Kızlar yardım edinn! !??

maroon86

Guru
Kayıtlı Üye
9 Mart 2013
42
8
286
İstanbul
32 haftalik hamileyim iki gün önce dotora gittim bebegim 2 kilo olmuş bile doktor da pek bi ilgisizdi sağolsun önden gidiyorsun dedi şeker yüklemesi de yaptirmadim sağlıklı bi kilo almamı yada aslında en önemlisi normal doğum yapmiycak miyim doktor ağzının içiyle konuştu araştırıyorum ama içim çok huzursuz sezeryan olmak istemiyorum çokta tatlı yiyorum doktor bide bebeğime gülerek koca kafalı bu dedi tüm moralim bozuldu, hamilelikte önde giden varmiydi kilosu?

32 haftalik hamileyim iki gün önce dotora gittim bebegim 2 kilo olmuş bile doktor da pek bi ilgisizdi sağolsun önden gidiyorsun dedi şeker yüklemesi de yaptirmadim sağlıklı bi kilo almamı yada aslında en önemlisi normal doğum yapmiycak miyim doktor ağzının içiyle konuştu araştırıyorum ama içim çok huzursuz sezeryan olmak istemiyorum çokta tatlı yiyorum doktor bide bebeğime gülerek koca kafalı bu dedi tüm moralim bozuldu, hamilelikte önde giden varmiydi kilosu?
Canım doktorunu değiştir bu kadar beklemen hata..Benim kızım da önde gidiyor bir hafta bana da kafasının büyük olduğunu söyledi doktorum.rahat ol canım.

Bende seker testi yaptirmadm. Ve fazlasyla tatli tuketyrm. Hatta azaltmak istiyrm ama hep canm istiyr. Vucudum istiyor yani. Ben bebegmn kilosunu bilmyrm bile. En son hersy norml dedi 22 haftalikken o kadr. Dr gerekli gorse yapardi. Ama yinede guvenmiyorsan baska dr'a gozuk canim.

Bende seker testi yaptirmadm. Ve fazlasyla tatli tuketyrm. Hatta azaltmak istiyrm ama hep canm istiyr. Vucudum istiyor yani. Ben bebegmn kilosunu bilmyrm bile. En son hersy norml dedi 22 haftalikken o kadr. Dr gerekli gorse yapardi. Ama yinede guvenmiyorsan baska dr'a gozuk canim.
vücut istiyor istiyor diye diye yenmez şeker. zararlı olduğunu biliyorsunuz. Bahane üretip bebeğe zarar veriyorsunuz sadece. Yazık .

vücut istiyor istiyor diye diye yenmez şeker. zararlı olduğunu biliyorsunuz. Bahane üretip bebeğe zarar veriyorsunuz sadece. Yazık .
Sekeri elime alip yemiyorum herlde. :)) tatli olan meyvelerdn tuketiyrm sikca. Yada hurma falan yada bal gibi. Siz ne sandiniz???

pastalar kekler börekler .... aman Allah .
:)) valla yapan olsada yesem tarzindayim ama yapanim yok. Benmde ugrascak halim yok. Satin alcak yer hic yok:)) dolayisyla onlara gomulmus bi halim yok. Siz oyle dusundugunz icin boyle tepki verdinz anladim ama hamur isi yedgm tek sey ekmek:)) onuda kendm yapıyrm zaten.

Doktor yaptırmam söylemişti gerekli gördüğünden değil her gebelikte yaptırıyoruz dedi değiştircem zaten doktormu buarada bende meyvelerden gayette alıyorum tatlı ihtiyacımı ama dışardan da tatlı yemiyor değilim tabi maalesef

Back
X