kizlar yardim hamilemiyim

Muhtemelen erken bi gebelik Zaten bu saate kadar çıkmıştır ortaya. Hamile misin:))

Evet gecti ayin 3nde olmam gerekiyordu ve ustelik bu bnm 2 gebeligim ilkini mart ayinda kalbi durdugu icin kaybettim karnimda olmus ins bu sefer sorunsuz gecer

inşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucagına ... kan testinde net çıkar sonuç..

inşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucagına ... kan testinde net çıkar sonuç..
amin ins canm

dr bana 10un üzeri olursa adet gününe kadar hamiesin demişti.hayırlı olsun canım=))))))))))))
Doktor banada aynisinni soyledi ama bn yeni kurtaj oldum mart 13 te acaba yenimi atiyorsun vucudundan etkileri demisti ama idrar testinde cikinca cok mutluyum suan allah herkeze nasip etsin

kızlar bişe sormak istiyorum nerdeyse depresyona girdim sayılır bu yüzden. Ben bebeğimi 22 şubatta 4 haftalıkken düşürdüm ve operasyonsuzdu. sonra adet olmadım. hep 10 veya 11 inde olurdum martta adet olmadım. Nisanda adet oldum ayın 5 iydi. Değişebiliyormuş düşükten sonra. mayıs ayı adet olmadım bugünle beraber 6 gün geçti. 2 gün geçtiğinde test aldım negatif çıktı erkendir dedim. Dün yaptım yine negatif. En ufak bi bulanıklık bile yoktu pozitif tarafında. kan testi verdim dün , o da pazartesiye kaldı. Bi yandan da acaba başka bir hastalığım mı var diyorum çünkü kasıklarımda acı ve alt karın bölgemde yanma var. bi ara enfeksiyon yaşadım onunla alakası mı var diye kendimi yedim bitirdim. bi yandan da göğüslerim çok ağrı yapıyo. İnanın hiçbişe anlamıyorum. Sizden böyle şeyler yaşayan var mı? yardımcı olun lütfen ....

Merhaba cnm.Öncelikle geçmiş olsun.Düşük veya kürtajdan sonra uzun bir süre adet düzeninde falan değişiklik oluyo.Bende kürtaj oldum.Aylar sonra normale döndü düzenim.Ama yinede bir doktora görün için rahat etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…