Kızlar yardim edin :(

moonserose1607

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2007
330
23
98
39
Bursa
8 haftalik hamileyim ama goguslerim baslarda gergin ve agriliyken simdi ne agri kaldi ne gerginlik pazartesi günü kalp atislarini duyduk çok şükür .Ama bu gogusler kafama takildi.Korkuyorum bunu yasayan varmi?

8 haftalik hamileyim ama goguslerim baslarda gergin ve agriliyken simdi ne agri kaldi ne gerginlik pazartesi günü kalp atislarini duyduk çok şükür .Ama bu gogusler kafama takildi.Korkuyorum bunu yasayan varmi?

canım kalp atışları önemli bir gösterge, şükür ki görmüşsünüz .bak ne güzel, zaman zaman belirtiler böyle gelip geçici olabiliyor.

bende de o haftalarda 2-3 gün bulantım oldu, sonra bulantı kaybolunca korkmuş, paniklemiştik biraz fakat çok şükür bebekte sorun görünmüyor.
şuan yaklaık olarak 11 hafta bitti inşallah bizimde. yaklaşık diyorum, çünkü ptesi 10+2 demişti doktor, 7 gün sonra ultrasonda 11+6 çıktı:) 2.5 cmden 4 cmye ulaşmıştı bebeğin boyu:)anlayacağın hesaplarımız biraz karıştı:)

tek sorun olmasında gerisi önemli değil:)

İnşallah canim herşey yolundadir .Korkuyorum ister istemez .Çok teşekkür ederim. Allah sağlıkla kucagimiza almayi nasip eder inşallah yavrularimizi.

Başka böyle durumla karsilasan yokmu kizlar lütfen bir cevap yazin .

canım sık idrara çıkıyorsan en önemli gösterge budur diye düşünüyorum. bir de bulantın yoksa bile, kokuya hassasiyetin varsa ordan da anlayabilirsin.
eşim sigara içiyor mesela, ağzını yıkamassa,üstünü değiştirmesse daha yaklaşırken dayanılmaz koku geliyor. ordan anlıyorum :)

başka belirtilerlede takip et durumunu inşallah.

korma bence daha önce bi boş gebelik geçirdim bebek gelişmediği halde bulantı göğüs ağrısı bel ağrısı çektim kontrole gittiğimde bebek yoktu
şimdi 2. kez hamileyim başlangıçta bulantım az oldu göğüs ağrısı da çok az oldu ama çok şükür ki herşey çok çok iyi böyle şeylere hiç kafa takma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…