- 17 Ocak 2012
- 619
- 26
- 318
kızlar ben bundan 1 sene önce netten biriyle tanıştım şimdi net lafını duyunca geri çekilceksiniz biliyorum bencede çok normal bişey değil zaten her neyse son 5/6 aydır konuşmaya başladık önce o aşık oldu bi kaç ayrıntıya gireyim başta ne bi sarkıntılık ne de başka bişe olmadı arkadşça tanıştık ikimizde üniversite öğrenciyiz ayrı ayrı yerlerde ama belli kaliteli bi çocuk bende taviz vermedim başta o da bu huyumdan etkilendi ki herhalde benden hoşlandı e birazda fotolardan etkilenme söz konusuda olabliyor.şu an ki durumumuz iyice kaynaştık aslında, tel nu bile sonrada verdim 2-3 aydan beride telefonlaşıyoruz daha yüz yüze görüşme fırsatımız bıle olmadı ki bu çok acı bi durum. bi kaç zorlu dönemden geçti o hastaneneydi ameliyatta derken hı nerden inanıyosun deyince birazda his birazda watsaptan gönderdiği fotolardan.gel gelelim şu an ki durumumuza beni sevdiğine eminim aslında ama konuşmuyoruz ben tavır yapıyorum ilgi istiyorum konuşmak istiyorum yine eskisi gibi ama bu bunu bile bile kendini geri çekiyo bi sebep mi var diyorum yok diyo hatta beni üzmeyeciğne bile yemin etti biz bunları daha önce hiç yaşamamştık başka bi kız konusda aklıma gelmiyor değil ama ne biliim insan belli eder sosyal medyadan fln ayrıca yorumda yapıyorm btanmli felan yada bnm için bişeylerde yazmştı sorun ne olablir bana tutucu tavrın beni sıkıyo demşti ama insan benm onunla konuşmak istediğimi bile bile neden böyle bişe diyesin ki bazen diyorum bırak bu çocuğu ama uzaktan biri olmasına rağmen o kadar çok derdimde yanmda oldu ki beni dinledi ki..bide bi kaç şeyde denedim ben bunu acaba benden sıkılcak mı diye çok trip attım ama hiç bişe olmamş gibi davrandı ve bu huyu çok hoşuma gitti neyse kızlar çok konuştum sorunumu anlamşsnzdır umarım bana lütfen bişey söyleyin tecrübeli ablalarım kardeşlerim biz nasıl eskisi gibi olablrz sorun bende mi onda mı ?