Kızlar yardım edin :/

Amazing family

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2016
4.036
10.437
208
11 haftalık hamileyim. Krampla başım belada. Tüm vücuduma giriyor koluma bacağıma belime Bugün belim,kalçam,bacağım felç gibi oldu kramptan ! Yürüyemiyorum canım çok yanıyor. Doktoruma mesaj attım henüz cevap vermedi. Bilen yaşayan illaki vardır diyerek buraya yazdım. Önerileriniz benim için çok önemli. Şimdiden teşekkürler

Hareket hareket

Muz denedin mi canim ben de 12 ye yeni girdim kramplarim oluyor.Muz yiyince geciyor .Magnezyum eksikliginden oluyor ben gunde 1 sise de maden suyu iciyorum.

Muz denedin mi canim ben de 12 ye yeni girdim kramplarim oluyor.Muz yiyince geciyor .Magnezyum eksikliginden oluyor ben gunde 1 sise de maden suyu iciyorum.
Maden suyu bende içerim ama bu ara muz yemiyorum denicem mutlaka. İlaç kullanıyor musun peki ek olarak ?

Benim hamilelikte kramp mide bulantisi sanci filan hic yasamadim... birte mide yanmasi oldu bide sert yerde cok oturunca sag yada sol kalcama kramp giriyordu o kadar... tabi benimki kucuktu... belki senin ki kiloludur

Az kalsın unutuyordum kızlar hepinizin bebekleri hayırlı olsun, Alllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin tüm hamilelere bu dileğim dua edin bizim gibi evlat isteyen kadınlara da nasip olsun diye.

Az kalsın unutuyordum kızlar hepinizin bebekleri hayırlı olsun, Alllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin tüm hamilelere bu dileğim dua edin bizim gibi evlat isteyen kadınlara da nasip olsun diye.
Amin canım çok saol.. Rabbim sana ve senin gibi isteyenlerede hayırlısıyla en kısa zamanda bu duyguyu yaşatsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…