Kızlar yardım edin

• Konu Sahibi Konu Sahibi Ay_ca
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Susar evet eminim birsey diyemez ama anlık bur çözüm olur doğru.Benimki bir umut belki tamamen çözüm olur

Kızlar lütfen yardım edin ayni durumu yaşayan hiç olmadımı ne gibi tedbir aldınız

Dilekçe ver. İşyerine gitsin mahkeme celbe. Al sana plan. Senin kocanın içi pis. İster 5 vakit namaz kılsın ister 15 vakit.

Boyle bir hareketten emin olduktan sonra esimi oracıkta bırakır giderdim ve uzun bir sure birdlike birşeyler yapmazdım. Boyle bird konunun sürtüşmesi agır olurdu benım için. Yaptıgı büyük saygısızlık. Kentish rezil, yetmiyor sizide rezil edıyor.

oooooooooooffff şoklardayım
ne desem bilemedim planın rezalet
herkesin dediği gibi kocanın içi pis
karşı taraf baksın yada bakmasın isterse beraber yakala ama kimseye kızma
tek suçlu kocan
şahsen şu eşini aldatıpta dayak yiyen kadınların yerine adamlar olmalı bence
nasıl bir ruh halidir hala anlamış değilim

Canım iste mesela Benim planimdaki gibi Bir kadin oyle konussa utanmiyormusun dese hem ceker giderim hemde tepkimi koyarim ama bu durumda elimde Bir delil bile yok Ben paranoyagim gibi davraniyor yanlis goruyorsun diyor

Biliyorum karsi taraftan daha cok esimin yaptigi icimi acitiyor zaten ama bir cozumu yokmudur bunun

Evlenmeden önce fark etmediniz mi o adamın gözünün fıldır fıldır olduğu? Değişmez o. Gözü alışık çünkü önüne değil de etraftaki bayanlara bakmaya. Öküz bakışı ile.

En alttaki sunduğunuz fikiri de bence uygulamayın. Bana saçma geldi sonuçta gene ben bakmadım dicek kapatacak konuyu.

Kızlar lütfen yardım edin ayni durumu yaşayan hiç olmadımı ne gibi tedbir aldınız
Ama ayrinti vermemissin. Bakiyor demissin. Ne turden kadinlara bakiyor mesela? Kendince guzel olanlara mi, gosterisli giyinmis olanlara mi? Acik kadinlara mi,kapali kadinlara mi? Bakiyor nasil bakiyor mesela,gayriihtiyari mi yoksa sapik mi adam? Seninle ilgili bir sorunu var mi? Seni begenmiyor mu bunu dile getirdi veya ima etti mi? Baktigini inkar ediyor demissin, benim kocam mesela gosterisli giyinenlere bakar, ben de bakarim hatta aaa ne guzel diye. Baktigini da inkar etmez ben de bogazina cokmem mesela.

O kadının düşüncesi su; bana mi bakiyor bu? Sonra karisina bakar yanindaki kadını ne kadar küçük düşürüyor doyumsuz herif

Tabii bu kesismeye çalışırsa akla gelen dusunce. Anlik bakışmalar dahil degil.

Elin kadinina kizina bakan kocan kusura bakma da seninle ayni yataga girince acaba hangisini düşünüyor?

Bu durumu senin planin bozacak kocanin kafasi elin kizinin yaninda gul gibi karin var demesiyle dank edecek oyle mi!!!

Tutmayan dizi sahnesi gibi.

Ders vermek istiyorsan sen ver dersini yalanla dolanla degil gercek bi kararla.

Tedbir?

Yetiskin bir insanın davranislarina secimlerine karsi tedbir alinmaz. Insanlarin davranislarinin degismesinin TEK SEBEBI KARSISINDAKINI SEVMESI VE SAYGI DUYMASIDIR.

o plan iş yapmaz da adam neden ve kıme bakıyor onu çözmek lazım
açık saçıklara mı bakıyor sarısına mı esmere mı.
sor mesela aa sarısına bakıyorsun ben de mı sarısın olayım ıster mısın falan de agzını ara, cevap verdıkce de kavga et bakamasın saga sola . aman bu da hemen kavga cıkarıcak sımdı bakmyayım en ıyısı der vazgecer zamanla

yanımdakı bırı guzel bı kıza bakınca ben de bakarım kızın ordakı bır yerı gosterırım elımle kolumla
aaaaa bak şuna falan dıye , yani bakışıyorlarsa tabı o zaman ne yapıcaksın . senın adam hep bakıyormus ama buna care bulmak zor . 40 yılın basında bakıyorsa baksın da.
belkı bır seyıne bakıyordur ya eşiyle yakısıyorlarmı falan fılan. kötu nıyetlı olmamak lazım.

Canım benimle ilgili problemi yok bunu kaç kez sordum seni seviyorum diyor bakımsız da degilim.Birçok erkek bana bakıyor bunun farkında kiskaniyorda. Aramızda da bu konudan başka problem yok.açık veya kapalı sevmiyor karşı taraftan dikkatli bir bakış olduğunda özellikle hemen o da aynı şekilde bakıyor. Geçen mesela suriyeli güya peceli kadin pis pis bakiyordu kocam da ona aynı baktı benim yanımda niye böyle yapıyorsun diyorum bakmıyorum diyor deli olacağım bakıyor ama eminim.Kadınlara karşı farklı bir ortamda kadın olsun yaşı evli veya bekar olması önemli değil. Eli ayağına dolaşıyor el ele tutusuyorsak elimi bırakıyor ne yapacağımı şaşırdım. Aileme bahsediyorum annem başıma kalır korkusu birde bosanmak ters onlara göre. ..

O yollari hep denedim canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…