- 10 Aralık 2017
- 2.358
- 2.258
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tertemiz kizariklikmi var ondan mi yapiyor diye tekrar baktim hic bisey yokSiz sorduğunuzda ne diyor belki gerçekten kaşınıyordur ... büyük tuvaletini yaptiginda temizliğini iyi yapıyor musunuz ?
kakasinda belli olurmu cok yenek yiyo yemesine gore zayif olabilir aslindaKıl kurdu falan olabılır mı kakasını kontrol ettiniz mi
kizmadim bagirmadimda oyuncaklaryla oynatip unutturdum kiz yigenim boyle yapiyodu ondan biliyorum ama erkek cocugu olunca normal gelmedi bnaBaska saglik sorunu yoksa kendini taniyor demektir. Bu bebeklik.itibari ile olan biseydir tam masturbasyon diyemeyiz tabiki ama kendinin farkinda artik. Belki yakin zamanda eliylede dokunmaya baslayabilir. Bu gibi durumda bagirip azarlamak yerine ilgisini baska biseye cekmeniz yeterli
parazit olunca kasintimi yaparParazit ihtimalini de gözardı etmeyin derim
Tabiki olur erkegi kizi yok canim.bunun tabi dedigim.gibi baska saglik sorunu yoksa bu durumdan dolayi yapiyodur. Benim ogrencilerim gecen yil 3 yasti ve vardi bu sekilde olan. Ilgisini dagitmaniz yeterli. Iciniz raht etmezse yinede bir doktora danisin daha iyi olirkizmadim bagirmadimda oyuncaklaryla oynatip unutturdum kiz yigenim boyle yapiyodu ondan biliyorum ama erkek cocugu olunca normal gelmedi bna
Yapar rahatsızlık verir özellikle geceleriparazit olunca kasintimi yapar
kıl kurdu kakada belli olur hareketli beyazkakasinda belli olurmu cok yenek yiyo yemesine gore zayif olabilir aslinda