kizlar yardim edin :((

esra1604

Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2012
7
0
16
Bursa
saclarim oryelden yanmis durumda su anda kisacik nasil uzaticam cok cirkin oldu aynaya bakmak.bile istemiyorum:(((

nasıl yandı.nekadar dikkatsiz kuaförler var. tazminat davası açıp aldığın parayla mükemmel bir bakım uygulayabilirsin:3:

canm platindi saclarim dip.yaptirdim birazda kullunolsun istedim duz saridan cok sklmistim fonluyken superdi bi yikadim.ki sanki.cakmakla yakmissin felaket sinirime gittim kestirdimm su anda kisacik ve koyu kumral :(((

Bnde küllü kumral saci sariya boyadm iiiigrennnnc oldu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bemiks bir ampul
Bepanthene bir ampul
Evigen bir ampul sampuanin icine kir ben kullaniyorum, teyzeme kullandirmaya basladim bir ayda 4 cm uzadi sacini boyadik teyzemin oradan biliyorum. Her dusa girdiginde calkala yika ve gun asiri yikamaya calis saclarini.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bemiks bir ampul
Bepanthene bir ampul
Evigen bir ampul sampuanin icine kir ben kullaniyorum, teyzeme kullandirmaya basladim bir ayda 4 cm uzadi sacini boyadik teyzemin oradan biliyorum. Her dusa girdiginde calkala yika ve gun asiri yikamaya calis saclarini.

nerden alabilirim onlari canm

Hayir pahali degil.

Bemiks 4 5 tl bisi digerleride iki yukari iki asagidir. İcinde 5 adet oluyor zaten 15 tutar max.

Biz kadınlar saclarimizla cok uğraşıyoruz ama tadında bırakmak lazim.
Ben cok renk denedim ama anladimki en cok yakışan ve genç gösteren kendi sac rengim.
Ve daha biyamiyorum tabi beyazların çıkana dek ama yine kendi rengime boyarim .
Uzaması içinse ürünler vardır mutlaka kullanın.
Bide bazı kadınlara Kisa sac acayip yakışıyor,karizmatik duruyor,sizde durum ne cok mu kötü?

Şampuana bemix ampulun yanında 4 5 diş sarısakta koyarsan daha hızlı uzar ve ipek gibi olur.
Kokusu biraz ağır oluyor ama bende çok işe yaramıştı.

Bu arada çıt çıt kullanmayı deneyebilirsin uzamasını beklemek istemiyorsan.

cok iyimis deniycem hemen cok tesekkur ederim cnm sagol..

Bu arada dun gece soyleyecektim unuttum. Bu ampulleri 6 ay kullanin 6 ay sonrasinda vucuttaki mineral ve vitaminleri aliyor. Doktor 6 ay demisti ayni durum bizim basimiza da geldi oryalden saci yanmisti bir arkadasimin kisacik kestirdi doktora gittik falan bunu onerdi. 5 kiside kullandi herkesin sonuc guzel oldu.

canm saclar felaket oyle.boyle degil gur sacim var kisa olinca acayip kabariyo hic binsekle.sokamiyorum toplanmiyoda kriz yani cit cita gelince zaten kapali bir bayanim ama evde bu halde kendimin gorunce miralim.bozuluyo:(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X