Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar 4 aylık hamileyim ve ciddi baş ağrılarım var gözlerim yerinden çıkacak gibi ne sagima bakabiliyorum nede soluma sizce ne yapmayalım ilaç da icemiyorum Çok kotuyum suan
benımde zaman zaman başım agrırdı zaten mıgren hastasıyım hamılelıkte atak yaşadım... oncelıkle sıcak olmayan bır oadaya geçin perdeleri kapatın belkıde sızde mıgrene sahıbsınız... başınıza dılımlenmış ıkıye ayrılmış kabugu soyulmamış patatesı koyun uzerını eşarpla sabıtleyın... gozlerınıze çayın demını pamupa dokup koyun bıraz uyumaya ya da oylece durmaya çalışın.... geçmedi mi o zaman buz torbası alın ensenıze koyun... oylede geçmedi ise burnunuzu sumkurun su çekın ve temızleyın eşınız sıze bıraz masaj yapsın hem başınıza hem ayak tabanlarınıza hatta sırtınıza omurganıızın kenarlarına ... belki agrı gelırken bır tane turk kahvesi ıçebilrsiniz... kabızlık sorununuz yoksa muz tukettın hem bebeğe hem sıze ıyı gelır... nane yağları var azıcık alnınıza onu surun bunlarla geçmiosa acile gıdın ve damardan parol yapsınlar....
Ben suyu az ictigimde bas agrisi yasiyorum, su tuketimine dikkat et canim. Bir de elinde isaret parmagiyla bas parmaginin birlestigi orta noktaya basinc yapilinca agri hafifliyor.
Bir de ilac icemiyorum demissin ama benim doktorum parol ve minosete izin veriyor, sen de bir danis istersen...