BakarmısınızzzzzzzKızlar klomenden kaç gün sonra regl oldunuz ben Nisan 18de kullandım 22de bitti normalde mayıs1de regl olmam gerekiyor 7gün geçtim göğüslerimde damarlanma ve ağrı sık idrara çıkıyorum geceleri uyandıracak derecede klomenden üç gün sonra bel ağrısı kaşık ağrısı yaşadım ama 3gün önce yani klomenden12gün sonra test yaptım negatif çıktı bilgisi olanlar yardımcı olur musunuz
Bilgim yok ama bence testi tekrarlamakta fayda varKızlar klomenden kaç gün sonra regl oldunuz ben Nisan 18de kullandım 22de bitti normalde mayıs1de regl olmam gerekiyor 7gün geçtim göğüslerimde damarlanma ve ağrı sık idrara çıkıyorum geceleri uyandıracak derecede klomenden üç gün sonra bel ağrısı kaşık ağrısı yaşadım ama 3gün önce yani klomenden12gün sonra test yaptım negatif çıktı bilgisi olanlar yardımcı olur musunuz
Kızlar klomenden kaç gün sonra regl oldunuz ben Nisan 18de kullandım 22de bitti normalde mayıs1de regl olmam gerekiyor 7gün geçtim göğüslerimde damarlanma ve ağrı sık idrara çıkıyorum geceleri uyandıracak derecede klomenden üç gün sonra bel ağrısı kaşık ağrısı yaşadım ama 3gün önce yani klomenden12gün sonra test yaptım negatif çıktı bilgisi olanlar yardımcı olur musunuz
Teşekkür ederim yazdığınız içinBilgim yok ama bence testi tekrarlamakta fayda var
KızlarrrrrrKızlar klomenden kaç gün sonra regl oldunuz ben Nisan 18de kullandım 22de bitti normalde mayıs1de regl olmam gerekiyor 7gün geçtim göğüslerimde damarlanma ve ağrı sık idrara çıkıyorum geceleri uyandıracak derecede klomenden üç gün sonra bel ağrısı kaşık ağrısı yaşadım ama 3gün önce yani klomenden12gün sonra test yaptım negatif çıktı bilgisi olanlar yardımcı olur musunuz
Merhaba kullandığınız ilaç daha fazla yumurta sağlamak için kullanıldığı için göğüs hassasiyeti olması çok normal çünkü bir noktada seni hamileliğe hazırladığı için böyle şikayetleri yaşaman çok normal günün yaklaşıyor olabilir ilaçtan dolayı gecikme yaşıyor olabilirsin muhtemelenKızlarrrrrr
Siz nasıl başardınız anne olmayı günüm geçti ayrıca 8gün kadar ilacı kullanalı17gün olduMerhaba kullandığınız ilaç daha fazla yumurta sağlamak için kullanıldığı için göğüs hassasiyeti olması çok normal çünkü bir noktada seni hamileliğe hazırladığı için böyle şikayetleri yaşaman çok normal günün yaklaşıyor olabilir ilaçtan dolayı gecikme yaşıyor olabilirsin muhtemelen
İnş en kısa zamanda hayırlı haberler alırsınız ben hamileyim dualarım sizinle bütün anne olmak isteyenlerle bende çok uğraştım
Bende kullandım canım nisanda bide üstüne troit ve şeker hapı verdi onlarda kullanıyorum normalde 7 veya 8 olmam lazım geciktiKızlar klomenden kaç gün sonra regl oldunuz ben Nisan 18de kullandım 22de bitti normalde mayıs1de regl olmam gerekiyor 7gün geçtim göğüslerimde damarlanma ve ağrı sık idrara çıkıyorum geceleri uyandıracak derecede klomenden üç gün sonra bel ağrısı kaşık ağrısı yaşadım ama 3gün önce yani klomenden12gün sonra test yaptım negatif çıktı bilgisi olanlar yardımcı olur musunuz
Peki hamilelik mi sizce yoksa sadece geçikmemi ama ben de göğüslerde çok damarlanma oldu üç kısımları baya karardı ve acıyıBende kullandım canım nisanda bide üstüne troit ve şeker hapı verdi onlarda kullanıyorum normalde 7 veya 8 olmam lazım gecikti
Benim bi düşüğüm oldu ilk hamilelikte göğüsler şişmişti sizin kaç gün gecikti benim 3 günPeki hamilelik mi sizce yoksa sadece geçikmemi ama ben de göğüslerde çok damarlanma oldu üç kısımları baya karardı ve acıyı
Benim 8 gün geçtiBenim bi düşüğüm oldu ilk hamilelikte göğüsler şişmişti sizin kaç gün gecikti benim 3 gün
Ama ilacı kullanalı 16 gün olduBenim bi düşüğüm oldu ilk hamilelikte göğüsler şişmişti sizin kaç gün gecikti benim 3 gün
Ooo senin çok geçmiş klomen gecikme yapmaz bence bi test al testte çıkar zaten adetten 1 hafta sonra çıkıyor kesin yada garanti olsun dersen kan ver tahlil kesin çıkarBenim 8 gün geçti
İki gün önce yaptım ama bişey yoktu ama göğüs ağrılarım devam ediyor bende emin olamadım herkes geçiktiriyor diyor ama ne kadar geçiktiriyo bi bilgi yokOoo senin çok geçmiş klomen gecikme yapmaz bence bi test al testte çıkar zaten adetten 1 hafta sonra çıkıyor kesin yada garanti olsun dersen kan ver tahlil kesin çıkar
Klomen adetten sonra 5 gün kullanılıyor zaten başka ilaç verdimi peki bana verdi tiroit ilacı geciktirme yaptı diye düşünüyorum inşallah hamileyizdirAma ilacı kullanalı 16 gün oldu
İnşallah ya ben adetten 15gün sonra kullanabildim ve başka ilaçta kullanmadım vitamin bileKlomen adetten sonra 5 gün kullanılıyor zaten başka ilaç verdimi peki bana verdi tiroit ilacı geciktirme yaptı diye düşünüyorum inşallah hamileyizdir
Ben aşılama 2 defa yaptırmıştım o zamanlarda vermişlerdi bu 3. Kullanışım aşılama esnasında bende yapmadı 2 defa oldum gününde geldi bu sefer dr değiştirdim bu aşılamasız verdi ama geçikme oldu klomen yapmaz ama bunu bilİki gün önce yaptım ama bişey yoktu ama göğüs ağrılarım devam ediyor bende emin olamadım herkes geçiktiriyor diyor ama ne kadar geçiktiriyo bi bilgi yok
Aaa öyle olmuyor ki kuzum klomen adetin 3. Veya 4. Günü başlanır günde 1 yada 2 alınır 5 gün kullanılır adetin 3. Günü vermeleri yumurtaların büyümesi için zatenİnşallah ya ben adetten 15gün sonra kullanabildim ve başka ilaçta kullanmadım vitamin bile
Bu gebelik olabilir mi anlamına mı geliyor valla ikinci yıla dönüyoruz içimdede bi umut var açıkçasıBen aşılama 2 defa yaptırmıştım o zamanlarda vermişlerdi bu 3. Kullanışım aşılama esnasında bende yapmadı 2 defa oldum gününde geldi bu sefer dr değiştirdim bu aşılamasız verdi ama geçikme oldu klomen yapmaz ama bunu bil
Dr kontrolü olmadan kullandım benAaa öyle olmuyor ki kuzum klomen adetin 3. Veya 4. Günü başlanır günde 1 yada 2 alınır 5 gün kullanılır adetin 3. Günü vermeleri yumurtaların büyümesi için zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?