Kızlar yardım edin

• Konu Sahibi Konu Sahibi Ay_ca
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Haklısın canim ama sartlarimdan bahsetmistim

Hmm eli ayagina dolasacak boyuttaysa adam muhtemelen hasta. Baktigini kabul etmiyorsa tedavi de olmaz bu. Bilemedim

Evlenmeden önce fark etmediniz mi o adamın gözünün fıldır fıldır olduğu? Değişmez o. Gözü alışık çünkü önüne değil de etraftaki bayanlara bakmaya. Öküz bakışı ile.
Aile yapim biraz farklı canım görücü usulüyle evlendim bu durumu defalarcada anlattım ama onlara göre erkek bakar

kırmızı gecelik önerisini sunacağım
Onlarida denedim kaç senedir aynı denemedigim şey kalmadı bakma dışında birseyinu yakalamadım ama bakan yapar da diyorum.Canım bakıyorum baktığı kadınların çoğu benden çirkin hatta birgün aferim benden ne kadar güzel güzele baksan içim yanmaz belki dedim ama bildiği tek şey bakmıyorum sen öyle anlıyorsun diyor hepsinimi öyle anliyorum boşanma aşamasına bile gelmistik ama değişme yok

Haklısın canim ama sartlarimdan bahsetmistim
Sartlar sadece senin inanmak istedigin bahaneler. Hepimizin yaptigi gibi o durumda en kotusunu yapmamak icin bir suru nedenimiz olur.

Esine dersi sen ver. Başkasını karistirma doğru degil.

Bir de esin gercekten bos bos mu bakiyor yoksa kadinlari suzdugu alici gozle baktigi belli oluyor mu

Boş bakmiyor canim bir insanın gözü tesadüf takılır onları anlarım veya birine ikisine bakar aaa kadın gerçekten güzel der onuda anlarım ama bakışları rahatsız edici.Geçen yemeğe gittik oturduk karsisinda bir bayan oturuyor gözü orda anladım bozuntuya vermeden canim ne yiyelim diyorum duymuyor bile bırakıp çıkıp gitmeyi çok istiyorum orada ama ya sonra 6 aylık hamileyim sonunu getiremedikten sonra destekleyen ailem olmadiktan sonra bosanmak namus sayılıyor onlar için işte bu şartlarda ne yapabilirim

neden bosanmıyorsun ben anlamadım artık ne desem denedım olmadı demıssın adam bakıyor işte ona buna

içim sıkıldı şu yazdıklarından, neden kalkmadın masadan abartan sensın bu ne sabır varla yok arası bır şeysın

Anladim durum sikintili. Acele etme aklina ilk gelen dusunceyi de uygulamaya kalkma hata payin cok olur.

Esinde ki de ayri bi hastalik netten arastirdin mi psikolojik olarak bir rahatsizlik belirtisi falan mi

Bu planda yine uzulen sen olcaksin kavgalar vs.. duzelmiyosa terkedeceksin ki bak bakalim yapıyor mu sen kekliksin tabi nasıl olsa avucunda karısı olaraktan...

Anladim durum sikintili. Acele etme aklina ilk gelen dusunceyi de uygulamaya kalkma hata payin cok olur.

Esinde ki de ayri bi hastalik netten arastirdin mi psikolojik olarak bir rahatsizlik belirtisi falan mi
Canım belki diyorum hani karşı taraftan böyle bir tepki görürse değişebilir aklını başıma alabilir.

Boşanmama sebebinide yazdım canim.Ben çözüm olacak bir yol ariyorum

kabullen ya ne ugrasıyorsun kı eşin bıldıgın çapkın, bol bol da aldatıyordur senı yapıcak bır seyın yok. aksamları eve saatınde mı gelıyor? gelıyorsa bıle mesaıden kısıp aldatıyordur.

Bu adamın en başından beri gözü dışarda öyle değil mi?
Size sadık olmayan bir adamdan çocuk neden?
Şimdi yok hamileyim,yok ayrılamam.
Yapacak bişey yok o zaman. O bakacak senin dışındaki kadınlara sen de için içini yiyerek izleyeceksin. Bahsettiğin plan tutmaz.

Canım belki diyorum hani karşı taraftan böyle bir tepki görürse değişebilir aklını başıma alabilir.
Olmaz o is. Isin icinde cikmazda oldugun icin aklina gelen cozum olur saniyorsun.

Olaylarin ters gittigini dusun. Esinin o kizi senin tuttugunu dusun. Sonrasi esin hakli sen hep haksiz ona tuzak kuran kadin olursun.

Bu tip insanları adam etmeye uğraşan kadınlara çok üzülüyorum. Verdiğiniz emeğe yazık..Salın doğaya yayılsın terbiyesiz...

esinixe öyle diyen bir kız cıksa bile inkar eder ve kızı suclar çünkü utansada senden utanırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…