- 15 Aralık 2016
- 4.036
- 10.437
- 208
- Konu Sahibi Amazing family
-
Hareket hareket11 haftalık hamileyim. Krampla başım belada. Tüm vücuduma giriyor koluma bacağıma belimeBugün belim,kalçam,bacağım felç gibi oldu kramptan ! Yürüyemiyorum canım çok yanıyor. Doktoruma mesaj attım henüz cevap vermedi. Bilen yaşayan illaki vardır diyerek buraya yazdım. Önerileriniz benim için çok önemli. Şimdiden teşekkürler
Krampın el verdiği kadar hareket ediyorum canım acıya acıya kas gevşetici hareketler yapıyorum ama daha da arttı sankiHareket hareket
Maden suyu bende içerim ama bu ara muz yemiyorum denicem mutlaka. İlaç kullanıyor musun peki ek olarak ?Muz denedin mi canim ben de 12 ye yeni girdim kramplarim oluyor.Muz yiyince geciyor .Magnezyum eksikliginden oluyor ben gunde 1 sise de maden suyu iciyorum.
Bu ara kabızım zaten sormayınMuz yiyin çok abartmadan çünkü fazla tüketirseniz bu sefer de kabız olursunuz o daha zor
Magnezyum takviyesi kullanın
Teşekkür ederim tavsiye için denicemHergün bir muz ve iki soda sade olandan.
Araştırın çok faydalı bu ikisi.
Valla canim yuruyus filan iyi gelirmis ne kadar dogru bilmem... sen genw doktoruna danis...Krampın el verdiği kadar hareket ediyorum canım acıya acıya kas gevşetici hareketler yapıyorum ama daha da arttı sanki
Kullandigim baska takviyeler var magnezyuma sira gelmedi ignelerim vs vs .Bir de muzu gunduz tuketin aksam sindirimi zorlastirir.Maden suyu bende içerim ama bu ara muz yemiyorum denicem mutlaka. İlaç kullanıyor musun peki ek olarak ?
Danıştım canım şimdi ilaç adı yazmış günde 1 başlayalım demiş.Valla canim yuruyus filan iyi gelirmis ne kadar dogru bilmem... sen genw doktoruna danis...
Anladim insallah iyi gelir ☺Danıştım canım şimdi ilaç adı yazmış günde 1 başlayalım demiş.
Amin canım çok saol.. Rabbim sana ve senin gibi isteyenlerede hayırlısıyla en kısa zamanda bu duyguyu yaşatsınAz kalsın unutuyordum kızlar hepinizin bebekleri hayırlı olsun, Alllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin tüm hamilelere bu dileğim dua edin bizim gibi evlat isteyen kadınlara da nasip olsun diye.
İnşallah :)Anladim insallah iyi gelir ☺
Saglikla kucaginiza alin insallah :)İnşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?