kızlar yardım edin ve akıl verin lütfennn...

miracle11

D 4 T
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2007
635
1
318
İstanbul
benim sözlümün ailesi biraz sorunlu yan anne baba birlikte ama ayrı gibiler annesi psikolojik olarak rahatsız eve falan kimseyi istemez kimseyle görüşmez cnk otistik bi kardesi var.Dunde bnm babam babasıyla konusmus bayramda evdeyseniz ugramak istiyoruz die ki bugune kadar hiç gidilmedi evlerine buarada sözlümde tatilde ben bayramda gelir die düsünüodum.neyse bugun beni aradı sözlüm iste b iz sizi bayramda kabul edemioruz annenlere söle ben burda olmıycam annemde ev dagınık kabul edemem demis ya bakarmısınızzzz lafaaa...bende ii tamam kimse zorla gelmio zaten ne biçim bi iş anlamadım sen nasıl gelmezsin die bagırdım biraz buna buda basladı senin yüzünden babam bana bagırdı miracle ı nasıl burda bırakıosun kac gun oldu dön artık die haalbuki bnm bi sucum yok ben babasına böle bişey sölemedim hatta hiç konusmadım bile o ise beni sucladı ve basladı agzına geleni sölemeye bende yeter artık sus dedim sora dediki ben seni istemiorum telefonu kapatıorum arama beni dedi bende yüzügümü cıkardım kızlar cok mutsuzum bitmesin istioruum ama saglıksız bi ilişkide yasıorum napıcam bilmiorum depresyona girmek üzereyim suan evdede kimseyle konusmuorum yemek yemiorum içimden gelmiio hiçbişey delirmek üzereyimm

Ne acayip bi aile, anne tuhaf sözlün ondan tuhaf.. bayram günü, tatilde ne işi var..babası iyi demiş.
tatilini bikaç gün erken kesebilir isterse..ev dağınık annem sizi kabul edemiyecek..bahane ilginç..
kardeşinin otistik olması mı kadını böyle davranmaya teşvik ediyor,sonuçta allahtan gelen bi rahatsızlık..
Bayramlar görüşmeler için vesiledir.. hakkınızda hayırlı olsun
Sözlünün sözleri de kırıcı olmuş..canının sıkılması normal şekerim..
Bırak inceldiği yerden kopsun ,sana gerekli hassasiyeti şimdiden gösterilmeyecekse evlenince ne olurdu..yüzlerini şimdiden görmüş oldun..

Ailen yine iyimiş canım, normalde sözlünün gelip aileni görmesi ve seni evlerine götürmesi lazım.
Bayram bayram ne tatiliymiş bu, hadi belki başka fırsatı yoktur diyelim ama sana bağırması çok saçma oldum. Babasıda haklı olarak kızmış yani.

evet aile normal değil sözlümde ara ara bu durumlarda psikolojisi bozuk oluo ama busefer cok agır oldu cok yakın abi dediği biri var o aradı simdi onada anlattım ben yapamıorum artık dedim oda cek kendini bakalım nolcak ama o bitek senin yanında huzurlu bırakma vazgecme dedi of napıcam bilmiorum

babası haklı taiki ama bnm sucum ne ya bana senin yuzunde dio ben naptımki babasıyla konusmadım bile

ailesinden önce nişanlın çok dengesiz.. ne demek "seni istemiyorum".. size yazık, ailenize yazık.. bir ömür bu dengesizlik çekilir mi lütfen iyi düşünün.. bırakın ömrünün sonuna kadar tatil yapsın, siz daha iyilerini hakediyorsunuz..

zaten yüzügümü cıkardım aslada aramam arasda acmam geldiğide bakalım napıcak belkide oda aramaz bitmiştir bilmiorum

Kendini ne yiyip bitiriyorsun..babası, aklın yolu bir diye mantıklı düşünmüş..Sözlün suç bastırmaya çalışıyor..senin yanında olması gerekirken tatilde olması çok ta doğru değil..ailen demiyecek mi damat neden el öpmeye gelmiyor?şeyyy baba tatilde mi diyeceksin ..
abi dediği kişi, belki senin ağzını yoklamak için aramıştır,daha doğrusu sözlün aratmıştır..öyle hal hatır sormak için ararmıydı o abi?

nasil aile banlamadim ne demek ev daginik alsin eline bir süpürge bir bez elinemi yapisacak
annesi acayip sözlün ondanada acayip
beyimizin keyfini bozmussun galiba

arardı evet.suc bastırmak icin yapıor tabi ama babasına ayrıldık diemez babası cunku biz sözlenmeden önce eminmisiniz bak die 30 kere sordu oda eminiz baba dedi ii ozman sakın bnm karsıma cıkmayın olmuo die dedi yok dedik bitti die nasıl sölicek bakalım.acaba beni arıycakmı siz ne dusunuosunuz

evet keyfi bozuldu beyfendinin ay delircem ya yanımda olsa bogazına yapısırdım zaten telefondada agzıma geleni söledim içimde kalmadı

Temizlik yapmak zor muymuş, hiç temizlik yapılmıyor evlerinde heralde.
Doğru düzgün bir bahane bulsaymış bari ailesi.
Sözlünün bunu gayet doğal bir durummuş gibi , sizi alamayacklar ev dağınıkmış diyebilmesi
ayrıca tuhaf, ona da normal geliyor bu durum heralde.
Ben anlamıyorum, siz varken ve aileside gelmesini isterken, sözlünüzün tatilde ne işi var.
Bir de sizden vazgeçiyor ama tatilden vazgeçmiyor, tatil daha önemli heralde.
Pek iyi görünmüyor sonunuz açıkçası.
Üstüne düşmeyin bence, çok istiyorsa sahiplesin sizi, koşsun peşinizden.
İstemiyorsa, hakkınızda hayırlısı inş.

ben zaten ne istiorum biliomususnuz arasın böle beni deli gibi arasın ama acmıycam o telefonları karsıma cıkana kadar konusmıycam zaten ne annesini araraım ne babasını gerci babası cok ii adam beni düsünmüşte...

Annesi de bi acayipmiş yani.
Öyle şey mi olur ev dağınık kabul edemem falan.
Sevgilinin buna müdahele etmesi lazım. Edemiyorsa bile bi şekilde size gelip bayramlaması gerek.
Bence de bırakın aramayın, akışına bırakın bakalım ne olacak..

Arama tabi ailesini ne arıyacaksın.. sakın bayramda da ayıp olur, bi bayramlarını kutlıyayım diyip arama..keyfi tutup gelirse küçükbey haddini bildirin..hiç kılını bile kıpırdatma çok suçlu..biterse de, bitir canım..Hayatının hatasından dönmüş olursun..
babasının da emin misiniz diye sormasında, bi hikmet varmış demek adam oğlundan pek emin olamıyor belki de..

evet bencede babası iyi adam.ama yaptıkları çok ayıp yani onlar hiç heves etmiyorlar mı?yada kayınvaliden seni istemedi mi?çok tuhaf bayramlar çok önemli kadın alamam diyor.bence sözlünün tatili uzatması sizden utandığı için,sizin karşınızda mahçup olmamak için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…