlişkinizi gözden geçirin bence.

geçmişini yargılayan insanla evlilik nasıl sürer ki ?

Yok onu tanıyorum hani aslında küçük yaştan beri tanıyoruz zaten birbirimizi. Hani onunla yuva kurmak istediğimden eminim. Ailesini de uzun yıllardir tanıyorum Allah a şükür hepsi iyiler. Hani çok buluşmamış olmasak da her gün yazisiyor eskide video görüntüsü üzeri konuşuyorduk. Hani bizim evde de yanlız konuşup edebiliyoruz ( iki tane küçük kardeşim var biri 2 biri 5 yaşında annem onları nişanlım gelince erken yatırır ) Hani dışarıda çıkıyoruz ama coğunlukla yanlız değil..

Evlilik olsa bile bunları önüne getirip durur değişmezler malesef hakkında hayırlısı.

Amin cümlemizin hakkında hayırlıı olur inşallah

Ne yazıkkı öyle oluyor

Tabi ona hak verdiğim konular da var. ilişkimizin başında onunla neden buluşmadığımı bilmiyordu. bir kez daha denemeye karar verdiğimizde anlattım..

geçmişini yargılayan insanla evlilik nasıl sürer ki ?

Etraflıca konuştuk tekrar. Aklında kalan herşeyi sor dedim. o da sordu tamam dedi artık bidaha açılmicak dedi. Bakalım hayırlısı

unutmaz..bazılarının karakterleri öyle maalesef..bi terk etmeyi deil yaptığınız her hatayı ısıtıp ısıtıp önünüze koyacak..belli ki geçmişe takılı kalan biri..o sana unuttum der unutmaz.eski sevgilimden biliorum

umarım düzelir,mutluluklar

Bu konu dışında aslında pek bişey açmıyor geçmişten hep aynısıydı şimdiye kadar. Hemen ilk başta herşeyi anlatmama kırılmış. Beni kaybetmeye korkuyor. Hani yine terkeder korkusu var benim anladığım kadarıyla. Aslında pek haksız sayılmaz hemen ilk başlarda herşeyi anlatsaydim anlayış gösterirdi. Hani onu sevdiğimi bana iyi geldiğini ama onunla yanlız kalmaktan yinede korktuğumu söyleseymişim keşkem Zaten ben ozamanlar kendimi de anlamiyordum hala da anlamıyorum. Hani bir yandan onu seviyorum, söylersem onu kaybederim korkusu vardı. Ama bir yandan da sevmeme rağmen onunla buluşmaktan korkuyordum. Hani tabi o mesela ellimi tutmak istemesinde onu reddettigimde gözlerindeki üzüntüyü görmekten de korktum. Ama yanlız da bulşamıyordum. Hani zaten çıkmadan önce buluştugumda hep yakinimda bir arkadaşım vardı. Bilmiyorum hayırlısı bu konuyu bi atlatsak sorun kalmicak biliyorum

anladım canım inşallah halledersiniz..kaybetmekten korkuyo deyince aklıma bişi geldi..ben eski sevgilimi terk etmiştim 2.kez bi araya geldik hep beni kaybetmekten korktuğunu onu bi daha terk edeceğimi düşündüğünü söylüyordu..e tabi kaybetmekten korktuğu için de üzerime titriyordu kırmamaya çalışıordu..ben baktım bu üzülüo ben sevgimi daha çok belli ettim hep aradım mesaj attım üzülmesin o düşünceyi aklından atsın die hiç kırmadım falan..gün oldu bu bana o kadar acımasız davranmaya başladı ki hiç tınlamıor aramıor sormuor...noldu dedim.neden böle yapıosun?e ben seni kaybetmekten korkmuyorum artık dedi.diyeceğim o ki boşver seni kaybetmekten korksun en azından üzülmezsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…