Ne acayip bi aile, anne tuhaf sözlün ondan tuhaf.. bayram günü, tatilde ne işi var..babası iyi demiş.
tatilini bikaç gün erken kesebilir isterse..ev dağınık annem sizi kabul edemiyecek..bahane ilginç..
kardeşinin otistik olması mı kadını böyle davranmaya teşvik ediyor,sonuçta allahtan gelen bi rahatsızlık..
Bayramlar görüşmeler için vesiledir.. hakkınızda hayırlı olsun
Sözlünün sözleri de kırıcı olmuş..canının sıkılması normal şekerim..
Bırak inceldiği yerden kopsun ,sana gerekli hassasiyeti şimdiden gösterilmeyecekse evlenince ne olurdu..yüzlerini şimdiden görmüş oldun..
Ailen yine iyimiş canım, normalde sözlünün gelip aileni görmesi ve seni evlerine götürmesi lazım.
Bayram bayram ne tatiliymiş bu, hadi belki başka fırsatı yoktur diyelim ama sana bağırması çok saçma oldum. Babasıda haklı olarak kızmış yani.
Kendini ne yiyip bitiriyorsun..babası, aklın yolu bir diye mantıklı düşünmüş..Sözlün suç bastırmaya çalışıyor..senin yanında olması gerekirken tatilde olması çok ta doğru değil..ailen demiyecek mi damat neden el öpmeye gelmiyor?şeyyy baba tatilde mi diyeceksin ..
abi dediği kişi, belki senin ağzını yoklamak için aramıştır,daha doğrusu sözlün aratmıştır..öyle hal hatır sormak için ararmıydı o abi?
babası haklı taiki ama bnm sucum ne ya bana senin yuzunde dio ben naptımki babasıyla konusmadım bile
o zaten senin bir şey söylediğini kastetmiyor.onun demek istemesi faklı.hemde tatilini niye seninle vakit geçirmiyor?
ben zaten ne istiorum biliomususnuz arasın böle beni deli gibi arasın ama acmıycam o telefonları karsıma cıkana kadar konusmıycam zaten ne annesini araraım ne babasını gerci babası cok ii adam beni düsünmüşte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?