kızlar yardım edinn noluuuurr :(

sekerl

Guru
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2012
619
26
318
kızlar ben bundan 1 sene önce netten biriyle tanıştım şimdi net lafını duyunca geri çekilceksiniz biliyorum bencede çok normal bişey değil zaten her neyse son 5/6 aydır konuşmaya başladık önce o aşık oldu bi kaç ayrıntıya gireyim başta ne bi sarkıntılık ne de başka bişe olmadı arkadşça tanıştık ikimizde üniversite öğrenciyiz ayrı ayrı yerlerde ama belli kaliteli bi çocuk bende taviz vermedim başta o da bu huyumdan etkilendi ki herhalde benden hoşlandı e birazda fotolardan etkilenme söz konusuda olabliyor.şu an ki durumumuz iyice kaynaştık aslında, tel nu bile sonrada verdim 2-3 aydan beride telefonlaşıyoruz daha yüz yüze görüşme fırsatımız bıle olmadı ki bu çok acı bi durum. bi kaç zorlu dönemden geçti o hastaneneydi ameliyatta derken hı nerden inanıyosun deyince birazda his birazda watsaptan gönderdiği fotolardan.gel gelelim şu an ki durumumuza beni sevdiğine eminim aslında ama konuşmuyoruz ben tavır yapıyorum ilgi istiyorum konuşmak istiyorum yine eskisi gibi ama bu bunu bile bile kendini geri çekiyo bi sebep mi var diyorum yok diyo hatta beni üzmeyeciğne bile yemin etti biz bunları daha önce hiç yaşamamştık başka bi kız konusda aklıma gelmiyor değil ama ne biliim insan belli eder sosyal medyadan fln ayrıca yorumda yapıyorm btanmli felan yada bnm için bişeylerde yazmştı sorun ne olablir bana tutucu tavrın beni sıkıyo demşti ama insan benm onunla konuşmak istediğimi bile bile neden böyle bişe diyesin ki bazen diyorum bırak bu çocuğu ama uzaktan biri olmasına rağmen o kadar çok derdimde yanmda oldu ki beni dinledi ki..bide bi kaç şeyde denedim ben bunu acaba benden sıkılcak mı diye çok trip attım ama hiç bişe olmamş gibi davrandı ve bu huyu çok hoşuma gitti neyse kızlar çok konuştum sorunumu anlamşsnzdır umarım bana lütfen bişey söyleyin tecrübeli ablalarım kardeşlerim biz nasıl eskisi gibi olablrz sorun bende mi onda mı ?:50:

kızlar ben bundan 1 sene önce netten biriyle tanıştım şimdi net lafını duyunca geri çekilceksiniz biliyorum bencede çok normal bişey değil zaten her neyse son 5/6 aydır konuşmaya başladık önce o aşık oldu bi kaç ayrıntıya gireyim başta ne bi sarkıntılık ne de başka bişe olmadı arkadşça tanıştık ikimizde üniversite öğrenciyiz ayrı ayrı yerlerde ama belli kaliteli bi çocuk bende taviz vermedim başta o da bu huyumdan etkilendi ki herhalde benden hoşlandı e birazda fotolardan etkilenme söz konusuda olabliyor.şu an ki durumumuz iyice kaynaştık aslında, tel nu bile sonrada verdim 2-3 aydan beride telefonlaşıyoruz daha yüz yüze görüşme fırsatımız bıle olmadı ki bu çok acı bi durum. bi kaç zorlu dönemden geçti o hastaneneydi ameliyatta derken hı nerden inanıyosun deyince birazda his birazda watsaptan gönderdiği fotolardan.gel gelelim şu an ki durumumuza beni sevdiğine eminim aslında ama konuşmuyoruz ben tavır yapıyorum ilgi istiyorum konuşmak istiyorum yine eskisi gibi ama bu bunu bile bile kendini geri çekiyo bi sebep mi var diyorum yok diyo hatta beni üzmeyeciğne bile yemin etti biz bunları daha önce hiç yaşamamştık başka bi kız konusda aklıma gelmiyor değil ama ne biliim insan belli eder sosyal medyadan fln ayrıca yorumda yapıyorm btanmli felan yada bnm için bişeylerde yazmştı sorun ne olablir bana tutucu tavrın beni sıkıyo demşti ama insan benm onunla konuşmak istediğimi bile bile neden böyle bişe diyesin ki bazen diyorum bırak bu çocuğu ama uzaktan biri olmasına rağmen o kadar çok derdimde yanmda oldu ki beni dinledi ki..bide bi kaç şeyde denedim ben bunu acaba benden sıkılcak mı diye çok trip attım ama hiç bişe olmamş gibi davrandı ve bu huyu çok hoşuma gitti neyse kızlar çok konuştum sorunumu anlamşsnzdır umarım bana lütfen bişey söyleyin tecrübeli ablalarım kardeşlerim biz nasıl eskisi gibi olablrz sorun bende mi onda mı ?

hiç yüzyüze gelmemişsiniz ki.. o yüzden buna tam anlamıyla bir ilişki denemez. oğlanı gerçekte tanımıyorsun bile.. istese bunca zaman gelebilirdi, ki gelmemiş. bence hiç görüşmeden iletişimini noktala. güven verici bir insana benzemiyor..

