Susar evet eminim birsey diyemez ama anlık bur çözüm olur doğru.Benimki bir umut belki tamamen çözüm olurBir kadın tarafından terslendi diye utanıp ona buna bakmaya tövbe edeceğine inanıyor musunuz gerçekten? Yanındaki karısına saygısı olmayan biri kalkıp o kadına da saygısızlık yapabilir, hakaret ve şiddete bile varabilir boyut. Ha siz benim kocam utanır susar derseniz bilemem ama o da anlık bir çözüm olur her halde.
Bu plana bayıldım ben.Aslında bi kadına bakacak. Kadın evli olacak. Kadının kocasi görecek senin kocani eşek sudan gelinceye kadar dövecek :))
Canım iste mesela Benim planimdaki gibi Bir kadin oyle konussa utanmiyormusun dese hem ceker giderim hemde tepkimi koyarim ama bu durumda elimde Bir delil bile yok Ben paranoyagim gibi davraniyor yanlis goruyorsun diyorBoyle bir hareketten emin olduktan sonra esimi oracıkta bırakır giderdim ve uzun bir sure birdlike birşeyler yapmazdım. Boyle bird konunun sürtüşmesi agır olurdu benım için. Yaptıgı büyük saygısızlık. Kentish rezil, yetmiyor sizide rezil edıyor.
Biliyorum karsi taraftan daha cok esimin yaptigi icimi acitiyor zaten ama bir cozumu yokmudur bununoooooooooooffff şoklardayım
ne desem bilemedim planın rezalet
herkesin dediği gibi kocanın içi pis
karşı taraf baksın yada bakmasın isterse beraber yakala ama kimseye kızma
tek suçlu kocan
şahsen şu eşini aldatıpta dayak yiyen kadınların yerine adamlar olmalı bence
nasıl bir ruh halidir hala anlamış değilim
Bana birileri baksa deliriyor ama ayni seni kendi yapmiyor.Kac kez konustum yaptigin hem ayip hem gunah dedigi tek sey yapmiyorum ama yalan safmiyim yada salakmiyim Ben.sanada birileri baksa mesela ,
Ama ayrinti vermemissin. Bakiyor demissin. Ne turden kadinlara bakiyor mesela? Kendince guzel olanlara mi, gosterisli giyinmis olanlara mi? Acik kadinlara mi,kapali kadinlara mi? Bakiyor nasil bakiyor mesela,gayriihtiyari mi yoksa sapik mi adam? Seninle ilgili bir sorunu var mi? Seni begenmiyor mu bunu dile getirdi veya ima etti mi? Baktigini inkar ediyor demissin, benim kocam mesela gosterisli giyinenlere bakar, ben de bakarim hatta aaa ne guzel diye. Baktigini da inkar etmez ben de bogazina cokmem mesela.Kızlar lütfen yardım edin ayni durumu yaşayan hiç olmadımı ne gibi tedbir aldınız
Tedbir?Kızlar lütfen yardım edin ayni durumu yaşayan hiç olmadımı ne gibi tedbir aldınız
Kızlar lütfen yardım edin ayni durumu yaşayan hiç olmadımı ne gibi tedbir aldınız
Canım benimle ilgili problemi yok bunu kaç kez sordum seni seviyorum diyor bakımsız da degilim.Birçok erkek bana bakıyor bunun farkında kiskaniyorda. Aramızda da bu konudan başka problem yok.açık veya kapalı sevmiyor karşı taraftan dikkatli bir bakış olduğunda özellikle hemen o da aynı şekilde bakıyor. Geçen mesela suriyeli güya peceli kadin pis pis bakiyordu kocam da ona aynı baktı benim yanımda niye böyle yapıyorsun diyorum bakmıyorum diyor deli olacağım bakıyor ama eminim.Kadınlara karşı farklı bir ortamda kadın olsun yaşı evli veya bekar olması önemli değil. Eli ayağına dolaşıyor el ele tutusuyorsak elimi bırakıyor ne yapacağımı şaşırdım. Aileme bahsediyorum annem başıma kalır korkusu birde bosanmak ters onlara göre. ..Ama ayrinti vermemissin. Bakiyor demissin. Ne turden kadinlara bakiyor mesela? Kendince guzel olanlara mi, gosterisli giyinmis olanlara mi? Acik kadinlara mi,kapali kadinlara mi? Bakiyor nasil bakiyor mesela,gayriihtiyari mi yoksa sapik mi adam? Seninle ilgili bir sorunu var mi? Seni begenmiyor mu bunu dile getirdi veya ima etti mi? Baktigini inkar ediyor demissin, benim kocam mesela gosterisli giyinenlere bakar, ben de bakarim hatta aaa ne guzel diye. Baktigini da inkar etmez ben de bogazina cokmem mesela.
O yollari hep denedim canimo plan iş yapmaz da adam neden ve kıme bakıyor onu çözmek lazım
açık saçıklara mı bakıyor sarısına mı esmere mı.
sor mesela aa sarısına bakıyorsun ben de mı sarısın olayım ıster mısın falan de agzını ara, cevap verdıkce de kavga et bakamasın saga sola . aman bu da hemen kavga cıkarıcak sımdı bakmyayım en ıyısı der vazgecer zamanla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?