evet bencede babası iyi adam.ama yaptıkları çok ayıp yani onlar hiç heves etmiyorlar mı?yada kayınvaliden seni istemedi mi?çok tuhaf bayramlar çok önemli kadın alamam diyor.bence sözlünün tatili uzatması sizden utandığı için,sizin karşınızda mahçup olmamak için.
Bence inceldiği yerden kopsun. Ailesi senin ailene, o da sana uygun değil anlattığına göre. İyi düşün canım. Sorunlu bir aile var ortada. Evlenince daha büyük sorunlar yaşarsınız
canım bende sözlendim ailesinin sorumsuzluğu yüzünden attık yüzüğü..aynen dediğin gibi ne bayram bilirlerdi ne hatır ne gönül..karı koca kalasın tekiydi..ama Allah'tan benim sözlüm hep idare etmişti ona rağmen bitti ama düşün yanii çok zor senin sözlünde de sorun var...
bayramda madem geleceksiniz ayarlaması lazım.ilerde evlilik olmadan iy düşün..
cok zor cok ben babama sölerken baba ben her haliyle kabul ediorum onu seviorum dedim ki bnm babam serttir.oda en son sölicegini söledin ben hayırlısı olsun derim ozaman dedi ben simdi nasıl derim bitirdim die.zaten o tatilden dönsün kendi arasın sölesin ben söleyemem anlıodur gerci halim perişan
cok zor cok ben babama sölerken baba ben her haliyle kabul ediorum onu seviorum dedim ki bnm babam serttir.oda en son sölicegini söledin ben hayırlısı olsun derim ozaman dedi ben simdi nasıl derim bitirdim die.zaten o tatilden dönsün kendi arasın sölesin ben söleyemem anlıodur gerci halim perişan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?