kızlar yardım edin...

serçecik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2007
1.710
21
158
Gaziantep
kızlar ıkılı test sonucumu bır türlü degerlendıremedım..doktorumada ulaşamıyorum...sonucları çözemedım bir türlü..bieln varsa yardımcı oabılrımı..

free bta hcg: 106

papp-a :1.27

sizce nasıl bu değerler:sm_confused:

canım ben şöyle yardımcı olabilirim sana.
ikili test sonucunda bazı değerler yazıyo olması lazım.
şöyleki bebeğin ense kalınlığı+bhcg+..... diiye giden bir değer olması gerekli.
1/.... işte bu değer önemli olan.
kaç yazıyo orda.
eğer o deger 1/250 nin üzerindeyse anomali ihtimali çok azalıyo eğer 1/250nin altındaysa yani 1/50 gibi dr'un gerekli açıklamayı yapar şekercim.

canım sanırım bebeğin ense kalınlığını yazmışsın eğer bu sonuçsa gayet iyi
eğer 3 ten yüksek olursa tehlikeli için rahat olsun

canım ikili test sonucu bu kadar olmuyor o senin yazdıkların verdiğin kan sonuçları ikili test için birde yaşına ense kalınlığına ve çıkan kan sonuçlarına göre bilgisayar risk tablosu hazırlıyor sen o tablodaki değerleri yazman lazımki bir yorum yapalım.

kızlar ıkılı test sonucumu bır türlü degerlendıremedım..doktorumada ulaşamıyorum...sonucları çözemedım bir türlü..bieln varsa yardımcı oabılrımı..

free bta hcg: 106

papp-a :1.27

sizce nasıl bu değerler:sm_confused:

Ne oldu doktoruna ulaşabildin mi?Ne diyormuş testler?
:uhm::uhm::uhm:

kızlar işte testi ayptırdııgm ahstane tablo fılan hazırlamamıs sadece sonuc yazmıs..ama ense kalınlıgı ve bas popo mesafesı yukard ayazdıgım gıbı..doktoruma da ulasamıyorum cok yogun galıba..

Ense kalınlığı normal baş popo mesafezinden zaten gebelik haftası hesaplanıyor sadece ama hastane saçmalamış bütün bu değerleri bilgisayara girip o tabloyu çıkartması lazımdı sen eksik almış olmayasın eminmisin bende ayrı bir yerden kan sonucunu aldım sonra ayrı bir yerden tablonun olduğu sonucu almışdım.

Ense kalınlığı normal baş popo mesafezinden zaten gebelik haftası hesaplanıyor sadece ama hastane saçmalamış bütün bu değerleri bilgisayara girip o tabloyu çıkartması lazımdı sen eksik almış olmayasın eminmisin bende ayrı bir yerden kan sonucunu aldım sonra ayrı bir yerden tablonun olduğu sonucu almışdım.

yok canım yaa..ama yınede içime kurt düştü bı hastaneyı arayıp sorayım..:jeyyar:

merhaba bayanlar, bende 11 + 5 hftlık hamileyim. ikili testimi yaptırdım. ultrasonda herşey normal çıktı, bebekte iyi göründü. ense kalınlığıda normaldi. ancak kan testi sonucunda 1/175 riskli çıktı. İki seçeneğim var ya doktorun tavsiyesi üzerine Koryon Villüs Biopsisi yapılacak (amniyosentesle aynı yöntemle yani karından plesantadan sıvı alımı ile yapılıyor.düşük riski %1-2) ya da 16.haftayı bekleyip 3'lü testi yaptırmam lazım. benzer durumda olan, deneyimi olan var mı? pazartesi günü doktor randevum var bu konuda önerilerinize ve desteğinize ihtiyacım var. çok teşekkür ederim.

Back
X