Kızlar yardım edin nolur çok kötüyüm

depresifbirpolyanna

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2023
251
208
33
kimyasal gebelik sonrası adet oldum böyle bir sancı ilk defa yaşıyorum çok fena bu normal mi kızlar dakikada bir kasılıyor ama bıcak saplanıyor sanki her iki tarafıma da ilaç içtim bana mısın demedi düşük mü yapıyorum nedir bu anlamadım ağlicam çok kötü bir sancı bu acile mi gitsem ne yapsam bilemedim normal mi yaşayan var mı söylesin nolur nefes alamıyorum

geçmiş olsun muayene oldunuz mu dış gebelik ihtimaline karşı? Allah korusun dış gebelik ise tüplere zarar verme ihtimali var bence acil kadın doğum bölümüne gidip muayene olun ben de kimyasal gebelikte sancı çektim ama normal adet sancısının bi iki tık üstüydü. bu kadar keskin değidli. beklemeyin bence

Kimyasal gebelik normal bişi artık bahsettiğiniz ağrılar üşütme kaynaklı olabilir.kimyasal gebelik de düşük diye birşey olmaz geçmiş olsun

teşekkür ederim hepinize. ani beta düşüşünde bu kadar sancı normalmiş biraz hafifledi çok şüjür ama hayatımda böyle bir sancı çekmedim ölüyorum sandım. dış gebelik olacak kadar ilerlemedi betam ama normal adetimden daha yoğun bir kanamayla geldi pcosum da var sancı sebebi o da olabilir yarın gideceğim doktora inşallah sağolun

Çok geçmiş olsun canım ben opu sonrası yaşamıştım bunu enfeksiyona falan da bakmışlardı gerçekten yaşayan bilir çok zor.Allah şifa versin inş toparlarsın kuzum bol su iç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…