Haklısın canim ama sartlarimdan bahsetmistimElin kadinina kizina bakan kocan kusura bakma da seninle ayni yataga girince acaba hangisini düşünüyor?
Bu durumu senin planin bozacak kocanin kafasi elin kizinin yaninda gul gibi karin var demesiyle dank edecek oyle mi!!!
Tutmayan dizi sahnesi gibi.
Ders vermek istiyorsan sen ver dersini yalanla dolanla degil gercek bi kararla.
O yollari hep denedim canim
Hmm eli ayagina dolasacak boyuttaysa adam muhtemelen hasta. Baktigini kabul etmiyorsa tedavi de olmaz bu. BilemedimCanım benimle ilgili problemi yok bunu kaç kez sordum seni seviyorum diyor bakımsız da degilim.Birçok erkek bana bakıyor bunun farkında kiskaniyorda. Aramızda da bu konudan başka problem yok.açık veya kapalı sevmiyor karşı taraftan dikkatli bir bakış olduğunda özellikle hemen o da aynı şekilde bakıyor. Geçen mesela suriyeli güya peceli kadin pis pis bakiyordu kocam da ona aynı baktı benim yanımda niye böyle yapıyorsun diyorum bakmıyorum diyor deli olacağım bakıyor ama eminim.Kadınlara karşı farklı bir ortamda kadın olsun yaşı evli veya bekar olması önemli değil. Eli ayağına dolaşıyor el ele tutusuyorsak elimi bırakıyor ne yapacağımı şaşırdım. Aileme bahsediyorum annem başıma kalır korkusu birde bosanmak ters onlara göre. ..
Aile yapim biraz farklı canım görücü usulüyle evlendim bu durumu defalarcada anlattım ama onlara göre erkek bakarEvlenmeden önce fark etmediniz mi o adamın gözünün fıldır fıldır olduğu? Değişmez o. Gözü alışık çünkü önüne değil de etraftaki bayanlara bakmaya. Öküz bakışı ile.
Onlarida denedim kaç senedir aynı denemedigim şey kalmadı bakma dışında birseyinu yakalamadım ama bakan yapar da diyorum.Canım bakıyorum baktığı kadınların çoğu benden çirkin hatta birgün aferim benden ne kadar güzel güzele baksan içim yanmaz belki dedim ama bildiği tek şey bakmıyorum sen öyle anlıyorsun diyor hepsinimi öyle anliyorum boşanma aşamasına bile gelmistik ama değişme yokkırmızı gecelik önerisini sunacağım
Sartlar sadece senin inanmak istedigin bahaneler. Hepimizin yaptigi gibi o durumda en kotusunu yapmamak icin bir suru nedenimiz olur.Haklısın canim ama sartlarimdan bahsetmistim
Boş bakmiyor canim bir insanın gözü tesadüf takılır onları anlarım veya birine ikisine bakar aaa kadın gerçekten güzel der onuda anlarım ama bakışları rahatsız edici.Geçen yemeğe gittik oturduk karsisinda bir bayan oturuyor gözü orda anladım bozuntuya vermeden canim ne yiyelim diyorum duymuyor bile bırakıp çıkıp gitmeyi çok istiyorum orada ama ya sonra 6 aylık hamileyim sonunu getiremedikten sonra destekleyen ailem olmadiktan sonra bosanmak namus sayılıyor onlar için işte bu şartlarda ne yapabilirimSartlar sadece senin inanmak istedigin bahaneler. Hepimizin yaptigi gibi o durumda en kotusunu yapmamak icin bir suru nedenimiz olur.
Esine dersi sen ver. Başkasını karistirma doğru degil.
Bir de esin gercekten bos bos mu bakiyor yoksa kadinlari suzdugu alici gozle baktigi belli oluyor mu
Boş bakmiyor canim bir insanın gözü tesadüf takılır onları anlarım veya birine ikisine bakar aaa kadın gerçekten güzel der onuda anlarım ama bakışları rahatsız edici.Geçen yemeğe gittik oturduk karsisinda bir bayan oturuyor gözü orda anladım bozuntuya vermeden canim ne yiyelim diyorum duymuyor bile bırakıp çıkıp gitmeyi çok istiyorum orada ama ya sonra 6 aylık hamileyim sonunu getiremedikten sonra destekleyen ailem olmadiktan sonra bosanmak namus sayılıyor onlar için işte bu şartlarda ne yapabilirim
Boşanmama sebebinide yazdım canim.Ben çözüm olacak bir yol ariyorumneden bosanmıyorsun ben anlamadım artık ne desem denedım olmadı demıssın adam bakıyor işte ona buna
Çok sabırlıyım evetiçim sıkıldı şu yazdıklarından, neden kalkmadın masadan abartan sensın bu ne sabır varla yok arası bır şeysın
Anladim durum sikintili. Acele etme aklina ilk gelen dusunceyi de uygulamaya kalkma hata payin cok olur.Boş bakmiyor canim bir insanın gözü tesadüf takılır onları anlarım veya birine ikisine bakar aaa kadın gerçekten güzel der onuda anlarım ama bakışları rahatsız edici.Geçen yemeğe gittik oturduk karsisinda bir bayan oturuyor gözü orda anladım bozuntuya vermeden canim ne yiyelim diyorum duymuyor bile bırakıp çıkıp gitmeyi çok istiyorum orada ama ya sonra 6 aylık hamileyim sonunu getiremedikten sonra destekleyen ailem olmadiktan sonra bosanmak namus sayılıyor onlar için işte bu şartlarda ne yapabilirim
Canım belki diyorum hani karşı taraftan böyle bir tepki görürse değişebilir aklını başıma alabilir.Anladim durum sikintili. Acele etme aklina ilk gelen dusunceyi de uygulamaya kalkma hata payin cok olur.
Esinde ki de ayri bi hastalik netten arastirdin mi psikolojik olarak bir rahatsizlik belirtisi falan mi
Boşanmama sebebinide yazdım canim.Ben çözüm olacak bir yol ariyorum
Olmaz o is. Isin icinde cikmazda oldugun icin aklina gelen cozum olur saniyorsun.Canım belki diyorum hani karşı taraftan böyle bir tepki görürse değişebilir aklını başıma alabilir.
Bu tip insanları adam etmeye uğraşan kadınlara çok üzülüyorum. Verdiğiniz emeğe yazık..Salın doğaya yayılsın terbiyesiz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?