hiç yüzyüze gelmemişsiniz ki.. o yüzden buna tam anlamıyla bir ilişki denemez. oğlanı gerçekte tanımıyorsun bile.. istese bunca zaman gelebilirdi, ki gelmemiş. bence hiç görüşmeden iletişimini noktala. güven verici bir insana benzemiyor..[/QU

ilişki demek yüz yüze gelmek değil bence yüz yüze gelince tamam bazı şeyler daha da netleşiyor bu doğru ama iletişim denilen şey kuvvetliyse ve bi çok şeyleri paylaşyıosanız bence bi ilişki olablr yani aslında çok doğru söylüyosnuz ama ben ümitsiz bakmak istemiyorum istese de evet gelirdi ama hala neden benmle görüştüğünü çok merak ediyorum neden yani

hiç yüzyüze gelmemişsiniz ki.. o yüzden buna tam anlamıyla bir ilişki denemez. oğlanı gerçekte tanımıyorsun bile.. istese bunca zaman gelebilirdi, ki gelmemiş. bence hiç görüşmeden iletişimini noktala. güven verici bir insana benzemiyor..[/QU

ilişki demek yüz yüze gelmek değil bence yüz yüze gelince tamam bazı şeyler daha da netleşiyor bu doğru ama iletişim denilen şey kuvvetliyse ve bi çok şeyleri paylaşyıosanız bence bi ilişki olablr yani aslında çok doğru söylüyosnuz ama ben ümitsiz bakmak istemiyorum istese de evet gelirdi ama hala neden benmle görüştüğünü çok merak ediyorum neden yani

canım şuan bende buna benzer diye bileceğim bişey yaşıyorum. benim fikrim elle tutulur gözle görülür bir şey yaşamayı tercih et. daha sağlıklı olur. emin ol bizim için daha sağlıklı olur. adamın sesini bile doğru düzgün duymamışsın, yüz yüze gelmemişsin belki de evlidir. bilmemezsin. neler neler oluyor şu hayatta . dünya çok kirli .

canım şuan bende buna benzer diye bileceğim bişey yaşıyorum. benim fikrim elle tutulur gözle görülür bir şey yaşamayı tercih et. daha sağlıklı olur. emin ol bizim için daha sağlıklı olur. adamın sesini bile doğru düzgün duymamışsın, yüz yüze gelmemişsin belki de evlidir. bilmemezsin. neler neler oluyor şu hayatta . dünya çok kirli .

canım benim çok hak veriyorum gercektende adamın sesini duymasam saatlerce telefonda görüşmesem anlamaz mıyım yani ne biliim bu konuda saf davranmak istemedim açıkçası aşktan gözümde kör değil mantıkcıyım emin olduğum için sizinle paylaştım bana hala yazmıyo snir oldum ama foto paylaşıyo şlimdi ben buna nasıl bi tepki vereyim tekrar tekrar konuşayım mı napımm :((

canım benim çok hak veriyorum gercektende adamın sesini duymasam saatlerce telefonda görüşmesem anlamaz mıyım yani ne biliim bu konuda saf davranmak istemedim açıkçası aşktan gözümde kör değil mantıkcıyım emin olduğum için sizinle paylaştım bana hala yazmıyo snir oldum ama foto paylaşıyo şlimdi ben buna nasıl bi tepki vereyim tekrar tekrar konuşayım mı napımm :((

sen de foto paylaş umursama. şu anki durumunda ne kadar üstüne gidersen o kadar kaçar. arasın sorsun istiyosan sabredip bekleyeceksin.

ama ben de yakınında biriyle ilişki yaşamanı tavsiye ederim. belki karşılaştığında bişey hissetmeyeceksin? böyle bi ihtimal sana yok gibi gelse de var.

çok mu uzaksınız bu arada?

sen de foto paylaş umursama. şu anki durumunda ne kadar üstüne gidersen o kadar kaçar. arasın sorsun istiyosan sabredip bekleyeceksin.

ama ben de yakınında biriyle ilişki yaşamanı tavsiye ederim. belki karşılaştığında bişey hissetmeyeceksin? böyle bi ihtimal sana yok gibi gelse de var.

çok mu uzaksınız bu arada?

yani sayılır tatlım ama öyle de yap yap nereye kadar ben bişeyleri netleştirmek istiyorum şu anda yazdım son kez konuşcam bitsin hiç görüşmeyelim dicem.ben sabrımı deniyo bu

benim bi arkadaşım saatlerce günlerce adamın evli olduğunu bilmeden konuştu. adam kendini çok güzel kamufle ediyordu. internete güvenme canım. :(

Ben de erkek arkadaşımla bir forumda tanışmıştım ama 1 yılı aşkın sadece arada sırada konuşmuştuk. Cidden birbirimize karşı en ufak bişi yoktu. Sonra nasıl olduysa oldu duygusal olarak yakınlaştık ve şu an çok mutluyuz. İlişkiyi reele taşımak çok önemli.. Yalnız dikkatli olmak da çok önemli..

Ben de erkek arkadaşımla bir forumda tanışmıştım ama 1 yılı aşkın sadece arada sırada konuşmuştuk. Cidden birbirimize karşı en ufak bişi yoktu. Sonra nasıl olduysa oldu duygusal olarak yakınlaştık ve şu an çok mutluyuz. İlişkiyi reele taşımak çok önemli.. Yalnız dikkatli olmak da çok önemli..

şu an düzelttikk merak eden arkadaşlarımız vardı yoluna girdi gibi bana kırılmş sadece geçenki söylediğim sözlerden dolayı ayy şu erkekler kırıldğı zaman susar ya çıldırıyorum hyr ben olsam neler döktürürüm deli oldm ya :) bebeğim ne güzel rayına oturmş işte ama evet dikkatli olmak gerek görsende görmesende bu böyle erkkeklere çok güvenmicekn hatta hiç hiç güvenmiceksn :)

Back
X