kızlar yardım edin ve akıl verin lütfennn...

yok canım ne mahçubiyeti..böylesi daha mı iyi..insan sözlüsüne gider büyüklerinin elini öper,kızı alır evine annene babana getirirsin..aslında bir de bayramda sana hediye almaları lazım ya,o konuya hiç girmiyorum..

onlar ne baram ne seyran kadın adamıda evden kacırmış kimsede kapılarını çalmaz yabani biri yani aslında sözlüm öle biri diil ama stress oluo bu durumlarda annesinin yaptıklarına üzülüo.tamam haklı üzülüoda nie benden cıkarıo ben onu hiç bişeye zorlamıorumki tam tersi düzgünce anlatmıs olsaydı bana bagırıp caagırmadan ben onun yanında olurdum bosver askım napalım ben annemlere sölerim uygun bi dille die ama o bana bagırdı hiç sucsuzken bende delirdim tbiki

Allah allah bu nasil bir aile yaa.. canim sakin arama . hem de sozlunun bayramda tatil de ne isi var . Senin yaninda olamsi gerekmiyor mu ?

arar canım, arar da bunu hiç yanına bırakma..
senin bi kusurun yok konuda..
bitirmek istemiyorsa, ki elle tutulur bi bahane yok..

bence yol yakınken dön canım...
şanslıymışsınki şimdiden gerçek yüzlerini göstermişler...
evlenince daha büyük problemler yaşarsın emin ol...
aile aile değil ya...bu ne terbiyesizlik...
sözlünün senin yannında olması gerekirken adam tatile çıkacak.
keyfinede pek düşkün beyefendi...
evlenirsende o kaynanadan çok çekersin bence...

sözlün tatilde mi!! cok ilginc! hani yanliz olsa neyse sözüyken neden böyle yanliz tatil yapmak istedi ki?
bu evliyken diger esin yanliz tatile gitmesi gibi birsey...
ayrica kayinvalidede cok ilginc psikolojisi bozukmus ona birsey diyemiycem ama sözlün hicde normal degil canim.basindan bu kadar becillik yapan birisi evlendikten sonra senin hic kiymetin kalmaz.hemde bayramda da gelmiyor yanina.cok sorumsuz bir tipe benziyor.daha olgunlasmamis gibi geldi bana bence bu iliskiyi iyice bir gözden gecir.ayrilmak zor gelir ama evlendikten sonra ayrilmak daha da zor olur.

ayrılmak cok zor gerci belkide bitti bile bilmiorum ama ben de bittim artık gücüm kalmadı ne onla urasmaya ne anasıyla ne baskasıyla

Bence inceldiği yerden kopsun. Ailesi senin ailene, o da sana uygun değil anlattığına göre. İyi düşün canım. Sorunlu bir aile var ortada. Evlenince daha büyük sorunlar yaşarsınız

Bence inceldiği yerden kopsun. Ailesi senin ailene, o da sana uygun değil anlattığına göre. İyi düşün canım. Sorunlu bir aile var ortada. Evlenince daha büyük sorunlar yaşarsınız

zaten simdilik bitti gibi gözüküo arasa bile cevap vermem tatilden döner karsıma cıkarsa da degişirse kabul ederim yoksa yok ben yoruldum artık o ugrassın benle

canım bende sözlendim ailesinin sorumsuzluğu yüzünden attık yüzüğü..aynen dediğin gibi ne bayram bilirlerdi ne hatır ne gönül..karı koca kalasın tekiydi..ama Allah'tan benim sözlüm hep idare etmişti ona rağmen bitti ama düşün yanii çok zor senin sözlünde de sorun var...
bayramda madem geleceksiniz ayarlaması lazım.ilerde evlilik olmadan iy düşün..

böle insanların içine girince emin ol cnm senın psikolojinde bozulcak.şimdi herşey tozpembe gelebiliyor ama evlenince herşey o kadar farklı oluyorki. bence bosver gitsin.takma kafana. kendini bile bile atma ateşe derim..

cok zor cok ben babama sölerken baba ben her haliyle kabul ediorum onu seviorum dedim ki bnm babam serttir.oda en son sölicegini söledin ben hayırlısı olsun derim ozaman dedi ben simdi nasıl derim bitirdim die.zaten o tatilden dönsün kendi arasın sölesin ben söleyemem anlıodur gerci halim perişan

bayramda ev dağınık:1shok:
garip bir aile valla sözlünde onlardan garip sakın arama arasın özürünü dilesin böyle her zırtta seni istemiyorum dicekse işin var

canım evlilik yolundasın sen.babama şunu nasıl söylerim gibi düşüncelerden sıyrıl.önce kendini düşün.mantığınla hareket etmeye çalış.evlilik öyle farklı birşey ki öyle telefonla görüşmeyle flört döneminde birkaç buluşmayla idare edersin ailesini ama sen o aileye gelin gideceksin.sizi evine kabul etmediğini şimdi affedersin evlenince içine oturur yaptıkları.burdaki bayanları oku hep geçmişide hatırlayıp hayıflanıyorlar biz kadınlar unutmayız.ben çok ılımlıyımdır benim nişanlılığımda çok ihmal ettiler hiiiç ağzımı açmadım umursamadım şimdi yaptıklarının farkındalar ne yapacaklarını şaşırdılar.böyle senin gönlünü almaya çalışacaklarınıda sanmıyorum annesi problemliymiş çünkü.birde ben takmam öyle kolay kolay.eğer sende rahat bir mizaca sahipsen aman boşver diyebilirsen hayat senin

yol yakınken kaç derim bahaneye bak yaa bi tuhaf dağınıkmışmış bu ev hep mi dağınık çok komikler yani:umursamaz:dağınıksa topla o zaman allah allah sözlünde sapıtmış anasının yanında dura dura dikkat et senin psikolojinide bozmasınlar.

çook garip bir aile uzak dur derim.bir kere bayramda zaten eve misafir gelir.mecburen evi temizlersin,hazırlanırsın.böyle birşey söyleyebilmeleri bile onların nasıl biri olduğunu gösteriyor bence.sözlümünde psikolojisi zaman zaman bozuluyor demişsin.bir de aranız da çok iyi gözükmüyor.bence boşver gitsin.normal insanlarla beraber ol ki,hayatın da normal olsun.valla çocuk çoluğun da onlara çeker boşver bence

Gayet güzel söylersin canım. Evlendikten sonra daha büyük sorunlar yaşar da ozaman söylemek zorunda da kalabilirsin babana ki o daha bir fena ve üzücü olur. Bu tür konularda gurur yapılmaz. Neyse onu oynayacan

Biz eşimle söz kesildiğinden beri her bayram birbirimizin ailelerine gitmeyi bırak, birbirimizin bütün akrabalarını gezeriz yıllardır. Biz Türküz bizim örf ve adetlerimiz var. Bir misafir gelmek istiyorsa eve hasta yatakta bile olsak aaa gelme dağınıkız diyemeyiz. Zaten o durumda gelecek olan misafir de durumu bilerek gelir ve geldiğinde ev sahibine yardımcı bile olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…