kızlar yardım edin:((

hmyraa_

Hayırlısı ya...
Kayıtlı Üye
14 Mart 2012
3.054
1.735
333
Sakarya
kızlaar yardım edin ya yeni bi işe girdim iş iş diye ölüyodum ama mutsuzum sevemedim işi çok yoroluyorum :( e işide bırakamam maddi açıdan iyi oluyo ailemde izin vermez ayrılmama öyle kötü bi durumki nasıl alışırım bilemiyorum:5:önerilerinizi bekliyorumm

Zamanla alışacağını düşün, bir sürü işsiz insan var,iş buldugun için şükredebilirsin.
her geçen gün biraz daha işine alışırsın ve seversin diye umuyorum..

Zamanla alışacağını düşün, bir sürü işsiz insan var,iş buldugun için şükredebilirsin.
her geçen gün biraz daha işine alışırsın ve seversin diye umuyorum..

inşallah canım ya bide ben depresyon hastalığı geçirdim bu ara sanki nüksediyo gibi mide bulantılarım oluyo of of

kızlaar yardım edin ya yeni bi işe girdim iş iş diye ölüyodum ama mutsuzum sevemedim işi çok yoroluyorum :( e işide bırakamam maddi açıdan iyi oluyo ailemde izin vermez ayrılmama öyle kötü bi durumki nasıl alışırım bilemiyorum:5:önerilerinizi bekliyorumm

Yorulmadan yapılan bir iş yok maalesef.
Onun dışında işinizin hangi yönlerini sevmediğinizi söylerseniz yardımcı olmaya çalışalım.

Maddı olarak ıhtıyacın varmıs
yenı bır ıs bulana kadar cıkmamanı tavsıye ederım
hem deneyım kazanırsın ıs bulman daha kolay olur

Anladım...
O zaman az muhabbet çok iş yapacaksınız.
İnanın böyle daha mutlu olursunuz işyerinde.
iş çok canım zaten vakitte kalmıyo aslında ama hayatımda hiçbişede yok ewlenmeyi falan istiyorum ama karşıma çıkanların hiçbiriyle mutlu olamadım olmaıd

Ahhh kocaman bir ah
Zamanla neye alışılmıyor ki canım buna alışamayacaksın
Ama seni çok iyi anlıyorum. Zor tabi ama...
Güzel düşünelim güzel olsun

hüsranlıklar canım beklediğim istediğin şeylerin olmaması diyebilirm anlıycağın hepsi ama iş ortamı ii olsaydı belki çok aklıma gelmezdi başka şeyler

Beklentiler işte o kadar çok yoruyor ki insanı
Off Allahım ya :ssz:

ah ah keşke bizimde meryem üzerli gibi iş çok yordu diyip kaçma şansımız olsa ama malesef yok işte..alışmak zorundayız bi de çoğu vaktimizin geçtiği yer olan iş yerinde kimse ile samimi olmamak gerçekten kötü sizi anlıyorum sabredin demekten başka bişey de bulamadım :(

ah ah keşke bizimde meryem üzerli gibi iş çok yordu diyip kaçma şansımız olsa ama malesef yok işte..alışmak zorundayız bi de çoğu vaktimizin geçtiği yer olan iş yerinde kimse ile samimi olmamak gerçekten kötü sizi anlıyorum sabredin demekten başka bişey de bulamadım :(

evt sıkıntı orda zaten ama gerçi vakitte yok biriyle muhabbet etmke için

Back
X