Saç Rengi ve Saç Boyama Kızlar yardım edin ( resimli )

LadyPenny

Deliyim ben deliyim
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2010
743
153
123
Kızlar saçlarım şu anda böyle uçları çok açık sarı. Boyatalı baya oldu zaten zemini de sarı olduğu için kolayca aktı ve bu renk oldu . Şimdi ben bunun üstüne kaç numarayla boyarsam hadisenin saçı gibi olur ? Fikri olan var mı ? :26:

Şu andaki saçım.

Bu da istediğim saç rengi . Ne tam sarı ne kahverengi ikisi arasında çok hoş .

bence bu saç sarı ağırlıklı bir balköpüğü...yani sarıyla karıştırılmış az bir balköpüğü gibi geliyo... ayrıca resimdeki saç renginde tatlı bence...

Son düzenleme:
birde bi yerde okumuştum birisi açıkıkumralın üzerine açık sarı ve koyu sarı doreyi karıştırıp elde ettiğini söylüyodu...

Canım bu bal köpüğü benşmde saçım bu renk şu şekilde boyuyorum Palette naturals ve koleston altın sarısını karıştırıyorum.Önce dip sonra uçlarına biraz daha altın sarısı sıkıyorum süper oluyo herkes beğeniyor

Son düzenleme:
öncelikle şunu söyliyim şuan ki saç rengine bayıldım ne kadar güzel hem iddialı bir sarı hemde doğal duruyor hiçbir yapaylık yok ... istediğin renk bence bal köpüğü çünkü sarı ile kahve arası renk balköpüğüdür diye biliyorum ben ama senin şuan saçın çok açık bir renk o yüzden bence direk balköpüğü boyarsan açık bir renk olur istediğin olmaz bence bir arki demiş ya altın sarısı katıyorum içine diye işte bence sende öyle yapabilirsin altın sarısı veya biraz daha koyu bir renk katabilirsin

bende katiliyorum arkadasima, senin sac rengin hadise ninkinden daha hos duruyor.en azindan dogal olmus.

saçına bittim başka bir renk düşünmene ve uygulamana gerek yok bence

Son düzenleme:

dorelame öncelikle hangi saç zeminin üzerine yaptın söylediğin boyayı...resim ekleme şansın varsa eklermisin cnm ya...

bence bu saç sarı ağırlıklı bir balköpüğü...yani sarıyla karıştırılmış az bir balköpüğü gibi geliyo... ayrıca resimdeki saç renginde tatlı bence...

bende balköpüğü gibi düşünmüştüm , sarıyla karıştırsam tutar herhalde . teşekkür ediyorum

Canımm kulağa çok hoş geliyor ilk işim bunu denemek olacak

Şekerimm çok teşekkürler saçlarıma olan iltifat için renk karıştırma fikri akla yatkın geliyor şu an , benim aklıma gelmemişti hiç . Akıl akıldan üstün demişler doğru demişleer. :82:

bende katiliyorum arkadasima, senin sac rengin hadise ninkinden daha hos duruyor.en azindan dogal olmus.

Çok teşekkür ederimm İsteyerek yapmadığım için bu rengi sanki istemediğim bir saçı taşıyormuşum gibi geliyor işte . :83:

saçına bittim başka bir renk düşünmene ve uygulamana gerek yok bence

Canım çok teşekkürleer Daha iyisi senin olsuun

saçlarınn harika canımm:) nasıl elde ettin bu tonuu:))

Bu saç rengi kuaförlerde orta kumral olarak geçiyor tabi ilk başlarda böyle değildi ben saç rengi akıtma yöntemiyle bu hale getirmeye çalıştım . Yani 3-4 ay sonra yine böyle olurdu da ben erkenden aksın istedim koyu renge alışamadım platin sarıdan sonra Ve aktı aktı böyle oldu. Zaten alttaki sarılar da çıt çıt

Çok güzel olmuş:76:

Çok teşekkürleerr

balköpüğü+sarı boyarsan resim eklermisin cnm ya...merak ediyorum..bende düşünüyorumda...

Tabiki eklerim. Acelesi yoksa eğer hayrlısıyla üniversiteyi kazanıp gittiğim zaman boyayacağım . Eylül ortasına doğru falan .

Allah aşkına Hadisenin saç renginin nesini beğeniyorsunuzz?

Bombozalak, cansız, mat ...

Enteresan yani beğenilmesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…